Nu lăsa să treacă vara fără să faci câteva borcane de dulceață de zmeură. Vei putea să te delectezi cu aceste fructe delicioase și la iarnă, fie că vei servi dulceața simplă, fie ca topping pentru alte deserturi.
Dulceață de zmeură. Trucuri pentru a prepara rețeta clasicăDulceața de vișine, fără zahăr, este delicioasă și sănătoasă, iar îndulcitorul natural adăugat o face și mai săracă în calorii. Se poate savura cu pâine, clătite sau alte deserturi.
Dulceață de vișine, rețeta fără zahărDulceața de petale de trandafir îți aduce aminte de vremurile în care bunicile serveau cafeaua în ceșcuțe elegante de porțelan, cu un bol mic de dulceață de trandafiri și o carafă de apă alături. Le aducea pe o tavă de argint, cu lingurițe delicate, iar zaharul era pus într-o zaharniță cu modele sculptate. Par vremuri apuse însă, dacă îți este dor de ele poți încerca să faci la tine acasă dulceață de trandafiri.
Dulceață de trandafiri, desert parfumat și aromatCeapa roșie murată este ușor acrișoară, dulce și cu o textură crocantă. Dă un plus de savoare sandvișurilor, salatelor, fripturilor. Încearcă această rețetă și nu o vei vrea mereu în bucătăria ta. Hai să descoperim împreună o rețetă delicioasă de dulceață de ceapă roșie.
Dulceață de ceapă roșie, rețeta de care ai nevoie pentru preparate specialeConservarea fructelor pentru iarnă se poate face în mai multe feluri. Cele mai populare metode sunt dulceața și gemul. Deși par similare, între cele două există câteva diferențe majore. Află și tu care este diferența dintre gem și dulceață.
Care este diferența dintre gem și dulceață