Plăcinta cu mere este unul dintre deserturile cel mai ușor de preparat. Chiar dacă faci aluatul în casă, în mai puțin de 30 de minute o vei putea pune la cuptor. Iată la ce temperatură se coace plăcinta cu mere. Descoperă secretul celui mai îndrăgit preparat.
La ce temperatură se coace plăcinta cu mere. Secretul ca să iasă fragedă și aromatăAluatul de plăcintă ar trebui să poată fi făcut de oricine. Se prepară destul de simplu, având la bază făina, grăsime și o cantitate mică de sare și apă. Dar ce poți face cu resturile de la aluatul de plăcintă? Descoperă 6 idei delicioase pentru a folosi resturile de la aluatul de plăcintă.
6 idei pentru a folosi resturile de la aluatul de plăcintăMelktert, cunoscut și sub numele de „plăcintă cu lapte” în limba afrikaans, este o delicatesă tradițională sud-africană ce a captivat inimile și papilele gustative ale multor oameni. Originară din comunitatea olandeză din Africa de Sud, această prăjitură a devenit emblematică în gastronomia țării.
Melktert, plăcinta africană cu lapte care a cucerit lumeaRețeta de plăcintă suedeză cu mere este, poate, cea mai simplă modalitate de a face acest desert. Nu trebuie să lași la dospit niciun aluat, să ai grijă la temperatura din cameră, nici să îl întinzi. În 10 minute plăcinta va fi la cuptor și te vei bucura de o prăjitură delicioasă.
Plăcintă suedeză cu mere. Desertul este gata în 10 minuteO plăcintă cu caramele este întotdeauna o idee bună. Este o prăjitură foarte dulce și de aceea o poți domoli cu câteva cupe de înghețată de vanilie sau cu o mână de fructe de pădure mai acrișoare.
Cum să faci cea mai bună plăcintă cu caramele. Rețeta pe care o poți prepara la air fryer