Vremea rece cere preparate calde, cremoase, pline de vitamine care să răsfețe simțurile. Nu se potrivește nimic mai bine decât o supă cremă, indiferent că este de legume sau cu carne. Trebuie să fie suficient de groasă, cremoasă, fină, aromată. Descoperă și tu cum poți îngroșa supa cremă cu un singur ingredient minute. Trucul este al unui bucătar francez.
Cum poți îngroșa supa cremă. Trucul unui bucătar francezSupa de roșii, cu roșii din conservă, este unul dintre cele mai economice preparate pe care îl poți face. Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar cele necesare sunt ieftine și se folosesc în cantități mici. Dacă ai două conserve de roșii în cămară, o ceapă și câțiva căței de usturoi, atunci îți poți prepara rapid o supă nu doar delicioasă, dar și ieftină.
Supă de roșii. Rețeta pe care o poți prepara cu ajutorul conservelorDacă adori supele cremă pline de savoare și culoare, nu ezita să prepari și rețeta de supă cremă de mazăre cu mentă. Este foarte gustoasă, aromată și sănătoasă.
Supă cremă de mazăre cu mentă, colorată și aromatăDacă adori supele cremă gustoase și consistente și ești în căutare de combinații inedite, încearcă rețeta de supă cremă de năut și conopidă. Este o rețetă de post pe care o vei îndrăgi de la prima înghițitură.
Supă cremă de năut și conopidă. Rețetă de postDacă te numeri printre cei care adoră supele creme și ești în căutare de rețete noi, poate te inspiră și rețeta de supă cremă de broccoli. Este foarte ușor de preparat, nu necesită ingrediente multe și nici timp îndelungat de preparare.
Supă cremă de broccoli. Rețeta ușor de preparatNu ezita să introduci conopida în alimentația ta zilnică, pentru că ai o gamă variată de rețete pe care le poți prepara cu ea. Una dintre acestea este rețeta de supă cremă de conopidă. Este o rețetă simplă, dar gustoasă și consistentă.
Supă cremă de conopidă. Rețetă simplă și gustoasă