Cele mai gustoase alimente prăjite din lume. Specialiștii recomandă să le încerci măcar o dată în viață

Oricât de mult ne-ar avertiza medicii că alimentele prăjite nu sunt bune, uneori nu putem rezista tentației. Descoperă și tu cele mai bune gustoase alimente prăjite din lume. Specialiștii recomandă să le încerci măcar o dată în viață.

platou cu alimente prăjite
Fiecare țară are câteva alimente prăjite specifice, unele devenite populare în toată lumea/ Shutterstock

Oameni folosesc prăjirea pentru a-și găti hrana încă din Antichitate, așa cum arată dovezile istorice. Fie că vorbim despre aluaturi sau legume, prăjelile au făcut parte din viața noastră din cele mai vechi timpuri.

Fiecare țară are specialitățile ei atunci când vine vorba de alimente prăjite. Iată-le în lista de mai jos pe cele mai bune 30.

Citește și
ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune alimente prăjite din lume

Dacă suntem în vacanță șansele să cădem pradă ispitei sunt și mai mari. Adevărul este că unele alimente prăjite sunt cu adevărat delicioase. Vezi mai jos o listă impresionantă cu unele dintre cele mai gustoase alimente prăjite din lume.

Tempura (Japonia)

Tempura este un fel de mâncare japonez popular în care alimentele (cel mai frecvent fructe de mare, legume sau sushi) sunt învelite într-un aluat ușor și prăjite pentru a le face mai crocante. Aluatul este preparat din făină, ouă și apă rece sau minerală.

Tempura pe un platou gri
Tempura a devenit atât de popular încât se găsește în orice restaurant japonez din lume / Shutterstock

Tempura a fost introdus în Japonia de către misionarii portughezi în secolul al XVI-lea pentru a-i ajuta să postească mai ușor.

Hushpuppies (Sudul SUA)

HushPuppies sunt făcute dintr-un aluat ușor de făină de porumb, de mărimea unei mingi de golf ușor care este prăjit.

Hushpuppies pe un platou de lemn
Nu există masă din sudul SUA fătă hushpuppies / Shutterstock

La exterior este auriu și crocant, iar la interior moale și pufos. Este servit drept garnitură la orice masă din Sud.

Churros (Spania, Portugalia și America de Sud)

Churros este un desert tradițional spaniole și portughez. Este făcut din aluat de patiserie, predominant choux, care este prăjit și pudrat cu zahăr și scorțișoară. Sunt populare în Spania, Franța, Filipine, Portugalia, America de Sud și sud-vestul Statelor Unite. 

Churros într-un con făcut din hârtie
Spaniolii își încep ziua cu churros / Shutterstock

Pot fi lungi și subțiri sau groși, drepte sau răsucite și înnodate. De obicei, sunt consumate la micul dejun înmuiate în champurrado  (o băutură tradițională pe bază de ciocolată caldă) sau cafe con leche.

Beignets (Louisiana, SUA)

Beignets sunt produse de patiserie, un fel de gogoașă pătrată, adusă de francezi în Louisiana în secolul al XVIII-lea. Beignet a fost numit gogoașa oficială a statului Louisiana în 1986.

Beignets pudrate cu zahăr și puse pe o farfurie albă
Beignets sunt pufoase și foarte parfumate / Shutterstock

Beignets sunt de obicei servite fierbinți cu zahăr pudră la micul dejun sau ca desert. Sunt făcute din aluat choux care se prăjește.

Mandazi (Estul Africii)

Mandazi sunt ca niște pernuțe din aluat prăjit, aromate cu cardamom și nucă de cocos. Sunt consumate la micul dejun în toată Africa de Est. 

Mandazi pudrate cu zahăr
În Kenya, Uganda și Tanzania diminețile încep cu mandazi / Shutterstock

Cei care servesc deseori au alături o cană de chai condimentat cu lapte, care a devenit un aliment de bază pe măsură ce indienii au venit să lucreze și să facă comerț în Kenya, Uganda și Tanzania sub dominația colonială britanică. 

Cardamomul din mandazi sugerează influențe Asia de Sud și Orientul Mijlociu.

Jalebi (India)

Jalebi este un desert de origine arabă care este renumit pentru forma sa de spirală. Deși este un preparat arab, este foarte popular în India, Pakistan și Bangladesh. 

Jalebi pus pe un platou negru
Jalebi este un street food foarte popular / Shutterstock

Principala caracteristică a rețetelor de jalebi este utilizarea siropului de zahăr cunoscut sub numele de „sheera” sau „chaashni”. Acest sirop oferă jalebi un înveliș de zahăr cristalizat. 

Flori de zucchini (Italia)

Florile de zucchini sunt umplute cu cremă de ricotta și pătrunjel și prăjite, apoi sunt trecute printr-un aluat și prăjite până devin aurii. În unele rețete umplutura constă în brânză, șuncă prosciutto, orez și ierburi aromatice.

Florile de zucchini prăjite pe o farfurie neagră
Florile de zucchini prăjite sunt populare în Sicilia / Shutterstock

Cronut (SUA)

Cronut a fost preparat pentru prima dată de cofetarul Dominique Ansel, în SoHo din New York. În mai puțin de o lună de la primul cronut vândut a devenit celebru în întreaga lume.

Cronut este un desert devenit popular și datorită social media/ Shutterstock

Este o combinație între gogoașă și croissant. Deasupra are diverse crème sau toppinguri.

Pătlăgele prăjite (SUA)

De cele mai multe sunt asociate cu bucătăria sudistă, dar își au originea în vestul SUA. Pătlăgelele sunt trecute printr-un aluat de făină, mălai sau pesmet înainte de a fi prăjite.

Pătlăgelele pane pe o farfurie albă
Pătlăgelele pane sunt un fel de mâncare popular în sudul SUA /Shutterstock

Cartofi prăjiți (Belgia și Franța)

Cartofii prăjiți sunt iubiți în întreaga lumea. Primii care i-au gătit au fost belgienii și francezii. Nu se știe încă exact originea exactă, pentru că cele două țări încă își mai dispută drepturile de autor.

Cartofi prăjiți pe un blat de lemn
Cartofii prăjiți sunt cel mai popular aliment prăjit din lume / Shutterstock

Cartofii prăjiți pot fi mâncați simpli, drept garnitură pentru o mulțime de alte mâncăruri, cu sosuri sau fără.

Pakora (India)

Pakora sunt legume acoperite cu aluat de făină și prăjite. Sunt vândute pe stradă, dar și servite în restaurante din Asia de Sud și din întreaga lume. În varianta originală aluatul era preparat din făină de mazăre.

Pakora într-un bol alb
Pakora pot fi garnitură sau fel de mâncare principal / Shutterstock

Tostones (Caribbe and America de Sud)

Componenta principală a rețetei de tostones este pătlagica, care este feliată și prăjită de două ori. Seamănă la aspect cu chipsurile de cartofi și este consumat de obicei ca o gustare. 

Tostones pe un tocător de lemn
Tostones se vând chiar și în supermarketuri pre-pregătite / Shutterstock

În regiunile în care pătlaginile sunt disponibile din abundență, acest fel de mâncare este destul de popular. 

Locuri precum Haiti, Cuba, Puerto Rico și Nicaragua sunt renumite pentru fabricarea de tostones și chiar disponibile în formă ambalată în supermarketuri. 

Arancini (Italia)

Arancini sunt bile mari, aurii de orez, umplute cu o combinație savuroasă de ingrediente și prăjite. Umpluturile includ adesea sos de carne cu mazăre, prosciutto uscat, brânzeturi precum mozzarella și pecorino, roșii sau capere uscate. Sunt deosebit de populare în Sicilia. 

Arancini într-un castron alb
Umplutura de arancini este foarte gustoasă / Shutterstock

Fofos de arroz (Mozambic)

Acest fel de mâncare popular din Mozambic constă din bile de orez prăjite umplute cu ingrediente sărate, cum ar fi creveți, usturoi și ceapă. 

Fofos de arroz într-o farfurie argintie
Creveții sunt cea mai populară umplutură pentru fofos de arroz / Shutterstock

Bilele sunt în mod tradițional trecute prin ouă și în pesmet, apoi prăjite în ulei încins. Felul de mâncare se servește cald.

Chiko rolls (Australia)

Chiko Roll este o gustare australiană inventată de Frank McEncroe, inspirată de pachețelele de primăvară chinezești.

Chiko rolls pe o farfurie albă
Chiko rolls sunt inspirate de pachețelele de primăvară asiatice / Shutterstock

A fost vândută pentru prima dată în 1951 sub numele de „Chicken Roll”, în ciuda faptului că nu conține pui. Gustarea a fost concepută pentru a fi mâncată cu ușurință în mișcare, fără farfurie sau tacâmuri. 

Onion bhajis (India)

Bhajis este o versiune de pakura, care sunt inele de ceapă trecute printr-un aluat cu multe condimente și apoi prăjite. Sunt o gustare stradală populară mai ales în sudul Indiei și e consumă mai ales la ora ceaiului

Onion bhajis pe o farfurie albă alături de un sos iute
Condimentele fac onion bhajis speciale / Shutterstock

Banh cam (Vietnam)

Bánh cam sau bánh rán în vietnameză este unul dintre cele mai faimoase și îndrăgite deserturi vietnameze. Numele se traduce prin „prăjitură cu portocală”, deși nu are nimic de-a face cu această citrică. Denumirea vine de la asemănarea vizuală între cele două.

Banh cam pe un șervețel alb
Banh cam se mai vinde și sub denumirea de „orange cake” / Shutterstock

Este făcut din făină de orez, umplute pastă de fasole mun, modelat într-o bilă, trecut prin semințe de susan care mai apoi sunt prăjite.

Ouă scoțiene (Marea Britanie)

Scotch egg sau ouă scoțiene sunt un preparat tradițional britanic constând dintr-un ou fiert tare decojit, care este învelit în cârnați, acoperit cu pesmet și apoi prăjit sau copt până devine crocant. Se găsește în puburi sau este consumat la picnicuri.  

Ouăle scoțiene servite pe farfurii albe
Ouăle scoțiene sunt populare de sute ani în Marea Britanie / Shutterstock

Ouăle scoțiene sunt baza mai multor povești privind originea lor. Fortnum & Mason, un magazin universal din Londra, cunoscut pentru produsele sale alimentare, susține că a creat această rețetă în 1738 pentru călătorii bogați care se plimbau cu trăsura. 

O altă teorie susține că felul de mâncare a derivat dintr-un altul originar din nordul Indiei nargisi kofta (un ou acoperit cu carne tocată și servit cu curry), pe care soldații reveniți de acolo l-au introdus în Anglia. O a treia poveste susține că a fost inventat de fermierii scoțieni ca un fel de mâncare ieftin.

Katsu (Japonia)

Katsu este un preparat prăjit de carne sau fructe de mare, făcut cu pesmet japonez de panko. 

Katsu alături de câteva sosuri speciale
Katsu este un șnițel reinterpretat / Shutterstock

Asemănător ca formă cu un șnițel german, katsu este unul dintre multele alimente occidentale care a fost adaptat pentru a se potrivi gusturilor locale și a devenit o parte cheie a bucătăriei japoneze.

Calamari prăjiți (Italia și Grecia)

Calamarii prăjiți sunt calamari trecuți prin aluat și prăjiți. Se servesc cu lămâie, cu sos de maioneză sau alte sosuri. Se găsesc peste tot în Grecia și Italia și au fost adoptați de bucătăria mai multor țări.

Calamari părjiți pe un grătar gri
Vei găsi calamari prăjiți la orice tavernă din Grecia / Shutterstock

Pui prăjit (Coreea de Sud și SUA)

Sunt multe feluri de a prăji puiul, dar americanii și coreeni pare că au cele mai bune rețete. Puiul american este îmbrăcat într-o crustă groasă după ce este marinat bine înainte. Puiul coreean este trecut printr-un aluat subțire și prăjit de două ori.

Pui prăjit alături de câteva sosuri speciale
Fiecare țară are rețeta ei de pui prăjit / Shutterstock

Scoici prăjite (New England, SUA)

Din Connecticut până în Maine găsești tot felul de localuri care vând scoici prăjite. Acestea sunt înmuiate în lapte apoi tăvălite prin făină de mălai și apoi prăjite. Se servesc cu sos tartar.

Scoici părjite și servite pe o farfurie albă
Scoicile prăjite sunt cel mai popular fel de mâncare în regiunea New England / Shutterstock

Kibbeh (Orientul Mijlociu)

Cu origini în Orientul Mijlociu, considerat felul de mâncare național al Libanului, kibbeh este o combinație de grâu bulgur, ceapă tocată, baharat (șapte condimente) și carne slabă de vită, capră, miel, pește sau cămilă. Poate fi consumat crud și este asemănător cu tartarul.

Kibbeh alături de un sos alb
Kibbeh este mâncarea națională în Liban / Shutterstock

Leche frita (Spania)

Leche frita este un desert delicios spaniol care este de fapt o budincă de lapte dulce și fermă, învelită într-o coajă crocantă de ouă și făină. Se face cu făină, amidon de porumb, zahăr, lapte, ouă, unt și ulei de măsline. Întregul amestec este aromat cu scorțișoară.

Leche frita pe o farfurie albă
Leche frita este un desert popular în Spania / Shutterstock

Prawn toast (Hong Kong)

Prawn toast se face dintr-o cremă de creveți întinsă pe pâine care apoi este prăjită până devine aurie. Se servește drept gustare.

Toast presărat cu susan pe o farfurie albă
Uneori toastul este presărat cu susan / Shutterstock

Pizza prăjită (Italia)

Pizza prăjită este o specialitate în orașul Napoli. La început a fost o gustare populară printre comunitățile sărace ale orașului, dar a devenit cunoscută peste tot în timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Pizza prăjită pe o farfurie albă
Pizza prăjită a apărut din cauza sărăcie i/ Shutterstock

Chimichangas

Chimichangas este de fapt un burrito prăjit și a fost inventat în statul Arizona. Burrito sunt umpluți cu orez, fasole, brânză și carne și apoi prăjiți până când tortilla devine crocantă.

Chimichangas pe o farfurie albă
Chimichangas este un burrito prăjit / Shutterstock

Chicharrons (Spania, America de Sud și Filipine)

Chicharrons este șorici de porc prăjit. Poate fi consumat la fel principal, pusă în tortilla sau ca topping pentru alte preparate.

Chicharrons alături de mai mulți căței de usturoi
Chicharrons este popular în toată America de Sud / Shutterstock
Citește și
CELE MAI CITITE
Gogoși de post cu apă minerală în două vase
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Tocănița de post cu ciuperci servită într-un castron alb
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Un cozonac proaspăt scos din cuptor și feliat pe un tocător de lemn
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Două tăvi cu cozonaci unși cu un sirop special
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Colaj cu chef Sorin Gonțea și pahare de mousse de ciocolată cu fructe de pădure.
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
Prăjitură cu iaurt din doar 3 ingrediente
Prăjitură cu iaurt din doar 3 ingrediente. Cel mai cremos și simplu tort pe care îl poți face
Prăjitură cu iaurt din doar 3 ingrediente. Cel mai cremos și simplu tort pe care îl poți face
ingrediente dulci puse în cămară
10 ingrediente dulci ce nu trebuie să îți lipsească din cămară
10 ingrediente dulci ce nu trebuie să îți lipsească din cămară
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Porție de stufat de miel în bol, alături de un bol cu mămăliguță și tacâmuri din lemn
08:41
Stufat de miel la cuptor sau ceaun, servit cu mămăliguță Stufat de miel la cuptor sau ceaun, servit cu mămăliguță
drob crocant, feliat și servit pe un tocător de lemn
06:57
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
Două ouă de Paște din cupcakes, cu cremă de mascarpone în trei culori, unul secționat
06:34
Ouă de Paște din cupcakes, cu cremă de mascarpone în trei culori Ouă de Paște din cupcakes, cu cremă de mascarpone în trei culori
Tort cu ouă de ciocolată secționat pe platou
05:32
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Pulpă de miel cu cartofi într-o tavă rustică de lemn, alături de un bol cu sos
28 aprilie, 06:39
Pulpă de miel cu cartofi la cuptor. Rețetă savuroasă și consistentă Pulpă de miel cu cartofi la cuptor. Rețetă savuroasă și consistentă
Porție de pască pufoasă fără aluat în spatula așezată pe farfurie, alături de platoul cu pasca secționată
28 aprilie, 05:53
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
Trei rețete de ouă umplute așezate pe un platou
28 aprilie, 05:28
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Iepure cu vin la cuptor și legume caramelizate în cratiță, alături de un bol cu piure de cartofi
28 aprilie, 05:21
Iepure cu vin la cuptor și legume caramelizate. Rețetă pentru masa de Paște Iepure cu vin la cuptor și legume caramelizate. Rețetă pentru masa de Paște
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
1
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Cozonacii nu sunt cel mai ușor desert de preparat. Trebuie să fii atentă la o mulțime de detalii, de la temperatura ingredientelor la modul în care în care îi manevrezi după...
Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău
2
Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău
Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău
Peștele prăjit poate fi mai gustos dacă înainte de a-l pune în tigaia cu ulei încins îl lași câteva ore sau peste noapte într-o compoziție cu condimente și ierburi aromatice. Descoperă...
Gogoși de post împletite. Un desert simplu și delicios
3
Gogoși de post împletite. Un desert simplu și delicios
Gogoși de post împletite. Un desert simplu și delicios
Dacă ai în plan să prepari gogoși pentru momentele dulci ale zilei, îți recomandăm să încerci rețeta de gogoși de post împletite. Este un mod de a da aspect cuceritor celui...
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
4
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Ciupercile sunt o sursă excelentă de proteine și este important să le integrezi în dieta ta, mai ales în perioadele de post. O variantă delicioasă de a face acest lucru este...
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
5
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
O reţetă clasică de mousse de ciocolată cu fructe de pădure, un desert cremos, mătăsos şi încărcat cu aromă de ciocolată, care este făcut din doar 3 ingrediente și 3 pași...
Parteneri
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
Bensu Soral din Bariere Invizibile revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba
Bensu Soral din Bariere Invizibile revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba
Bensu Soral din Bariere Invizibile revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
Tartă sub formă de iepuraș, cu ciuperci și roșii
Tartă sub formă de iepuraș, cu ciuperci și roșii
Tartă sub formă de iepuraș, cu ciuperci și roșii
Cauze ale infertilității la bărbați
Cauze ale infertilității la bărbați
Cauze ale infertilității la bărbați
Benny Blanco a mărturisit că i-a luat mult timp să-și dea seama că era îndrăgostit de Selena Gomez: Am fost ultimul care a înțeles
Benny Blanco a mărturisit că „i-a luat mult timp” să-și dea seama că era îndrăgostit de Selena Gomez: „Am fost ultimul care a înțeles”
Benny Blanco a mărturisit că „i-a luat mult timp” să-și dea seama că era îndrăgostit de Selena Gomez: „Am fost ultimul care a înțeles”
Alimente pentru sănătatea dinților. Cum îți pot sprijini sănătatea orală
Alimente pentru sănătatea dinților. Cum îți pot sprijini sănătatea orală
Alimente pentru sănătatea dinților. Cum îți pot sprijini sănătatea orală
fresh
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă

7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă

7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă

Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv

Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv

Ingredientul secret pentru doradă. Cea mai bună rețetă de pește la cuptor

Ingredientul secret pentru doradă. Cea mai bună rețetă de pește la cuptor

Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor

Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor

Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște

Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
închide