Cele mai gustoase alimente prăjite din lume. Specialiștii recomandă să le încerci măcar o dată în viață

Oricât de mult ne-ar avertiza medicii că alimentele prăjite nu sunt bune, uneori nu putem rezista tentației. Descoperă și tu cele mai bune gustoase alimente prăjite din lume. Specialiștii recomandă să le încerci măcar o dată în viață.

platou cu alimente prăjite
Fiecare țară are câteva alimente prăjite specifice, unele devenite populare în toată lumea/ Shutterstock

Oameni folosesc prăjirea pentru a-și găti hrana încă din Antichitate, așa cum arată dovezile istorice. Fie că vorbim despre aluaturi sau legume, prăjelile au făcut parte din viața noastră din cele mai vechi timpuri.

Fiecare țară are specialitățile ei atunci când vine vorba de alimente prăjite. Iată-le în lista de mai jos pe cele mai bune 30.

Citește și
ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune alimente prăjite din lume

Dacă suntem în vacanță șansele să cădem pradă ispitei sunt și mai mari. Adevărul este că unele alimente prăjite sunt cu adevărat delicioase. Vezi mai jos o listă impresionantă cu unele dintre cele mai gustoase alimente prăjite din lume.

Tempura (Japonia)

Tempura este un fel de mâncare japonez popular în care alimentele (cel mai frecvent fructe de mare, legume sau sushi) sunt învelite într-un aluat ușor și prăjite pentru a le face mai crocante. Aluatul este preparat din făină, ouă și apă rece sau minerală.

Tempura pe un platou gri
Tempura a devenit atât de popular încât se găsește în orice restaurant japonez din lume / Shutterstock

Tempura a fost introdus în Japonia de către misionarii portughezi în secolul al XVI-lea pentru a-i ajuta să postească mai ușor.

Hushpuppies (Sudul SUA)

HushPuppies sunt făcute dintr-un aluat ușor de făină de porumb, de mărimea unei mingi de golf ușor care este prăjit.

Hushpuppies pe un platou de lemn
Nu există masă din sudul SUA fătă hushpuppies / Shutterstock

La exterior este auriu și crocant, iar la interior moale și pufos. Este servit drept garnitură la orice masă din Sud.

Churros (Spania, Portugalia și America de Sud)

Churros este un desert tradițional spaniole și portughez. Este făcut din aluat de patiserie, predominant choux, care este prăjit și pudrat cu zahăr și scorțișoară. Sunt populare în Spania, Franța, Filipine, Portugalia, America de Sud și sud-vestul Statelor Unite. 

Churros într-un con făcut din hârtie
Spaniolii își încep ziua cu churros / Shutterstock

Pot fi lungi și subțiri sau groși, drepte sau răsucite și înnodate. De obicei, sunt consumate la micul dejun înmuiate în champurrado  (o băutură tradițională pe bază de ciocolată caldă) sau cafe con leche.

Beignets (Louisiana, SUA)

Beignets sunt produse de patiserie, un fel de gogoașă pătrată, adusă de francezi în Louisiana în secolul al XVIII-lea. Beignet a fost numit gogoașa oficială a statului Louisiana în 1986.

Beignets pudrate cu zahăr și puse pe o farfurie albă
Beignets sunt pufoase și foarte parfumate / Shutterstock

Beignets sunt de obicei servite fierbinți cu zahăr pudră la micul dejun sau ca desert. Sunt făcute din aluat choux care se prăjește.

Mandazi (Estul Africii)

Mandazi sunt ca niște pernuțe din aluat prăjit, aromate cu cardamom și nucă de cocos. Sunt consumate la micul dejun în toată Africa de Est. 

Mandazi pudrate cu zahăr
În Kenya, Uganda și Tanzania diminețile încep cu mandazi / Shutterstock

Cei care servesc deseori au alături o cană de chai condimentat cu lapte, care a devenit un aliment de bază pe măsură ce indienii au venit să lucreze și să facă comerț în Kenya, Uganda și Tanzania sub dominația colonială britanică. 

Cardamomul din mandazi sugerează influențe Asia de Sud și Orientul Mijlociu.

Jalebi (India)

Jalebi este un desert de origine arabă care este renumit pentru forma sa de spirală. Deși este un preparat arab, este foarte popular în India, Pakistan și Bangladesh. 

Jalebi pus pe un platou negru
Jalebi este un street food foarte popular / Shutterstock

Principala caracteristică a rețetelor de jalebi este utilizarea siropului de zahăr cunoscut sub numele de „sheera” sau „chaashni”. Acest sirop oferă jalebi un înveliș de zahăr cristalizat. 

Flori de zucchini (Italia)

Florile de zucchini sunt umplute cu cremă de ricotta și pătrunjel și prăjite, apoi sunt trecute printr-un aluat și prăjite până devin aurii. În unele rețete umplutura constă în brânză, șuncă prosciutto, orez și ierburi aromatice.

Florile de zucchini prăjite pe o farfurie neagră
Florile de zucchini prăjite sunt populare în Sicilia / Shutterstock

Cronut (SUA)

Cronut a fost preparat pentru prima dată de cofetarul Dominique Ansel, în SoHo din New York. În mai puțin de o lună de la primul cronut vândut a devenit celebru în întreaga lume.

Cronut este un desert devenit popular și datorită social media/ Shutterstock

Este o combinație între gogoașă și croissant. Deasupra are diverse crème sau toppinguri.

Pătlăgele prăjite (SUA)

De cele mai multe sunt asociate cu bucătăria sudistă, dar își au originea în vestul SUA. Pătlăgelele sunt trecute printr-un aluat de făină, mălai sau pesmet înainte de a fi prăjite.

Pătlăgelele pane pe o farfurie albă
Pătlăgelele pane sunt un fel de mâncare popular în sudul SUA /Shutterstock

Cartofi prăjiți (Belgia și Franța)

Cartofii prăjiți sunt iubiți în întreaga lumea. Primii care i-au gătit au fost belgienii și francezii. Nu se știe încă exact originea exactă, pentru că cele două țări încă își mai dispută drepturile de autor.

Cartofi prăjiți pe un blat de lemn
Cartofii prăjiți sunt cel mai popular aliment prăjit din lume / Shutterstock

Cartofii prăjiți pot fi mâncați simpli, drept garnitură pentru o mulțime de alte mâncăruri, cu sosuri sau fără.

Pakora (India)

Pakora sunt legume acoperite cu aluat de făină și prăjite. Sunt vândute pe stradă, dar și servite în restaurante din Asia de Sud și din întreaga lume. În varianta originală aluatul era preparat din făină de mazăre.

Pakora într-un bol alb
Pakora pot fi garnitură sau fel de mâncare principal / Shutterstock

Tostones (Caribbe and America de Sud)

Componenta principală a rețetei de tostones este pătlagica, care este feliată și prăjită de două ori. Seamănă la aspect cu chipsurile de cartofi și este consumat de obicei ca o gustare. 

Tostones pe un tocător de lemn
Tostones se vând chiar și în supermarketuri pre-pregătite / Shutterstock

În regiunile în care pătlaginile sunt disponibile din abundență, acest fel de mâncare este destul de popular. 

Locuri precum Haiti, Cuba, Puerto Rico și Nicaragua sunt renumite pentru fabricarea de tostones și chiar disponibile în formă ambalată în supermarketuri. 

Arancini (Italia)

Arancini sunt bile mari, aurii de orez, umplute cu o combinație savuroasă de ingrediente și prăjite. Umpluturile includ adesea sos de carne cu mazăre, prosciutto uscat, brânzeturi precum mozzarella și pecorino, roșii sau capere uscate. Sunt deosebit de populare în Sicilia. 

Arancini într-un castron alb
Umplutura de arancini este foarte gustoasă / Shutterstock

Fofos de arroz (Mozambic)

Acest fel de mâncare popular din Mozambic constă din bile de orez prăjite umplute cu ingrediente sărate, cum ar fi creveți, usturoi și ceapă. 

Fofos de arroz într-o farfurie argintie
Creveții sunt cea mai populară umplutură pentru fofos de arroz / Shutterstock

Bilele sunt în mod tradițional trecute prin ouă și în pesmet, apoi prăjite în ulei încins. Felul de mâncare se servește cald.

Chiko rolls (Australia)

Chiko Roll este o gustare australiană inventată de Frank McEncroe, inspirată de pachețelele de primăvară chinezești.

Chiko rolls pe o farfurie albă
Chiko rolls sunt inspirate de pachețelele de primăvară asiatice / Shutterstock

A fost vândută pentru prima dată în 1951 sub numele de „Chicken Roll”, în ciuda faptului că nu conține pui. Gustarea a fost concepută pentru a fi mâncată cu ușurință în mișcare, fără farfurie sau tacâmuri. 

Onion bhajis (India)

Bhajis este o versiune de pakura, care sunt inele de ceapă trecute printr-un aluat cu multe condimente și apoi prăjite. Sunt o gustare stradală populară mai ales în sudul Indiei și e consumă mai ales la ora ceaiului

Onion bhajis pe o farfurie albă alături de un sos iute
Condimentele fac onion bhajis speciale / Shutterstock

Banh cam (Vietnam)

Bánh cam sau bánh rán în vietnameză este unul dintre cele mai faimoase și îndrăgite deserturi vietnameze. Numele se traduce prin „prăjitură cu portocală”, deși nu are nimic de-a face cu această citrică. Denumirea vine de la asemănarea vizuală între cele două.

Banh cam pe un șervețel alb
Banh cam se mai vinde și sub denumirea de „orange cake” / Shutterstock

Este făcut din făină de orez, umplute pastă de fasole mun, modelat într-o bilă, trecut prin semințe de susan care mai apoi sunt prăjite.

Ouă scoțiene (Marea Britanie)

Scotch egg sau ouă scoțiene sunt un preparat tradițional britanic constând dintr-un ou fiert tare decojit, care este învelit în cârnați, acoperit cu pesmet și apoi prăjit sau copt până devine crocant. Se găsește în puburi sau este consumat la picnicuri.  

Ouăle scoțiene servite pe farfurii albe
Ouăle scoțiene sunt populare de sute ani în Marea Britanie / Shutterstock

Ouăle scoțiene sunt baza mai multor povești privind originea lor. Fortnum & Mason, un magazin universal din Londra, cunoscut pentru produsele sale alimentare, susține că a creat această rețetă în 1738 pentru călătorii bogați care se plimbau cu trăsura. 

O altă teorie susține că felul de mâncare a derivat dintr-un altul originar din nordul Indiei nargisi kofta (un ou acoperit cu carne tocată și servit cu curry), pe care soldații reveniți de acolo l-au introdus în Anglia. O a treia poveste susține că a fost inventat de fermierii scoțieni ca un fel de mâncare ieftin.

Katsu (Japonia)

Katsu este un preparat prăjit de carne sau fructe de mare, făcut cu pesmet japonez de panko. 

Katsu alături de câteva sosuri speciale
Katsu este un șnițel reinterpretat / Shutterstock

Asemănător ca formă cu un șnițel german, katsu este unul dintre multele alimente occidentale care a fost adaptat pentru a se potrivi gusturilor locale și a devenit o parte cheie a bucătăriei japoneze.

Calamari prăjiți (Italia și Grecia)

Calamarii prăjiți sunt calamari trecuți prin aluat și prăjiți. Se servesc cu lămâie, cu sos de maioneză sau alte sosuri. Se găsesc peste tot în Grecia și Italia și au fost adoptați de bucătăria mai multor țări.

Calamari părjiți pe un grătar gri
Vei găsi calamari prăjiți la orice tavernă din Grecia / Shutterstock

Pui prăjit (Coreea de Sud și SUA)

Sunt multe feluri de a prăji puiul, dar americanii și coreeni pare că au cele mai bune rețete. Puiul american este îmbrăcat într-o crustă groasă după ce este marinat bine înainte. Puiul coreean este trecut printr-un aluat subțire și prăjit de două ori.

Pui prăjit alături de câteva sosuri speciale
Fiecare țară are rețeta ei de pui prăjit / Shutterstock

Scoici prăjite (New England, SUA)

Din Connecticut până în Maine găsești tot felul de localuri care vând scoici prăjite. Acestea sunt înmuiate în lapte apoi tăvălite prin făină de mălai și apoi prăjite. Se servesc cu sos tartar.

Scoici părjite și servite pe o farfurie albă
Scoicile prăjite sunt cel mai popular fel de mâncare în regiunea New England / Shutterstock

Kibbeh (Orientul Mijlociu)

Cu origini în Orientul Mijlociu, considerat felul de mâncare național al Libanului, kibbeh este o combinație de grâu bulgur, ceapă tocată, baharat (șapte condimente) și carne slabă de vită, capră, miel, pește sau cămilă. Poate fi consumat crud și este asemănător cu tartarul.

Kibbeh alături de un sos alb
Kibbeh este mâncarea națională în Liban / Shutterstock

Leche frita (Spania)

Leche frita este un desert delicios spaniol care este de fapt o budincă de lapte dulce și fermă, învelită într-o coajă crocantă de ouă și făină. Se face cu făină, amidon de porumb, zahăr, lapte, ouă, unt și ulei de măsline. Întregul amestec este aromat cu scorțișoară.

Leche frita pe o farfurie albă
Leche frita este un desert popular în Spania / Shutterstock

Prawn toast (Hong Kong)

Prawn toast se face dintr-o cremă de creveți întinsă pe pâine care apoi este prăjită până devine aurie. Se servește drept gustare.

Toast presărat cu susan pe o farfurie albă
Uneori toastul este presărat cu susan / Shutterstock

Pizza prăjită (Italia)

Pizza prăjită este o specialitate în orașul Napoli. La început a fost o gustare populară printre comunitățile sărace ale orașului, dar a devenit cunoscută peste tot în timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Pizza prăjită pe o farfurie albă
Pizza prăjită a apărut din cauza sărăcie i/ Shutterstock

Chimichangas

Chimichangas este de fapt un burrito prăjit și a fost inventat în statul Arizona. Burrito sunt umpluți cu orez, fasole, brânză și carne și apoi prăjiți până când tortilla devine crocantă.

Chimichangas pe o farfurie albă
Chimichangas este un burrito prăjit / Shutterstock

Chicharrons (Spania, America de Sud și Filipine)

Chicharrons este șorici de porc prăjit. Poate fi consumat la fel principal, pusă în tortilla sau ca topping pentru alte preparate.

Chicharrons alături de mai mulți căței de usturoi
Chicharrons este popular în toată America de Sud / Shutterstock
Citește și
CELE MAI CITITE
Două porții de plăcintă creață cu brânză sărată
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase
Pate de ciuperci cu fasole roșie în borcan și pe felii de pâine
Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor
Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor
File de macrou în sos cu usturoi, cartofi natur și ciuperci
File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros
File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros
Omletă cu urzici și ceapă verde porționată pe farfurie, un platou cu roșie și parmezan, frunze de urzici și o ceașcă de cafea
Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime
Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime
Borș de fasole albă în bol și în lingură alături de ardei iuți și o sticlă
Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești
Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
O femeie care se află cu coșul la cumpărături
Cele mai populare alimente în 2025. Top 7 tendințe gastronomice
Cele mai populare alimente în 2025. Top 7 tendințe gastronomice
Prăjitură cu iaurt din doar 3 ingrediente
Prăjitură cu iaurt din doar 3 ingrediente. Cel mai cremos și simplu tort pe care îl poți face
Prăjitură cu iaurt din doar 3 ingrediente. Cel mai cremos și simplu tort pe care îl poți face
ingrediente dulci puse în cămară
10 ingrediente dulci ce nu trebuie să îți lipsească din cămară
10 ingrediente dulci ce nu trebuie să îți lipsească din cămară
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Chifle pufoase cu brânză și urzici în forma de copt, o chiflă secționată
30 martie, 13:41
Chifle pufoase cu brânză și urzici. Au gust bogat și textură cremoasă Chifle pufoase cu brânză și urzici. Au gust bogat și textură cremoasă
Mai mulți mici de casă puți pe un tocător de lemn
29 martie, 05:20
Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți
Borș de fasole albă în bol și în lingură alături de ardei iuți și o sticlă
28 martie, 10:48
Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești
Două porții de plăcintă creață cu brânză sărată
27 martie, 09:37
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase
Omletă cu urzici și ceapă verde porționată pe farfurie, un platou cu roșie și parmezan, frunze de urzici și o ceașcă de cafea
26 martie, 09:36
Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime
File de macrou în sos cu usturoi, cartofi natur și ciuperci
25 martie, 09:22
File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros
Pate de ciuperci cu fasole roșie în borcan și pe felii de pâine
24 martie, 07:23
Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor
Preparate de post pentru micul dejun puse pe un blat de lemn
23 martie, 05:31
Preparate de post pentru micul dejun. Idei pentru fiecare zi a săptămânii Preparate de post pentru micul dejun. Idei pentru fiecare zi a săptămânii
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
1
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Dacă nu ai preparat încă, în propria bucătărie delicioasele pârjoale moldovenești, îți oferim mai jos rețeta detaliată pas cu pas. Mai prepari un piure de cartofi cremos, iar deliciul mesei de...
De ce este obligatoriu să speli coaja lămâilor. Riscurile la care te expui dacă nu o faci
2
De ce este obligatoriu să speli coaja lămâilor. Riscurile la care te expui dacă nu o faci
De ce este obligatoriu să speli coaja lămâilor. Riscurile la care te expui dacă nu o faci
Probabil ai văzut în supermarketuri mesaje de avertizare legate de coaja lămâilor. Te-ai întrebat de ce nu este recomandat să le consumi. Motivul este că au pesticide care ți-ar putea afecta...
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
3
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
Sosul marinara și sosul de roșii sunt esențiale în bucătăria italiană, fiind folosite frecvent în diverse preparate. Deși ambele au la bază roșiile, ele diferă semnificativ în compoziție și utilizare. Sosul...
Chipsuri de cartofi la air fryer. Varianta sănătoasă pentru cea mai iubită gustare
4
Chipsuri de cartofi la air fryer. Varianta sănătoasă pentru cea mai iubită gustare
Chipsuri de cartofi la air fryer. Varianta sănătoasă pentru cea mai iubită gustare
Chipsurile de cartofi preparate la air fryer reprezintă o inovație culinară care combină gustul autentic al tradiționalelor chipsuri prăjite cu beneficiile unui stil de viață mai sănătos. Prin utilizarea aerului fierbinte...
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
5
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
Această rețetă tradițională, reinterpretată, de mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi o explozie de arome și texturi reconfortante. Rețeta aduce împreună două elemente de bază ale bucătăriei: mămăliga...
Parteneri
Kate Middleton a marcat Ziua Mamei din Marea Britanie cu o fotografie specială. Ce postare a ales să facă Prințesa de Wales anul acesta
Kate Middleton a marcat Ziua Mamei din Marea Britanie cu o fotografie specială. Ce postare a ales să facă Prințesa de Wales anul acesta
Kate Middleton a marcat Ziua Mamei din Marea Britanie cu o fotografie specială. Ce postare a ales să facă Prințesa de Wales anul acesta
Comisarul-şef din Timișoara care găzduia petreceri cu droguri, acuzat în 2023 că apăra traficanții. Reclamația, retrasă brusc: Au protecţia lui
Comisarul-şef din Timișoara care găzduia petreceri cu droguri, acuzat în 2023 că apăra traficanții. Reclamația, retrasă brusc: "Au protecţia lui"
Comisarul-şef din Timișoara care găzduia petreceri cu droguri, acuzat în 2023 că apăra traficanții. Reclamația, retrasă brusc: "Au protecţia lui"
„Mi-e ruşine” Ion Ţiriac a anunţat un proiect uriaş, în premieră în România! Mesajul pe care i l-a transmis Nadiei Comăneci
„Mi-e ruşine” Ion Ţiriac a anunţat un proiect uriaş, în premieră în România! Mesajul pe care i l-a transmis Nadiei Comăneci
„Mi-e ruşine” Ion Ţiriac a anunţat un proiect uriaş, în premieră în România! Mesajul pe care i l-a transmis Nadiei Comăneci
Richard Chamberlain s-a stins din viață. Îndrăgitul actor era cunoscut pentru rolurile sale din Pasărea Spin și Shogun
Richard Chamberlain s-a stins din viață. Îndrăgitul actor era cunoscut pentru rolurile sale din „Pasărea Spin” și „Shogun”
Richard Chamberlain s-a stins din viață. Îndrăgitul actor era cunoscut pentru rolurile sale din „Pasărea Spin” și „Shogun”
X Factor, 30 martie 2025. Ce concurenți au urcat pe scenă în cea de-a zecea ediție. Momentele se văd în AntenaPLAY
X Factor, 30 martie 2025. Ce concurenți au urcat pe scenă în cea de-a zecea ediție. Momentele se văd în AntenaPLAY
X Factor, 30 martie 2025. Ce concurenți au urcat pe scenă în cea de-a zecea ediție. Momentele se văd în AntenaPLAY
Ce avere are Donald Trump, de fapt. Suma e foarte diferită față de cea vehiculată chiar de către președintele SUA
Ce avere are Donald Trump, de fapt. Suma e foarte diferită față de cea vehiculată chiar de către președintele SUA
Ce avere are Donald Trump, de fapt. Suma e foarte diferită față de cea vehiculată chiar de către președintele SUA
Salată de primăvară din legume cu ouă fierte și leurdă
Salată de primăvară din legume cu ouă fierte și leurdă
Salată de primăvară din legume cu ouă fierte și leurdă
Ce este „încărcătura mentală a mamelor”. Se vorbește prea puțin despre ea
Ce este „încărcătura mentală a mamelor”. Se vorbește prea puțin despre ea
Ce este „încărcătura mentală a mamelor”. Se vorbește prea puțin despre ea
Selena Gomez a recunoscut că a fost foarte impulsivă în relațiile anterioare: Am făcut greșeli
Selena Gomez a recunoscut că a fost „foarte impulsivă” în relațiile anterioare: „Am făcut greșeli”
Selena Gomez a recunoscut că a fost „foarte impulsivă” în relațiile anterioare: „Am făcut greșeli”
Alimente care mențin sănătatea inimii. Cum te pot ajuta să previi bolile cardiovasculare
Alimente care mențin sănătatea inimii. Cum te pot ajuta să previi bolile cardiovasculare
Alimente care mențin sănătatea inimii. Cum te pot ajuta să previi bolile cardiovasculare
fresh
Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți

Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți

Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți

Chifle pufoase cu brânză și urzici. Au gust bogat și textură cremoasă

Chifle pufoase cu brânză și urzici. Au gust bogat și textură cremoasă
închide