Cele mai gustoase alimente prăjite din lume. Specialiștii recomandă să le încerci măcar o dată în viață

Oricât de mult ne-ar avertiza medicii că alimentele prăjite nu sunt bune, uneori nu putem rezista tentației. Descoperă și tu cele mai bune gustoase alimente prăjite din lume. Specialiștii recomandă să le încerci măcar o dată în viață.

platou cu alimente prăjite
Fiecare țară are câteva alimente prăjite specifice, unele devenite populare în toată lumea/ Shutterstock

Oameni folosesc prăjirea pentru a-și găti hrana încă din Antichitate, așa cum arată dovezile istorice. Fie că vorbim despre aluaturi sau legume, prăjelile au făcut parte din viața noastră din cele mai vechi timpuri.

Fiecare țară are specialitățile ei atunci când vine vorba de alimente prăjite. Iată-le în lista de mai jos pe cele mai bune 30.

Citește și
ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune alimente prăjite din lume

Dacă suntem în vacanță șansele să cădem pradă ispitei sunt și mai mari. Adevărul este că unele alimente prăjite sunt cu adevărat delicioase. Vezi mai jos o listă impresionantă cu unele dintre cele mai gustoase alimente prăjite din lume.

Tempura (Japonia)

Tempura este un fel de mâncare japonez popular în care alimentele (cel mai frecvent fructe de mare, legume sau sushi) sunt învelite într-un aluat ușor și prăjite pentru a le face mai crocante. Aluatul este preparat din făină, ouă și apă rece sau minerală.

Tempura pe un platou gri
Tempura a devenit atât de popular încât se găsește în orice restaurant japonez din lume / Shutterstock

Tempura a fost introdus în Japonia de către misionarii portughezi în secolul al XVI-lea pentru a-i ajuta să postească mai ușor.

Hushpuppies (Sudul SUA)

HushPuppies sunt făcute dintr-un aluat ușor de făină de porumb, de mărimea unei mingi de golf ușor care este prăjit.

Hushpuppies pe un platou de lemn
Nu există masă din sudul SUA fătă hushpuppies / Shutterstock

La exterior este auriu și crocant, iar la interior moale și pufos. Este servit drept garnitură la orice masă din Sud.

Churros (Spania, Portugalia și America de Sud)

Churros este un desert tradițional spaniole și portughez. Este făcut din aluat de patiserie, predominant choux, care este prăjit și pudrat cu zahăr și scorțișoară. Sunt populare în Spania, Franța, Filipine, Portugalia, America de Sud și sud-vestul Statelor Unite. 

Churros într-un con făcut din hârtie
Spaniolii își încep ziua cu churros / Shutterstock

Pot fi lungi și subțiri sau groși, drepte sau răsucite și înnodate. De obicei, sunt consumate la micul dejun înmuiate în champurrado  (o băutură tradițională pe bază de ciocolată caldă) sau cafe con leche.

Beignets (Louisiana, SUA)

Beignets sunt produse de patiserie, un fel de gogoașă pătrată, adusă de francezi în Louisiana în secolul al XVIII-lea. Beignet a fost numit gogoașa oficială a statului Louisiana în 1986.

Beignets pudrate cu zahăr și puse pe o farfurie albă
Beignets sunt pufoase și foarte parfumate / Shutterstock

Beignets sunt de obicei servite fierbinți cu zahăr pudră la micul dejun sau ca desert. Sunt făcute din aluat choux care se prăjește.

Mandazi (Estul Africii)

Mandazi sunt ca niște pernuțe din aluat prăjit, aromate cu cardamom și nucă de cocos. Sunt consumate la micul dejun în toată Africa de Est. 

Mandazi pudrate cu zahăr
În Kenya, Uganda și Tanzania diminețile încep cu mandazi / Shutterstock

Cei care servesc deseori au alături o cană de chai condimentat cu lapte, care a devenit un aliment de bază pe măsură ce indienii au venit să lucreze și să facă comerț în Kenya, Uganda și Tanzania sub dominația colonială britanică. 

Cardamomul din mandazi sugerează influențe Asia de Sud și Orientul Mijlociu.

Jalebi (India)

Jalebi este un desert de origine arabă care este renumit pentru forma sa de spirală. Deși este un preparat arab, este foarte popular în India, Pakistan și Bangladesh. 

Jalebi pus pe un platou negru
Jalebi este un street food foarte popular / Shutterstock

Principala caracteristică a rețetelor de jalebi este utilizarea siropului de zahăr cunoscut sub numele de „sheera” sau „chaashni”. Acest sirop oferă jalebi un înveliș de zahăr cristalizat. 

Flori de zucchini (Italia)

Florile de zucchini sunt umplute cu cremă de ricotta și pătrunjel și prăjite, apoi sunt trecute printr-un aluat și prăjite până devin aurii. În unele rețete umplutura constă în brânză, șuncă prosciutto, orez și ierburi aromatice.

Florile de zucchini prăjite pe o farfurie neagră
Florile de zucchini prăjite sunt populare în Sicilia / Shutterstock

Cronut (SUA)

Cronut a fost preparat pentru prima dată de cofetarul Dominique Ansel, în SoHo din New York. În mai puțin de o lună de la primul cronut vândut a devenit celebru în întreaga lume.

Cronut este un desert devenit popular și datorită social media/ Shutterstock

Este o combinație între gogoașă și croissant. Deasupra are diverse crème sau toppinguri.

Pătlăgele prăjite (SUA)

De cele mai multe sunt asociate cu bucătăria sudistă, dar își au originea în vestul SUA. Pătlăgelele sunt trecute printr-un aluat de făină, mălai sau pesmet înainte de a fi prăjite.

Pătlăgelele pane pe o farfurie albă
Pătlăgelele pane sunt un fel de mâncare popular în sudul SUA /Shutterstock

Cartofi prăjiți (Belgia și Franța)

Cartofii prăjiți sunt iubiți în întreaga lumea. Primii care i-au gătit au fost belgienii și francezii. Nu se știe încă exact originea exactă, pentru că cele două țări încă își mai dispută drepturile de autor.

Cartofi prăjiți pe un blat de lemn
Cartofii prăjiți sunt cel mai popular aliment prăjit din lume / Shutterstock

Cartofii prăjiți pot fi mâncați simpli, drept garnitură pentru o mulțime de alte mâncăruri, cu sosuri sau fără.

Pakora (India)

Pakora sunt legume acoperite cu aluat de făină și prăjite. Sunt vândute pe stradă, dar și servite în restaurante din Asia de Sud și din întreaga lume. În varianta originală aluatul era preparat din făină de mazăre.

Pakora într-un bol alb
Pakora pot fi garnitură sau fel de mâncare principal / Shutterstock

Tostones (Caribbe and America de Sud)

Componenta principală a rețetei de tostones este pătlagica, care este feliată și prăjită de două ori. Seamănă la aspect cu chipsurile de cartofi și este consumat de obicei ca o gustare. 

Tostones pe un tocător de lemn
Tostones se vând chiar și în supermarketuri pre-pregătite / Shutterstock

În regiunile în care pătlaginile sunt disponibile din abundență, acest fel de mâncare este destul de popular. 

Locuri precum Haiti, Cuba, Puerto Rico și Nicaragua sunt renumite pentru fabricarea de tostones și chiar disponibile în formă ambalată în supermarketuri. 

Arancini (Italia)

Arancini sunt bile mari, aurii de orez, umplute cu o combinație savuroasă de ingrediente și prăjite. Umpluturile includ adesea sos de carne cu mazăre, prosciutto uscat, brânzeturi precum mozzarella și pecorino, roșii sau capere uscate. Sunt deosebit de populare în Sicilia. 

Arancini într-un castron alb
Umplutura de arancini este foarte gustoasă / Shutterstock

Fofos de arroz (Mozambic)

Acest fel de mâncare popular din Mozambic constă din bile de orez prăjite umplute cu ingrediente sărate, cum ar fi creveți, usturoi și ceapă. 

Fofos de arroz într-o farfurie argintie
Creveții sunt cea mai populară umplutură pentru fofos de arroz / Shutterstock

Bilele sunt în mod tradițional trecute prin ouă și în pesmet, apoi prăjite în ulei încins. Felul de mâncare se servește cald.

Chiko rolls (Australia)

Chiko Roll este o gustare australiană inventată de Frank McEncroe, inspirată de pachețelele de primăvară chinezești.

Chiko rolls pe o farfurie albă
Chiko rolls sunt inspirate de pachețelele de primăvară asiatice / Shutterstock

A fost vândută pentru prima dată în 1951 sub numele de „Chicken Roll”, în ciuda faptului că nu conține pui. Gustarea a fost concepută pentru a fi mâncată cu ușurință în mișcare, fără farfurie sau tacâmuri. 

Onion bhajis (India)

Bhajis este o versiune de pakura, care sunt inele de ceapă trecute printr-un aluat cu multe condimente și apoi prăjite. Sunt o gustare stradală populară mai ales în sudul Indiei și e consumă mai ales la ora ceaiului

Onion bhajis pe o farfurie albă alături de un sos iute
Condimentele fac onion bhajis speciale / Shutterstock

Banh cam (Vietnam)

Bánh cam sau bánh rán în vietnameză este unul dintre cele mai faimoase și îndrăgite deserturi vietnameze. Numele se traduce prin „prăjitură cu portocală”, deși nu are nimic de-a face cu această citrică. Denumirea vine de la asemănarea vizuală între cele două.

Banh cam pe un șervețel alb
Banh cam se mai vinde și sub denumirea de „orange cake” / Shutterstock

Este făcut din făină de orez, umplute pastă de fasole mun, modelat într-o bilă, trecut prin semințe de susan care mai apoi sunt prăjite.

Ouă scoțiene (Marea Britanie)

Scotch egg sau ouă scoțiene sunt un preparat tradițional britanic constând dintr-un ou fiert tare decojit, care este învelit în cârnați, acoperit cu pesmet și apoi prăjit sau copt până devine crocant. Se găsește în puburi sau este consumat la picnicuri.  

Ouăle scoțiene servite pe farfurii albe
Ouăle scoțiene sunt populare de sute ani în Marea Britanie / Shutterstock

Ouăle scoțiene sunt baza mai multor povești privind originea lor. Fortnum & Mason, un magazin universal din Londra, cunoscut pentru produsele sale alimentare, susține că a creat această rețetă în 1738 pentru călătorii bogați care se plimbau cu trăsura. 

O altă teorie susține că felul de mâncare a derivat dintr-un altul originar din nordul Indiei nargisi kofta (un ou acoperit cu carne tocată și servit cu curry), pe care soldații reveniți de acolo l-au introdus în Anglia. O a treia poveste susține că a fost inventat de fermierii scoțieni ca un fel de mâncare ieftin.

Katsu (Japonia)

Katsu este un preparat prăjit de carne sau fructe de mare, făcut cu pesmet japonez de panko. 

Katsu alături de câteva sosuri speciale
Katsu este un șnițel reinterpretat / Shutterstock

Asemănător ca formă cu un șnițel german, katsu este unul dintre multele alimente occidentale care a fost adaptat pentru a se potrivi gusturilor locale și a devenit o parte cheie a bucătăriei japoneze.

Calamari prăjiți (Italia și Grecia)

Calamarii prăjiți sunt calamari trecuți prin aluat și prăjiți. Se servesc cu lămâie, cu sos de maioneză sau alte sosuri. Se găsesc peste tot în Grecia și Italia și au fost adoptați de bucătăria mai multor țări.

Calamari părjiți pe un grătar gri
Vei găsi calamari prăjiți la orice tavernă din Grecia / Shutterstock

Pui prăjit (Coreea de Sud și SUA)

Sunt multe feluri de a prăji puiul, dar americanii și coreeni pare că au cele mai bune rețete. Puiul american este îmbrăcat într-o crustă groasă după ce este marinat bine înainte. Puiul coreean este trecut printr-un aluat subțire și prăjit de două ori.

Pui prăjit alături de câteva sosuri speciale
Fiecare țară are rețeta ei de pui prăjit / Shutterstock

Scoici prăjite (New England, SUA)

Din Connecticut până în Maine găsești tot felul de localuri care vând scoici prăjite. Acestea sunt înmuiate în lapte apoi tăvălite prin făină de mălai și apoi prăjite. Se servesc cu sos tartar.

Scoici părjite și servite pe o farfurie albă
Scoicile prăjite sunt cel mai popular fel de mâncare în regiunea New England / Shutterstock

Kibbeh (Orientul Mijlociu)

Cu origini în Orientul Mijlociu, considerat felul de mâncare național al Libanului, kibbeh este o combinație de grâu bulgur, ceapă tocată, baharat (șapte condimente) și carne slabă de vită, capră, miel, pește sau cămilă. Poate fi consumat crud și este asemănător cu tartarul.

Kibbeh alături de un sos alb
Kibbeh este mâncarea națională în Liban / Shutterstock

Leche frita (Spania)

Leche frita este un desert delicios spaniol care este de fapt o budincă de lapte dulce și fermă, învelită într-o coajă crocantă de ouă și făină. Se face cu făină, amidon de porumb, zahăr, lapte, ouă, unt și ulei de măsline. Întregul amestec este aromat cu scorțișoară.

Leche frita pe o farfurie albă
Leche frita este un desert popular în Spania / Shutterstock

Prawn toast (Hong Kong)

Prawn toast se face dintr-o cremă de creveți întinsă pe pâine care apoi este prăjită până devine aurie. Se servește drept gustare.

Toast presărat cu susan pe o farfurie albă
Uneori toastul este presărat cu susan / Shutterstock

Pizza prăjită (Italia)

Pizza prăjită este o specialitate în orașul Napoli. La început a fost o gustare populară printre comunitățile sărace ale orașului, dar a devenit cunoscută peste tot în timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Pizza prăjită pe o farfurie albă
Pizza prăjită a apărut din cauza sărăcie i/ Shutterstock

Chimichangas

Chimichangas este de fapt un burrito prăjit și a fost inventat în statul Arizona. Burrito sunt umpluți cu orez, fasole, brânză și carne și apoi prăjiți până când tortilla devine crocantă.

Chimichangas pe o farfurie albă
Chimichangas este un burrito prăjit / Shutterstock

Chicharrons (Spania, America de Sud și Filipine)

Chicharrons este șorici de porc prăjit. Poate fi consumat la fel principal, pusă în tortilla sau ca topping pentru alte preparate.

Chicharrons alături de mai mulți căței de usturoi
Chicharrons este popular în toată America de Sud / Shutterstock
Citește și
CELE MAI CITITE
Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați în bol cu lingură și felii de pâine
Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie
Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie
Varză cu prune uscate și coaste de porc în vas oval, alături de un bol cu prune uscate, o râșniță de condimente și o sticlă de ulei
Varză cu prune uscate și coaste de porc la cuptor. Rețetă ardelenească
Varză cu prune uscate și coaste de porc la cuptor. Rețetă ardelenească
Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit în pahar, alături de rodie secționată, jumătate de grapefruit, felii de sfeclă și bucăți de țelină apio
Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit. O băutură energizată
Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit. O băutură energizată
linte roșie rețete
Ce se poate prepara din linte roșie. 5 rețete rapide și delicioase
Ce se poate prepara din linte roșie. 5 rețete rapide și delicioase
cartofi prăjiți în tigaie
De ce se lipesc cartofii de tigaie. Trucuri pentru cartofi prăjiți delicioși
De ce se lipesc cartofii de tigaie. Trucuri pentru cartofi prăjiți delicioși
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
O femeie care se află cu coșul la cumpărături
Cele mai populare alimente în 2025. Top 7 tendințe gastronomice
Cele mai populare alimente în 2025. Top 7 tendințe gastronomice
Prăjitură cu iaurt din doar 3 ingrediente
Prăjitură cu iaurt din doar 3 ingrediente. Cel mai cremos și simplu tort pe care îl poți face
Prăjitură cu iaurt din doar 3 ingrediente. Cel mai cremos și simplu tort pe care îl poți face
ingrediente dulci puse în cămară
10 ingrediente dulci ce nu trebuie să îți lipsească din cămară
10 ingrediente dulci ce nu trebuie să îți lipsească din cămară
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Salată de sfeclă roșie cu cartofi, maioneză și iaurt pe platou și în bol
06:34
Salată de sfeclă roșie cu cartofi, maioneză și iaurt, plină de culoare și savoare Salată de sfeclă roșie cu cartofi, maioneză și iaurt, plină de culoare și savoare
Tocăniță de dovleac cu fasole roșie și carne tocată
05:47
Tocăniță de dovleac cu fasole roșie și carne tocată. Rețetă cu arome de toamnă Tocăniță de dovleac cu fasole roșie și carne tocată. Rețetă cu arome de toamnă
dulceață de smochine fără zahăr
05:34
Cum faci acasă cea mai bună dulceață de smochine fără zahăr, perfectă pentru toamnă Cum faci acasă cea mai bună dulceață de smochine fără zahăr, perfectă pentru toamnă
Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, în borcane și în bol
4 noiembrie, 06:13
Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă
chifteluțe suedeze
4 noiembrie, 06:07
Rețeta de chifteluțe suedeze. Cum le prepari la tine acasă, pas cu pas Rețeta de chifteluțe suedeze. Cum le prepari la tine acasă, pas cu pas
Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi pe un suport alb
4 noiembrie, 05:47
Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi. O reinterpretare elegantă a celebrei rețete italiene Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi. O reinterpretare elegantă a celebrei rețete italiene
Frittata cu broccoli, brânză și legume porționată pe o spatulă și în vas
3 noiembrie, 06:59
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
humus de sfeclă
3 noiembrie, 05:50
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Chec marmorat cu dovleac și cacao. Desert irezistibil, de toamnă
1
Chec marmorat cu dovleac și cacao. Desert irezistibil, de toamnă
Chec marmorat cu dovleac și cacao. Desert irezistibil, de toamnă
Acest chec marmorat cu dovleac și cacao este un desert clasic, apreciat pentru aspectul său spectaculos și textura fragedă. Prepară-l și tu pentru a te convinge, urmând rețeta detaliată mai jos....
Gem de gutui cu aromă de scorțișoară și vanilie, perfect pentru umplerea clătitelor
2
Gem de gutui cu aromă de scorțișoară și vanilie, perfect pentru umplerea clătitelor
Gem de gutui cu aromă de scorțișoară și vanilie, perfect pentru umplerea clătitelor
Dacă obișnuiești să prepari gem de gutui și vrei să te abați puțin de la rețeta clasică, îți recomandăm rețeta de gem de gutui cu aromă de scorțișoară și vanilie. Gemul...
Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare
3
Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare
Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare
O supă cremă de dovleac cu năut este o adevărată mângâiere pentru zilele răcoroase de toamnă. Este hrănitoare, aromată și plină de culoare, având o consistență catifelată și un gust echilibrat,...
Ce sunt alimentele ultraprocesate? Nu le mai pune în coșul tău de cumpărături dacă vrei o dietă sănătoasă
4
Ce sunt alimentele ultraprocesate? Nu le mai pune în coșul tău de cumpărături dacă vrei o dietă sănătoasă
Ce sunt alimentele ultraprocesate? Nu le mai pune în coșul tău de cumpărături dacă vrei o dietă sănătoasă
Alimentele ultraprocesate sunt un subiect tot mai discutat în contextul unui stil de viață sănătos. Aceste produse sunt adesea atractive prin conveniența lor, dar consumul frecvent al lor poate avea efecte...
Ciorbă de burtă ardelenească. Rețeta pas cu pas
5
Ciorbă de burtă ardelenească. Rețeta pas cu pas
Ciorbă de burtă ardelenească. Rețeta pas cu pas
Ciorba de burtă ardelenească este un preparat tradițional. Ea impresionează prin savoare și rafinament, fiind o adevărată delicatesă a bucătăriei românești. Fiecare familie din Transilvania are propria variantă, însă secretul constă...
Parteneri
Procesul de 400 de milioane de dolari intentat de Justin Baldoni împotriva lui Blake Lively s-a încheiat. Ce urmează pentru actori
Procesul de 400 de milioane de dolari intentat de Justin Baldoni împotriva lui Blake Lively s-a încheiat. Ce urmează pentru actori
Procesul de 400 de milioane de dolari intentat de Justin Baldoni împotriva lui Blake Lively s-a încheiat. Ce urmează pentru actori
Noul magazin Shein din Paris, luat cu asalt. Am plătit 34 de euro pe 12 produse
Noul magazin Shein din Paris, luat cu asalt. "Am plătit 34 de euro pe 12 produse"
Noul magazin Shein din Paris, luat cu asalt. "Am plătit 34 de euro pe 12 produse"
Noi nu respectăm oamenii. Ilie Năstase, discurs manifest după ce Emeric Ienei a murit
„Noi nu respectăm oamenii”. Ilie Năstase, discurs manifest după ce Emeric Ienei a murit
„Noi nu respectăm oamenii”. Ilie Năstase, discurs manifest după ce Emeric Ienei a murit
Alejandro și Rengle vor să participe la Eurovision! Ce strategie și-au pregătit deja cei doi foști concurenți de la Asia Express
Alejandro și Rengle vor să participe la Eurovision! Ce strategie și-au pregătit deja cei doi foști concurenți de la Asia Express
Alejandro și Rengle vor să participe la Eurovision! Ce strategie și-au pregătit deja cei doi foști concurenți de la Asia Express
Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak au devenit părinți pentru prima oară. Ce fotografie a publicat actrița din Dragostea plutește în aer
Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak au devenit părinți pentru prima oară. Ce fotografie a publicat actrița din Dragostea plutește în aer
Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak au devenit părinți pentru prima oară. Ce fotografie a publicat actrița din Dragostea plutește în aer
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
Prăjitură cu dovleac și aluat răzuit
Prăjitură cu dovleac și aluat răzuit
Prăjitură cu dovleac și aluat răzuit
7 probleme de comportament ale copiilor mici și cum să le abordați
7 probleme de comportament ale copiilor mici și cum să le abordați
7 probleme de comportament ale copiilor mici și cum să le abordați
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind custodia copilului
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind custodia copilului
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind custodia copilului
Care sunt cele mai nocive alimente pentru creier. Neurologii avertizează că pot crește riscul de Alzheimer
Care sunt cele mai nocive alimente pentru creier. Neurologii avertizează că pot crește riscul de Alzheimer
Care sunt cele mai nocive alimente pentru creier. Neurologii avertizează că pot crește riscul de Alzheimer
fresh
Rețeta de chifteluțe suedeze. Cum le prepari la tine acasă, pas cu pas

Rețeta de chifteluțe suedeze. Cum le prepari la tine acasă, pas cu pas

Rețeta de chifteluțe suedeze. Cum le prepari la tine acasă, pas cu pas

Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi. O reinterpretare elegantă a celebrei rețete italiene

Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi. O reinterpretare elegantă a celebrei rețete italiene

Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă

Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă

Tocăniță de dovleac cu fasole roșie și carne tocată. Rețetă cu arome de toamnă

Tocăniță de dovleac cu fasole roșie și carne tocată. Rețetă cu arome de toamnă

Salată de sfeclă roșie cu cartofi, maioneză și iaurt, plină de culoare și savoare

Salată de sfeclă roșie cu cartofi, maioneză și iaurt, plină de culoare și savoare
închide