Începe cu adunarea pe masa de lucru a ingredientelor și a ustensilelor necesare pentru pregătirea compoziției de pască. Pregătește și o formă de copt rotundă cu inel detașabil și cu diametrul de 24 cm. Unge forma de copt cu puțin ulei de cocos sau cu puțin ulei de măsline. Poți folosi și hârtia de copt, însă dezavantajul acesteia este acela că, la final, pasca nu va mai avea marginile uniforme.
Descoperă și câteva rețete cu făină de cocos.
Pașii necesari pentru rețetă de pască dietetică
Pune brânza la scurs într-o sită deasă și preseaz-o ușor cu lingura. Pune și iaurtul la scurs într-o altă sită deasă, pentru a rămâne cremos. Într-un bol amestecă amidonul cu praful de copt și grișul, iar în alt bol sparge ouăle și adaugă un praf de sare peste ele. Când ai toate aceste ingrediente pregătite, poți porni cuptorul la 180 de grade Celsius și începe pregătirea compoziției.