rețetă de friptură

Aripioare de pui cu ghimbir și usturoi. Rețetă simplă și delicioasă
Friptură / Grătar | 19 iunie 2025

Aripioare de pui cu ghimbir și usturoi. Rețetă simplă și delicioasă

Rețeta de aripioare de pui cu ghimbir și usturoi reprezintă un preparat savuros, inspirat din bucătăria asiatică. Este ușor de pregătit acasă, iar ingredientele sunt accesibile.

Aripioare de pui cu ghimbir și usturoi. Rețetă simplă și delicioasă
Steak de vită cu sos de smântână şi parmezan
Video
BeautiFood | 16 aprilie 2024

Steak de vită cu sos de smântână şi parmezan

O friptură perfect fragedă și suculentă este servită cu un sos catifelat de smântână şi parmezan care pur și simplu se topește în gură! În cel de-al doilea episod al emisiunii BeautiFood | Sezonul 3, Chef Sorin Gonţea ne-a preparat un steak de vită cu sos alb de parmezan, o reţetă uşor de realizat de oricine acasă.

Steak de vită cu sos de smântână şi parmezan
Steak rare, medium rare sau well done. Care este varianta corectă pentru friptura perfectă
Friptură / Grătar | 11 iulie 2023

Steak rare, medium rare sau well done. Care este varianta corectă pentru friptura perfectă

Modul în care gătești carnea de vită nu îi influențează decât gustul și textura. Când vine vorba de nutrienți, de fapt, nu există nicio diferență între o friptură care este gătită rare sau well done. Descoperă și tu cum poți să gătești un steak rare, medium rare sau well done. Află care este varianta corectă pentru a obține friptura perfectă.

Steak rare, medium rare sau well done. Care este varianta corectă pentru friptura perfectă
Mușchi de porc în sos de vin alb
Friptură / Grătar | 5 iulie 2023

Mușchi de porc în sos de vin alb

Dacă îți place carnea de porc și ai epuizat toate ideile, ai putea să încerci o rețetă deosebită: mușchi de porc în sos de vin alb. Deoarece mușchiul de porc este o carne tare, îți arătăm o metodă prin care să devină fraged și ușor de mâncat.

Mușchi de porc în sos de vin alb
Friptură din pulpă de miel la cuptor. Rețetă simplă și ușor de preparat
Galerie foto
Friptură / Grătar | 14 aprilie 2023

Friptură din pulpă de miel la cuptor. Rețetă simplă și ușor de preparat

Dacă adori friptura de miel și ești în căutarea unei rețete simple și ușor de preparat, încearcă rețeta de friptură din pulpă de miel la cuptor.

Friptură din pulpă de miel la cuptor. Rețetă simplă și ușor de preparat
Friptură de pui în sos picant de roșii, pentru un prânz delicios
Galerie foto
Friptură / Grătar | 25 ianuarie 2023

Friptură de pui în sos picant de roșii, pentru un prânz delicios

Dacă nu mai știi ce să prepari pentru un prânz delicios și hrănitor, încearcă o rețetă de friptură de pui în sos picant de roșii.

Friptură de pui în sos picant de roșii, pentru un prânz delicios
Pulpă de porc cu legume la cuptor, pentru masa de Crăciun
Galerie foto
Friptură / Grătar | 21 decembrie 2022

Pulpă de porc cu legume la cuptor, pentru masa de Crăciun

Dacă nu te-ai hotărât ce friptură să prepari pentru masa de Crăciun, îți oferim o rețetă de pulpă de porc cu legume la cuptor.

Pulpă de porc cu legume la cuptor, pentru masa de Crăciun
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar și legume. Rețetă simplă de la Roxana Blenche
Video
BeautiFood | 18 iulie 2022

Mușchiuleț de porc cu sos de muștar și legume. Rețetă simplă de la Roxana Blenche

Ai nevoie de un preparat care se prepară rapid? Chef Roxana Blenche vine în ajutorul tău și îți propune rețeta de mușchiuleț de porc cu sos de muștar și legume. Acesta este un fel de mâncare principal care se potrivește atât pentru masa de prânz, dar și pentru cină.

Mușchiuleț de porc cu sos de muștar și legume. Rețetă simplă de la Roxana Blenche
Cotlete de porc cu lămâie și condimente
Friptură / Grătar | 17 iulie 2022

Cotlete de porc cu lămâie și condimente

Dacă vrei să prepari o friptură gustoasă, poți alege dintr-o varietate de rețete. Noi îți prezentăm însă rețeta de cotlete de porc cu lămâie și condimente. Încearc-o și nu vei regreta. Este un preparat potrivit atât pentru masa de prânz cât și pentru cea de seară, deci te poți orienta în funcție de nevoie.

Cotlete de porc cu lămâie și condimente
Piept de pui în crustă de cașcaval cu varză chinezească. Rețetă simplă și gustoasă
Video
BeautiFood | 16 iulie 2022

Piept de pui în crustă de cașcaval cu varză chinezească. Rețetă simplă și gustoasă

Piept de pui în crustă de cașcaval cu varză chinezească, o rețetă simplă și gustoasă pentru cei care vor să evite carnea de porc. Ai nevoie de piept de pui, diverse brânzeturi maturate, ulei de floarea soarelui, soia, unt, sparanghel și varză chinezească. Nimic mai simplu, nu-i așa?

Piept de pui în crustă de cașcaval cu varză chinezească. Rețetă simplă și gustoasă
Cum să faci cea mai bună friptură de vită la cuptor
Galerie foto
Friptură / Grătar | 10 iulie 2022

Cum să faci cea mai bună friptură de vită la cuptor

Suculentă și parfumată, carnea la grătar este preferata celor mai mulți dintre noi. Doar că vremea nu ne permite decât pentru perioade scurte să o preparăm în acest mod sau nu avem mereu dispoziția necesară să folosim grill-ul electric în casă. Pentru astfel de situații, îți propunem să încerci și varianta la cuptor. Iată cum să faci cea mai bună friptură de vită la cuptor.

Cum să faci cea mai bună friptură de vită la cuptor
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Clafoutis cu pere evantai și migdale pe o farfurie, alături de furculițe
06:15
Clafoutis cu pere evantai și migdale. Un desert simplu și cuceritor Clafoutis cu pere evantai și migdale. Un desert simplu și cuceritor
Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan în două farfurii
05:25
Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan, pentru prânz sau cină Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan, pentru prânz sau cină
Porție de cheesecake cu pere caramelizate pe o spatulă de tort
12 septembrie, 07:03
Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant
Tocană de vită cu dovleac și vin roșu în bol rustic
12 septembrie, 05:03
Tocană de vită cu dovleac și vin roșu. Rețetă gătită lent Tocană de vită cu dovleac și vin roșu. Rețetă gătită lent
Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure, porționat pe un platou, alături de pere proaspete
11 septembrie, 09:47
Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure
Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară porționată, alături de un ceainic alb și prune
11 septembrie, 05:01
Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară. Un desert simplu, de toamnă Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară. Un desert simplu, de toamnă
Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin
10 septembrie, 08:48
Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin. O gustare delicioasă, de toamnă Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin. O gustare delicioasă, de toamnă
Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb, decorată cu verdeață
10 septembrie, 08:24
Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb
Vezi cele mai noi articole
închide