rețetă de friptură

Steak de vită cu sos de smântână şi parmezan
Video
BeautiFood | 16 aprilie 2024

Steak de vită cu sos de smântână şi parmezan

O friptură perfect fragedă și suculentă este servită cu un sos catifelat de smântână şi parmezan care pur și simplu se topește în gură! În cel de-al doilea episod al emisiunii BeautiFood | Sezonul 3, Chef Sorin Gonţea ne-a preparat un steak de vită cu sos alb de parmezan, o reţetă uşor de realizat de oricine acasă.

Steak de vită cu sos de smântână şi parmezan
Steak rare, medium rare sau well done. Care este varianta corectă pentru friptura perfectă
Friptură / Grătar | 11 iulie 2023

Steak rare, medium rare sau well done. Care este varianta corectă pentru friptura perfectă

Modul în care gătești carnea de vită nu îi influențează decât gustul și textura. Când vine vorba de nutrienți, de fapt, nu există nicio diferență între o friptură care este gătită rare sau well done. Descoperă și tu cum poți să gătești un steak rare, medium rare sau well done. Află care este varianta corectă pentru a obține friptura perfectă.

Steak rare, medium rare sau well done. Care este varianta corectă pentru friptura perfectă
Mușchi de porc în sos de vin alb
Friptură / Grătar | 5 iulie 2023

Mușchi de porc în sos de vin alb

Dacă îți place carnea de porc și ai epuizat toate ideile, ai putea să încerci o rețetă deosebită: mușchi de porc în sos de vin alb. Deoarece mușchiul de porc este o carne tare, îți arătăm o metodă prin care să devină fraged și ușor de mâncat.

Mușchi de porc în sos de vin alb
Friptură din pulpă de miel la cuptor. Rețetă simplă și ușor de preparat
Galerie foto
Friptură / Grătar | 14 aprilie 2023

Friptură din pulpă de miel la cuptor. Rețetă simplă și ușor de preparat

Dacă adori friptura de miel și ești în căutarea unei rețete simple și ușor de preparat, încearcă rețeta de friptură din pulpă de miel la cuptor.

Friptură din pulpă de miel la cuptor. Rețetă simplă și ușor de preparat
Friptură de pui în sos picant de roșii, pentru un prânz delicios
Galerie foto
Friptură / Grătar | 25 ianuarie 2023

Friptură de pui în sos picant de roșii, pentru un prânz delicios

Dacă nu mai știi ce să prepari pentru un prânz delicios și hrănitor, încearcă o rețetă de friptură de pui în sos picant de roșii.

Friptură de pui în sos picant de roșii, pentru un prânz delicios
Pulpă de porc cu legume la cuptor, pentru masa de Crăciun
Galerie foto
Friptură / Grătar | 21 decembrie 2022

Pulpă de porc cu legume la cuptor, pentru masa de Crăciun

Dacă nu te-ai hotărât ce friptură să prepari pentru masa de Crăciun, îți oferim o rețetă de pulpă de porc cu legume la cuptor.

Pulpă de porc cu legume la cuptor, pentru masa de Crăciun
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar și legume. Rețetă simplă de la Roxana Blenche
Video
BeautiFood | 18 iulie 2022

Mușchiuleț de porc cu sos de muștar și legume. Rețetă simplă de la Roxana Blenche

Ai nevoie de un preparat care se prepară rapid? Chef Roxana Blenche vine în ajutorul tău și îți propune rețeta de mușchiuleț de porc cu sos de muștar și legume. Acesta este un fel de mâncare principal care se potrivește atât pentru masa de prânz, dar și pentru cină.

Mușchiuleț de porc cu sos de muștar și legume. Rețetă simplă de la Roxana Blenche
Cotlete de porc cu lămâie și condimente
Friptură / Grătar | 17 iulie 2022

Cotlete de porc cu lămâie și condimente

Dacă vrei să prepari o friptură gustoasă, poți alege dintr-o varietate de rețete. Noi îți prezentăm însă rețeta de cotlete de porc cu lămâie și condimente. Încearc-o și nu vei regreta. Este un preparat potrivit atât pentru masa de prânz cât și pentru cea de seară, deci te poți orienta în funcție de nevoie.

Cotlete de porc cu lămâie și condimente
Piept de pui în crustă de cașcaval cu varză chinezească. Rețetă simplă și gustoasă
Video
BeautiFood | 16 iulie 2022

Piept de pui în crustă de cașcaval cu varză chinezească. Rețetă simplă și gustoasă

Piept de pui în crustă de cașcaval cu varză chinezească, o rețetă simplă și gustoasă pentru cei care vor să evite carnea de porc. Ai nevoie de piept de pui, diverse brânzeturi maturate, ulei de floarea soarelui, soia, unt, sparanghel și varză chinezească. Nimic mai simplu, nu-i așa?

Piept de pui în crustă de cașcaval cu varză chinezească. Rețetă simplă și gustoasă
Cum să faci cea mai bună friptură de vită la cuptor
Galerie foto
Friptură / Grătar | 10 iulie 2022

Cum să faci cea mai bună friptură de vită la cuptor

Suculentă și parfumată, carnea la grătar este preferata celor mai mulți dintre noi. Doar că vremea nu ne permite decât pentru perioade scurte să o preparăm în acest mod sau nu avem mereu dispoziția necesară să folosim grill-ul electric în casă. Pentru astfel de situații, îți propunem să încerci și varianta la cuptor. Iată cum să faci cea mai bună friptură de vită la cuptor.

Cum să faci cea mai bună friptură de vită la cuptor
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Înghețată de căpșuni cu cireșe în bol, decorată cu mentă, cireșe și căpșuni, alături de un bol cu cireșe
08:16
Înghețată de căpșuni cu cireșe. Un desert răcoritor, de sezon Înghețată de căpșuni cu cireșe. Un desert răcoritor, de sezon
Porție de paste penne cu pesto de busuioc și parmezan în farfurie cu furculiță, alături de un bol cu parmezan, un bol cu sos pesto, o sticlă cu ulei, usturoi și frunze de busuioc
07:46
Paste penne cu pesto de busuioc și parmezan Paste penne cu pesto de busuioc și parmezan
Limonadă cu ghimbir și mentă în două pahare, alături de ghimbir, mentă și lămâi proaspete
17 iunie, 08:57
Limonadă cu ghimbir și mentă. Cum dai gust și aromă băuturii tale Limonadă cu ghimbir și mentă. Cum dai gust și aromă băuturii tale
Biscuiți digestivi cu fulgi de ovăz, unul rupt
17 iunie, 06:51
Biscuiți digestivi cu fulgi de ovăz. Rețeta unui desert sănătos Biscuiți digestivi cu fulgi de ovăz. Rețeta unui desert sănătos
Pâine aperitiv cu usturoi și cașcaval, decorată cu cimbru, alături de un recipient de sticlă cu ulei și verdeață și frunze de busuioc
16 iunie, 12:26
Pâine aperitiv cu usturoi și cașcaval. Cum poți transforma pâinea învechită în gustare delicioasă Pâine aperitiv cu usturoi și cașcaval. Cum poți transforma pâinea învechită în gustare delicioasă
Gem de căpșuni fără conservanți în borcan și în lingură, alături de un bol cu căpșuni proaspete
16 iunie, 12:21
Gem de căpșuni fără conservanți. Rețetă simplă și ușoară Gem de căpșuni fără conservanți. Rețetă simplă și ușoară
Prăjitură la tigaie porționată pe un platou negru și decorată cu fulgi de migdale și zahăr pudră
15 iunie, 12:30
Prăjitură la tigaie. Rețetă de desert rapid, pentru momentele dulci ale zilei Prăjitură la tigaie. Rețetă de desert rapid, pentru momentele dulci ale zilei
Înghețată de căpșuni cu banane în caserolă cu lingură și într-un cornet, alături de căpșuni proaspete, două cornete de înghețată și o banană tăiată în rondele
15 iunie, 12:29
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros
Vezi cele mai noi articole
închide