Tiramisu cu căpșuni și mascarpone este o variantă proaspătă și delicioasă a clasicului desert italian, perfectă pentru zilele călduroase de vară. Prepararea acestui desert implică straturi de pișcoturi înmuiate, cremă de mascarpone și căpșuni proaspete, rezultând un desert răcoritor și aromat. Iată cum poți face cel mai bun tiramisu cu căpșuni, împreună cu câteva trucuri și sfaturi utile.
Tiramisu cu căpșuni și mascarpone. Rețeta unui desert delicios de varăTiramisu este un desert originar din Italia preparat în mod tradițional din pișcoturi înmuiate în cafea și cremă de brânză mascarpone. Pe cât este de delicios, pe atât este de bogat în calorii. Dacă vrei să te bucuri de gustul de tiramisu fără să îți faci probleme legate de grăsimi sau carbohidrați poți încerca un tiramisu din terci de ovăz.
Tiramisu din terci de ovăz. Rețeta sănătoasă cu puține caloriiTiramisu este unul dintre cele mai cunoscute și populare deserturi din lume. „Tiramisu” este pe locul 5 în topul celor mai cunoscute cuvinte din limba italiană și se găsește în vocabularul a 23 de limbi diferite. Pentru că este atât de popular, în jurul său s-au născut o serie de legende cu privire la modul în care a fost preparat pentru prima dată. Descoperă povestea celui mai celebru desert italienesc: tiramisu.
Povestea celui mai celebru desert italienesc: tiramisuPrintre rețetele de deserturi cu fructe pe care ți-ai propus să le prepari vara aceasta, adaugă și rețeta de tiramisu cu cireșe, la pahar. Este un desert simplu și delicios de vară, fără coacere.
Tiramisu cu cireșe, la pahar. Desert de vară fără coacere