Dacă nu mai știi ce să gătești pentru un prânz savuros și sățios, îți recomandăm rețeta de escalop de porc cu ciuperci. Este un fel de mâncare clasic în bucătăria europeană, apreciat pentru simplitatea și savoarea sa. Este un preparat versatil și gustos, care combină carnea fragedă de porc cu ciuperci suculente, într-un sos bogat și aromat.
Escalop de porc cu ciuperci. Rețetă pentru un prânz savurosPentru momentele dulci, petrecute cu familia și prietenii merită preparată rețeta Gâteau St. Honoré. Este o rețetă din bucătăria franțuzească care are la bază eclere umplute cu caramel sărat.
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel săratPoposim în bucătăria franceză pentru inspirație și îți propunem să încerci și tu rețeta de quiche cu ciuperci și șuncă presată. O poți servi la micul dejun, ca gustare mai târziu sau chiar la una dintre mesele principale ale zilei.
Quiche cu ciuperci și șuncă presată. Rețetă savuroasă de tartă săratăPentru gustări savuroase, servite celor dragi când se adună la povești, poți încerca rețeta de sufleu de brânză cu trufe. Îi vei impresiona atât cu gustul delicios al cominației de ingrediente cât și aspectul pufos al preparatului.
Sufleu de brânză cu trufe. Rețetă de sufleu pufos pentru gustări delicioaseDacă vrei să încerci o rețetă de pâine cu care să cucerești gustul întregii familii, încearcă rețeta de baghete crocante cu miez pufos. Este o rețetă simplă, inspirată din bucătăria franțuzească.
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzeascăPrintre rețetele de deserturi tradiționale din bucătăria franceză, simple și rapide, se numără și rețeta de prăjitură Far Breton. Rețeta provine din regiunea Bretagne, din Franța și este o prăjitură cu prune și cremă de vanilie, fără blat.
Far Breton. Prăjitură simplă și rapidă cu prune uscateDacă te întrebi în ce desert delicios și spectaculos să mai incluzi zmeura, poate încerci rețeta de Millefeuille cu cremă de vanilie și zmeură. Este un desert cu aspect elegant, inspirat din bucătăria franțuzească.
Millefeuille cu cremă de vanilie și zmeură. Un desert fin și elegantSe apropie weekendul sau un eveniment deosebit și ești în căutarea unei rețete cu care sa-i surprinzi pe cei dragi? Îți oferim o rețetă de tartă cu lămâie și brandy, inspirată din bucătăria franțuzească.
Tartă cu lămâie și brandy. Rețetă din bucătăria franțuzeascăPentru una dintre gustările zilei sau chiar pentru o masă principală, rețeta de quiche cu ciuperci, zucchini și roșii cherry, este chiar ideală. Este foarte gustoasă, este consistentă și foarte sățioasă.
Quiche cu ciuperci, zucchini și roșii cherryPentru că este sezonul prunelor și sunt la mare căutare rețetele de deserturi cu prune, îți oferim mai jos rețeta de galette cu prune și migdale. Este o tartă rustică cu prune inspirată din bucătăria franțuzească.
Galette cu prune și migdale. Tartă rustică cu pruneDacă vrei să-ți impresionezi prietenii și familia cu un desert delicios și spectaculos pentru sărbătorile de iarnă, prepară rețeta de tort Buturuga de Crăciun sau Bûche de Noël.
Tort Buturuga de Crăciun sau Bûche de NoëlDacă îți plac preparatele cu conopidă, nu ezita să încerci și rețeta de sufleu de conopidă cu brânză sărată. Este o rețetă simplă și gustoasă, inspirată din bucătăria franțuzească.
Sufleu de conopidă cu brânză sărată. Rețetă simplă și gustoasă