Dulceața de caise este foarte parfumată, cu un gust dulce-acrișor ce se potrivește bine cu o felie de pâine sau ca ingredient în deserturi. Se poate prepara și fără zahăr, dacă vrei să ai un aport mai scăzut de carbohidrați. Iată o rețetă simplă de dulceață de caise fără zahăr.
Dulceață de caise fără zahăr. Ce să adaugi în rețetă ca să iasă delicioasăDeserturile cu fructe sunt unul dintre cele mai delicioase moduri în care poți bucura întreaga familie. Caisele, cu gustul lor dulce-acrișor, cu textura moale, aproape cremoasă, sunt perfecte pentru prăjituri care se coc la cuptor. Iată o rețetă de tartă frangipane cu caise, cu un aspect elegant și un gust bogat.
Tartă frangipane cu caise. Desertul de inspirație franceză pe care îl voi adoraPrăjitura cu iaurt și caise este una dintre acele prăjituri pe care o adori de la prima degustare. Este delicioasă, este plăcut aromată și are o textură umedă ce o face să fie și răcoroasă.
Prăjitura cu iaurt și caise. Rețeta simplă a unui desert de varăNu rata sezonul caiselor coapte și aromate fără a le include în diferite rețete de deserturi savuroase. Una dintre aceste deserturi poate fi prăjitura Duo cu caise și cremă de mascarpone, a cărei rețete ți-o oferim mai jos.
Prăjitura Duo cu caise și cremă de mascarpone, pentru momentele dulci ale veriiDacă ai dat deja startul pregătirii conservelor de fructe și legume pentru iarnă, fă-ți timp pentru a prepara și rețeta de compot de caise întregi. Fructele vor rămâne ferme și le vei putea folosi și în rețete de deserturi.
Compot de caise întregi. Sfaturi pentru a se păstra fructele fermeGemul de caise este catifelat, parfumat și cu un gust dulce-acrișor. Cu alte cuvinte, irezistibil. Dacă îl faci în casă, din fructe proaspete, coapte exact cât trebuie, alese de tine, va fi ca un răsfăț dulce.
Gem de caise. Descoperă cea mai parfumată rețetăPentru o zi aniversară, o sărbătoare sau un eveniment special petrecut alături de familie și prieteni, îți oferim o rețetă de tort cu jeleu de caise și blat din ruladă.
Tort cu jeleu de caise și blat din ruladăO porție de compot de caise poate fi uneori soluția ideală atunci când vrei ceva dulce și nu știi ce să mănânci. De asemenea, poți să folosești fructele din compot pentru a prepara diverse prăjituri sau alte preparate și îl poți savura atât în zilele toride de vară, cât și iarna.
Compot de caise. Rețeta care rezistă până la primăvarăCaisele, cu coaja lor mătăsoasă și parfumul unic, sunt extrem de trecătoare. Acum le vezi pe tarabele din piață, acum dispar în doar câteva săptămâni. Nu mai sta pe gânduri și cumpără câteva, atât pentru a le consuma proaspete, cât și pentru a le savura în deserturi delicioase. Îți oferim cinci preparate cu caise, care îți vor parfuma zilele de vară.
5 preparate cu caise, care să îți parfumeze varaDacă îți plac lichiorurile naturale și vrei să le prepari în propria bucătărie, îți oferim rețeta și modul de preparare pentru lichiorul de caise, cunoscut și sub denumirea de caisată.
Caisată sau lichior de caise. Rețeta simplă pe care poți să o faci și tuPrăjitura răsturnată cu caise este un desert delicios și o modalitate dulce de a te bucura de fructele de sezon. Nu doar că este gustoasă și aromată, dar arată atât de bine încât poate fi considerată chiar un tort sofisticat.
Prăjitură răsturnată cu caise. Rețeta simplă cu care îi vei impresiona pe toți