Khachapuri este un delicios produs de patiserie din Georgia care a devenit un adevărat simbol al gastronomiei caucaziene. Este o pâine cu brânză ce se servește de sute de ani în această țară. Este atât de bună încât a început să fie apreciată și la nivel internațional.
Khachapuri, delicioasa pâine cu brânză georgianăChapati și tortilla sunt două tipuri de pâine fără drojdie. Specialiștii spun că de multe ori este greu să le deosebești. Amândouă sunt rotunde și foarte subțiri, dar asemănările se opresc aici. Care sunt diferențele dintre tortilla și chapati?
Tipuri de pâine fără drojdie: tortilla și chapati. Care este diferența dintre eleCiabatta este o pâine italiană cunoscută pentru crusta sa crocantă, miezul său aerat și aroma specială. Datorită acestor caracteristici și-a câștigat popularitatea și o poți găsi aproape în orice colț al lumii la micul dejun sau în sandvișuri delicioase. Descoperă rețeta de ciabatta. Se prepară rapid și nu ai nevoie de ingrediente complexe.
Rețeta de ciabatta, pâinea specială a ItalieiPâinea nu lipsește din nicio casă și este unul dintre alimentele pe care le cumperi într-o cantitate mai mare decât ai nevoie să consumi la o masă. Cum depozitezi ceea ce rămâne astfel încât să nu se usuce? Iată care este cel mai potrivit ambalaj pentru pâine pentru a-i crește durata de viața.
Care este cel mai potrivit ambalaj pentru pâine. Ce poți face ca să reziste mai mult timpPâinea făcută în casă este unul dintre cele mai satisfăcătoare preparate. Aproape nimic nu se compară cu o bucată de pâine caldă, cu coaja crocantă și miezul aburind pe care poți unge cu unt galben și aromat. Mirosul pe care îl degajă în bucătărie este unul fantastic. Dacă pâinea este gustoasă, nu prea contează dacă are un aspect perfect. Totuși, dacă nu vrei să ai o pâine cu coaja crăpată trebuie să respecți câteva reguli. Iată de ce crapă pâinea în cuptor.
De ce crapă pâinea în cuptor. Sfaturi și trucuri utilePâinea este, poate, cel mai consumate alimente din lume. Se găsește sub diferite forme, texturi, arome, gusturi, consistențe. Este delicioasă oricum ai consum-o, simplă sau cu alte preparate. Cu toate acestea, are și un defect: are multe calorii. Dacă iubești pâinea, dar vrei să îți păstrezi și silueta poți alege sortimente mai sănătoase.
7 tipuri de pâine cu puține calorii. Ce poți consuma dacă ești la dietăPâinea este unul dintre ingredientele de bază în meniul românilor. Probabil că nu există casă în care să nu existe măcar câteva felii. Iată ce se întâmplă dacă mănânci pâine în fiecare zi.
Ce se întâmplă dacă mănânci pâine în fiecare zi, potrivit experțilorPâinea este unul dintre alimentele care nu rezistă foarte mult, mai ales dacă nu este păstrată în condiții corecte. Totuși, poți face câteva lucruri simple ca să o păstrezi proaspătă mai mult timp. Hai să descoperim împreună cum să păstrezi pâinea proaspătă până la două luni.
Cum să păstrezi pâinea proaspătă până la două luni. Sfaturi utile pentru orice gospodină