Pentru că ficatul de pui este unul dintre alimentele preferate atât de cei mici cât și de cei mari, îți recomandăm să încerci rețeta de ruladă de pui umplută cu ficat și usturoi verde. Îți vei cuceri familia cu un preparat gustos, dar și sățios, care poate fi servit la orice masă din zi.
Ruladă de pui umplută cu ficat și usturoi verdeCu câteva fâșii de pui Shanghai poți să îi cucerești pe toți cei de la masă, fie că sunt adulți, fie că sunt copii. Sunt crocante la exterior și moi la interior, cu o aromă discretă de soia și cu infinite posibilități de servire. Iată cum se face.
Cea mai simplă rețetă de pui Shanghai. O va adora întreaga familiePieptul de pui este una dintre cele mai utilizate tipuri de carne pentru că este versatil, disponibil aproape oriunde și destul de economic. Iată 12 trucuri pentru a găti cel mai fraged piept de pui la cuptor. Sfaturi utile în bucătărie.
12 trucuri pentru a găti cel mai fraged piept de pui la cuptorPieptul de pui este pe cât de consumat, pe atât de blamat. Are avantajul că este versatil și nu are multe grăsimi, dar în același timp multă lume se ferește de el pentru că poate fi fad dacă nu este gătit corect. Totuși, respectând câteva reguli poți să obții preparate cu adevărat delicioase. Iată 3 rețete cu piept de pui pe care vei vrea să le gătești la pentru fiecare cină. Vezi ce recomandări fac bucătarii specialiști.
3 rețete cu piept de pui. Preparate delicioase pe care să le încerci la cinăDacă ești în căutarea unei rețete savuroase de mâncare pentru masa de prânz, poți prepara o tocăniță de ardei copți cu piept de pui. Rețeta este ușoară și nu necesită nici timp îndelungat de preparare.
Tocăniță de ardei copți, cu piept de pui, pentru masa de prânzO porție de paste cu piept de pui este cea mai ușoară, rapidă și sățioasă variantă pe care o ai la dispoziție atunci când nu mai ai idee ce să gătești. Poți adăuga și legume, condimente și ierburi aromatice pentru un gust mai bogat. Este o mâncare reconfortantă de care te poți bucura oricând.
Paste cu piept de pui. Rețeta pentru o cină rapidă și sățioasăCarnea de pui poate să aibă un gust fad dacă nu este gătită corect. Ar fi păcat să o excluzi din meniu doar pentru că nu găsești soluții pentru a o transforma în preparate delicioase. Este o sursă gustoasă și relativ ieftină de proteine și se găsește peste tot. Iată cum gătești corect carnea de pui. Descoperă 20 de greșeli pe care probabil le-ai făcut la un moment dat în viață
Cum gătești corect carnea de pui. 20 de greșeli pe care probabil le-ai făcut la un moment dat în viațăÎți place pieptul de pui și ești în căutarea unei rețete care să-i pună gustul în valoare? Încearcă rețeta de piept de pui cu pesto de busuioc, preparat la cuptor. Combinația de gusturi și texturi te va cuceri.
Piept de pui cu pesto de busuioc și parmezan, preparat la cuptorDurează aproximativ 5 ore și jumătate să faci pui cremos la slow cooker, dar merită fiecare minut. Este foarte fraged, iar smântâna și condimentele fac un sos delicios.
Pui cremos la slow cooker. Cel mai fraged piept de pui cu sos de smântânăDacă dorești pentru masa de prânz o mâncare gustoasă, ușor picantă și aromată, rețeta de curry de pui cu năut întrunește toate condițiile.
Curry de pui cu năut. O mâncare picantă și aromatăProbabil că îți rămâne și ție destul de des piept de pui gătit de la cină sau de la masa de prânz. Nu îl mai arunca de teama că a doua zi nu mai e bun. Îl poți încălzi astfel încât să mai poată fi mâncat. Respectând sfaturile de mai jos ai toate șansele să fie chiar suculent și gustos ca atunci când l-ai gătit prima dată. Află de la experți cum să reîncălzești pieptul de pui fără să îl usuci.
Cum să reîncălzești pieptul de pui fără să îl usuci. Sfaturi de la experți