Durează aproximativ 5 ore și jumătate să faci pui cremos la slow cooker, dar merită fiecare minut. Este foarte fraged, iar smântâna și condimentele fac un sos delicios.
Pui cremos la slow cooker. Cel mai fraged piept de pui cu sos de smântânăDacă dorești pentru masa de prânz o mâncare gustoasă, ușor picantă și aromată, rețeta de curry de pui cu năut întrunește toate condițiile.
Curry de pui cu năut. O mâncare picantă și aromatăProbabil că îți rămâne și ție destul de des piept de pui gătit de la cină sau de la masa de prânz. Nu îl mai arunca de teama că a doua zi nu mai e bun. Îl poți încălzi astfel încât să mai poată fi mâncat. Respectând sfaturile de mai jos ai toate șansele să fie chiar suculent și gustos ca atunci când l-ai gătit prima dată. Află de la experți cum să reîncălzești pieptul de pui fără să îl usuci.
Cum să reîncălzești pieptul de pui fără să îl usuci. Sfaturi de la experți