Cum să înmoi mai repede crema de brânză
Ai uitat să scoți de la frigider crema de brânză și ai nevoie de ea cât mai moale pentru a o folosi într-o rețetă? Descoperă cum să înmoi mai repede crema de brânză. Sfaturi utile pe care să le folosești în bucătărie.
Crema de brânză se poate folosi atât ca ingredient în diverse preparate dulci sau sărate, cât și ca atare întinsă pe pâine. Unele sortimente sunt moi și aerase, altele sunt mai dense și mai lipicioase. Depinde foarte mult care sunt ingredientele din compoziția lor.
Cele care au și smântână sunt de obicei mai ușor de folosit imediat ce au fost scoase din frigider.
Cum să înmoi mai repede crema de brânză
Cea mai bună metodă de a face crema de brânză ușor de utilizat este să o lași câteva ore la temperatura camerei. Poate dura și două ore dacă vorbim de o cantitate mai mare și de un sortiment mai dens. Oricum, nu este indicat să stea mai mult de trei ore pentru că se strică.
Nu rata ocazia de a folosi crema de brânză în rețeta de prăjitură cu morcovi. Este delicioasă și răcoroasă.
Dacă nu ai timp să aștepți, poți alege alte variante.
Bate crema de brânză
Pune crema de brânză într-un bol, adaugă 2-3 linguri de lapte și, folosind un mixer, amestecă până devine cremoasă.
Dacă nu vrei să adaugi lapte, o poți încălzi puțin la cuptorul cu microunde sau o poți lăsa 5-10 minute într-un vas cu apă fierbinte. Descoperă și rețeta de prăjitură cu lapte fierbinte. Se prepară ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente.
Această metodă funcționează cel mai bine cu sortimente de cremă de brânză care au un conținut mai scăzut de grăsime.
Încălzește crema de brânză
Pentru a încălzi crema de brânză ai nevoie de un cuptor cu microunde. Scoate-o din recipientul în care ai cumpărat-o și pune-o în altul care este potrivit pentru folosirea la microunde.
Încearcă și rețeta de ruladă de bezea cu mure și cremă de brânză.
Încălzește-o pentru 15-20 de secunde. Dacă ți se pare că mai are nevoie de timp, repetă procedura.
Dacă nu vrei să folosești cuptorul cu microunde sau nu ai unul, apa caldă este la fel de eficientă. Pune crema de brânză într-o pungă și scufund-o într-un vas cu apă fiartă pentru 10 minute.