Risotto cu spanac este un preparat rafinat, dar reconfortant, în care cremozitatea specifică orezului se îmbină perfect cu prospețimea ușor vegetală a spanacului. Este o rețetă elegantă în simplitatea ei. Are arome echilibrate și o textură catifelată. Poate fi servită atât ca fel principal vegetarian, cât și ca garnitură pentru pește sau carne albă.
Risotto cu spanac. O rețetă simplă, cu gust aromatO rețetă clasică, dar reinterpretată cu suflet și profunzime este cea de ouă cu spanac în sos de roșii. Este rețeta unui preparat cu gust bogat și reconfortant, care amintește de bucătăria mediteraneeană, dar păstrează căldura mâncărurilor simple, „ca la mama acasă”.
Ouă cu spanac în sos de roșii. Savoare, simplitate și echilibruDacă adori mâncărurile având ca ingredient principal spanacul, încearcă și rețeta de spanac cu smântână și usturoi. Este o rețetă de mâncare simplă, dar foarte gustoasă și hrănitoare. Este plină de vitamine și minerale.
Spanac cu smântână și usturoi. Rețetă de mâncare hrănitoareDacă adori rețeta clasică de lasagna, încearc-o și în varianta fără carne. Prepară rețeta de lasagna cu spanac și brânzeturi, pentru un prânz delicios și sănătos.
Lasagna cu spanac și brânzeturi. Rețetă pentru un prânz delicios și sănătosDacă ești în căutarea unor rețete gustoase de aperitive cu somon, îți oferim o rețetă de ruladă cu somon și spanac în aluat foietaj.
Ruladă cu somon și spanac în aluat foietaj