Rețeta de dulceață de struguri negri este o rețetă delicioasă și aromată, care cucerește atât papilele cât și privirile. Strugurii negri dau o culoare intensă și o textură densă, iar gustul lor concentrat este o încântare pe pâine prăjită, alături de brânzeturi sau chiar în deserturi.
Dulceață de struguri negri, ideală pentru a conserva aroma toamneiDacă îți plac în mod deosebit gogonelele murate, atunci rețeta de dulceață de gogonele te va cuceri negreșit. Este o delicatesă mai neobișnuită, dar surprinzătoare prin gustul său dulce-acrișor. Rețeta dulceții îmbină prospețimea și gustul crocant al gogonelelor (roșii, verzi, necoapte) cu cel dulce al siropului de zahăr. Această dulceață se poate servi alături de diverse brânzeturi sau ca desert rafinat.
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelorRețeta de dulceață de prune cu nuci este ideală pentru deliciul din sezonul rece, aducând o notă de toamnă în fiecare linguriță. Preparată în acest mod, dulceața poate fi savurată pe pâine prăjită, în clătite sau chiar ca umplutură pentru prăjituri.
Dulceață de prune cu nuci, mai gustoasă și mai consistentăDacă vrei să conservi aroma prunelor pentru iarnă, trece pe lista de preparat și rețeta de dulceață de prune. Rețeta este veche, din caietul bunicii îngălbenit de trecerea timpului.
Dulceață de prune. Rețetă veche, de la bunicaDacă dorești să-ți surprinzi familia cu una dintre cele mai rafinata rețete de dulceață, încearcă rețeta de dulceață de nuci verzi. Chiar dacă vei petrece mai mult timp pregătind ingredientele, rezultatul final merită din plin timpul alocat și efortul.
Dulceață de nuci verzi. Una dintre cele mai apreciate rețete de dulceațăDacă nu ai încheiat, încă, sezonul de făcut dulceață din rubarbă, încearcă și rețeta de dulceață de rubarbă cu vanilie. Te va cuceri gustul aromat al siropului dens și al cuburilor de rubarbă.
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnăDacă vrei să ai o cămară plină cu bunătăți pentru iarnă, trece pe lista de preparat și rețeta de dulceață de rubarbă. Este o rețetă simplă și ușoară, fără arome adăugate și fără conservanți.
Dulceață de rubarbă. Rețetă simplă, fără arome adăugateDacă îți place dulceața de vișine, dar o dorești mai aromată, încearcă rețeta de dulceață de vișine cu gust dulce-acrișor și aromă de anason. Te vei bucura de gustul delicios al dulceții atât la micul dejun, dar și în diferite deserturi.
Dulceață de vișine cu gust dulce-acrișor și aromă de anasonDacă vrei să te bucuri și mai târziu de parfumul florilor de soc, conservă-le la borcan preparând sirop, dulceață sau socată. Îți oferim în acest scop o rețetă de dulceață din flori de soc, parfumată și delicioasă.
Dulceață din flori de soc, parfumată și delicioasăDacă îți plac portocalele roșii și dorești să le conservați aroma și pentru mai târziu, încearcă rețeta de dulceață de portocale roșii. Te vei bucura de o dulceață aromată, perfectă pentru gustări delicioase.
Dulceață de portocale roșii. Dulceață aromată pentru gustări delicioaseDulceața de ardei iute este o delicatesă pe care o poți întinde în strat subțire pe niște biscuiți sărați, pe un sandviș cu pastramă de vită, o poți pune într-un burger sau pe orice preparat pe care vrei să-l duci la un nivel culinar înalt. Avantajul este că poți face dulceață de ardei iute la tine acasă și să te bucuri de acest răsfăț fără să cheltui prea mult.
Dulceața de ardei iute. Cum se face și cum poți să o consumiPentru că s-au copt strugurii și te ademenesc cu aroma lor, nu ezita să-i incluzi în meniul zilnic. Iar pentru sezonul rece, poți prepara din ei o rețetă de dulceață de struguri fără sâmburi. Doar așa te vei putea bucura de aroma lor pe toată perioada anului.
Dulceață de struguri fără sâmburi. Rețeta simplă, pas cu pasSmochinele aduc cu ele magia toamnei, cu parfumul ei special, cu textura cremoasă, dar pe alocuri crocantă, cu dulceață strânsă din razele soarelui de peste vară. Îți oferim o modalitate perfectă prin care poți păstra aroma verii într-un borcan: rețeta de dulceață de smochine.
Dulceață de smochine sau cum să păstrezi aroma verii într-un borcanA început sezonul gutuilor aromate și frumos colorate și te gândești deja să conservi aroma lor și pentru iarnă? Îți oferim în acest scop o rețetă de dulceață de gutui plină de savoare și culoare pe care o vei îndrăgi instant.
Dulceață de gutui, plină de savoare și culoareDulceața de piersici nu este atât de populară în România, deși procesul de preparare este destul de simplu, iar rezultatul delicios. Este parfumată, cu o textură catifelată, numai bună de pus pe o felie de pâine cu unt în zilele reci de toamnă.
Dulceața de piersici. Rețeta care rezistă până primăvaraDulceața de pere poate fi făcută foarte ușor fără adaos de zahăr pentru că aceste fructe conțin o cantitate mare de fructoză și de pectină. Vei obține o dulceață cremoasă și parfumată numai bună de mâncat cu o felie de pâine prăjită în diminețile reci de iarnă.
Cum să faci cea mai delicioasă dulceață de pere fără zahărDulceața de cireșe, fără zahăr o faci vara ca să te bucuri de ea imediat, dar sigur o vrei și în lunile reci când nu sunt disponibile fructe proaspete. Chiar dacă nu are zahăr, ea rezistă până la un an. Rețeta de dulceață de cireșe e la mare căutare, așa că nu mai sta pe gânduri.
Rețeta de dulceață de cireșe, fără zahăr, care rezistă până la un an