rețetă de dulceață

Dulceața de ardei iute pe un sandviș cu brânză
Conserve | 28 septembrie 2022

Dulceața de ardei iute. Cum se face și cum poți să o consumi

Dulceața de ardei iute este o delicatesă pe care o poți întinde în strat subțire pe niște biscuiți sărați, pe un sandviș cu pastramă de vită, o poți pune într-un burger sau pe orice preparat pe care vrei să-l duci la un nivel culinar înalt. Avantajul este că poți face dulceață de ardei iute la tine acasă și să te bucuri de acest răsfăț fără să cheltui prea mult.

Dulceața de ardei iute. Cum se face și cum poți să o consumi
Dulceață de struguri fără sâmburi în bol de sticlă și în două borcane, alături de struguri albi, proaspeți
Galerie foto
Conserve | 26 septembrie 2022

Dulceață de struguri fără sâmburi. Rețeta simplă, pas cu pas

Pentru că s-au copt strugurii și te ademenesc cu aroma lor, nu ezita să-i incluzi în meniul zilnic. Iar pentru sezonul rece, poți prepara din ei o rețetă de dulceață de struguri fără sâmburi. Doar așa te vei putea bucura de aroma lor pe toată perioada anului.

Dulceață de struguri fără sâmburi. Rețeta simplă, pas cu pas
borcan cu dulceață de smochine
Conserve | 11 septembrie 2022

Dulceață de smochine sau cum să păstrezi aroma verii într-un borcan

Smochinele aduc cu ele magia toamnei, cu parfumul ei special, cu textura cremoasă, dar pe alocuri crocantă, cu dulceață strânsă din razele soarelui de peste vară. Îți oferim o modalitate perfectă prin care poți păstra aroma verii într-un borcan: rețeta de dulceață de smochine.

Dulceață de smochine sau cum să păstrezi aroma verii într-un borcan
Dulceață de gutui în borcan și în linguriță
Galerie foto
Conserve | 9 septembrie 2022

Dulceață de gutui, plină de savoare și culoare

A început sezonul gutuilor aromate și frumos colorate și te gândești deja să conservi aroma lor și pentru iarnă? Îți oferim în acest scop o rețetă de dulceață de gutui plină de savoare și culoare pe care o vei îndrăgi instant.

Dulceață de gutui, plină de savoare și culoare
borcan cu dulceață de piersici
Conserve | 14 august 2022

Dulceața de piersici. Rețeta care rezistă până primăvara

Dulceața de piersici nu este atât de populară în România, deși procesul de preparare este destul de simplu, iar rezultatul delicios. Este parfumată, cu o textură catifelată, numai bună de pus pe o felie de pâine cu unt în zilele reci de toamnă.

Dulceața de piersici. Rețeta care rezistă până primăvara
Borcan cu dulceață de pere
Conserve | 7 august 2022

Cum să faci cea mai delicioasă dulceață de pere fără zahăr

Dulceața de pere poate fi făcută foarte ușor fără adaos de zahăr pentru că aceste fructe conțin o cantitate mare de fructoză și de pectină. Vei obține o dulceață cremoasă și parfumată numai bună de mâncat cu o felie de pâine prăjită în diminețile reci de iarnă.

Cum să faci cea mai delicioasă dulceață de pere fără zahăr
Bol cu dulceață de cireșe fără zahăr, așezat pe un blat din lemn
Conserve | 3 iulie 2022

Rețeta de dulceață de cireșe, fără zahăr, care rezistă până la un an

Dulceața de cireșe, fără zahăr o faci vara ca să te bucuri de ea imediat, dar sigur o vrei și în lunile reci când nu sunt disponibile fructe proaspete. Chiar dacă nu are zahăr, ea rezistă până la un an. Rețeta de dulceață de cireșe e la mare căutare, așa că nu mai sta pe gânduri.

Rețeta de dulceață de cireșe, fără zahăr, care rezistă până la un an
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Bol cu biscuiți cu cocos din 3 ingrediente pe o masă albă
07:00
Biscuiți cu cocos din 3 ingrediente. Rețetă fără coacere Biscuiți cu cocos din 3 ingrediente. Rețetă fără coacere
Chiftele de linte și ciuperci într-un bol cu salată, alături de un bol cu ketchup
06:00
Chiftele de linte și ciuperci, gustoase și hrănitoare Chiftele de linte și ciuperci, gustoase și hrănitoare
O masă plină de alimentare care îți cresc masa musculară
26 noiembrie, 08:00
5 obiceiuri alimentare care îți cresc masa musculară 5 obiceiuri alimentare care îți cresc masa musculară
Bol cu cartofi copți în coajă, presărați cu usturoi și cimbru verde, pe un ștergar alb cu albastru, alături de tacâmuri de servire
26 noiembrie, 07:00
Cartofi întregi la cuptor, cu cimbru și usturoi Cartofi întregi la cuptor, cu cimbru și usturoi
Pateu de măsline cu capere într-un vas rustic, metalic și pe o felie de pâine
26 noiembrie, 06:00
Pateu de măsline cu capere. Un aperitiv gustos, de post Pateu de măsline cu capere. Un aperitiv gustos, de post
Falafel sau chifteluțe din năut într-un bol, una secționată
25 noiembrie, 08:00
Falafel. Rețetă de chifteluțe din năut Falafel. Rețetă de chifteluțe din năut
Cartofi aromați la cuptor, așezați pe o hârtie și pe un tocător de lemn și presărați cu crenguțe de rozmarin și cimbru
25 noiembrie, 07:00
Cartofi aromați la cuptor. Rețetă simplă de post Cartofi aromați la cuptor. Rețetă simplă de post
O masă pe care se află alimente care îți cresc colesterolul
25 noiembrie, 06:00
4 alimente care îți cresc colesterolul. Ce spun specialiștii despre aceste produse 4 alimente care îți cresc colesterolul. Ce spun specialiștii despre aceste produse
Vezi cele mai noi articole
închide