Cele mai bune rețete vegetariene din 2022. Inspiră-te din cele mai delicioase preparate

Fie că vrei să mănânci mai puțină carne, să incluzi în meniul tău mai multe legume sau să fii vegetariană poate fi descurajant să gătești în acest stil. Nu găsești inspirație pentru a integra în alimentația ta mai multe legume? Iată care au fost cele mai bune rețete vegetariene din 2022.

Cele mai bune rețete vegetariene din 2022 pe o masă de lemn
Rețetele vegetariene sunt delicioase datorită condimentelor / Shutterstock

Rețetele vegetariene pot avea o aromă puternică, cu ingrediente parfumate, cum ar fi condimente, sosuri delicioase, pentru a pregăti mese delicioase și complete din punct de vedere nutritiv. 

Cu doar puțină creativitate aceste rețete pot deveni mese de prânz sau cină. Sunt delicioase, ușor de făcut, bogate în vitamine și minerale și pot fi soluția pentru ca până și copiii să mănânce legume cu poftă.

Citește și
ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sos în 7 straturi

Sosul în 7 straturi poate fi un preparat perfect pentru o petrecere sau pentru o masă în familie. Se servește cu tortilla sau chipsuri de cartofi.

Sosul în 7 straturi servit pe un platou mare alb
Sosul în 7 straturi are o îmbinare perfectă de gusturi și arome / Shutterstock

Ingrediente

  • 450 g fasole din conservă
  • 1 linguriță de chimen măcinat
  • sare fină, după gust
  • piper negru măcinat, după gust
  • 1 kilogram avocado copt, tăiat la jumătate
  • sucul de la o limetă
  • 1 ardei jalapeño mic, tăiat mărunt
  • 250 g smântână pentru gătit
  • 1 linguriță de pudră de chili
  • 80 g sos salsa
  • 100 g brânză cheddar proaspăt rasă
  • 100 g măsline negre feliate
  • 1 ceapă verde, feliată subțire
  • chipsuri de tortilla, pentru servire

Mod de preparare

Într-o caserolă se amestecă fasolea cu chimenul și se asezonează după gust cu sare și piper. Se întinde compoziția într-un strat uniform.

Într-un castron mediu, se zdrobește avocado cu o furculiță și se amestecă cu sucul de lămâie și jalapeño până se omogenizează. Se mai adaugă sare și piper dacă mai este nevoie. Se întinde un strat uniform peste fasole. Înceară și rețetele de avocado toast.

Într-un castron mic se amestecă smântâna cu pudra de chili până se combină uniform. Compoziția se pune deasupra amestecului de avocado și se întinde într-un strat uniform, având grijă să îl acopere complet. Se întinde salsa peste smântâna, se presară cu brânză mărunțită, apoi se pune un strat de măsline și ceapă verde. Se servește cu chipsuri de tortilla.

Chana masala

Chana masala este un preparat indian foarte aromat, care se poate servi și cu orez basmati simplu sau cu pâine naan, specific indiană. Este una dintre cele mai bune rețete vegetariene din 2022

Chana masala servită într-un bol mare gri alături de o lingură
Chana masala se consumă și în Pakistan / Shutterstock

Ingrediente

  • 800 g năut conservat 
  • 3 cepe, tăiate în sferturi
  • 3 căței de usturoi
  • 5 cm de ghimbir
  • 2-3 ardei iuți verzi, tocați grosier
  • 1½ linguriță de unt ghee
  • ½ linguriță de coriandru măcinat
  • ½ linguriță de chimen măcinat
  • ½ linguriță de pudră de chilli 
  • 1 linguriță de turmeric
  • 1 linguriță de garam masala
  • 1 ½ linguriță de pudră de amchoor 
  • 3 roșii medii  tocate grosier
  • sucul de la 1 lămâie
  • frunze de coriandru proaspăt

Mod de preparare

Se scurge năutul, se adaugă într-o tigaie mare cu 400 ml apă și se asezonează. Se aduce la punctul de fierbere, apoi se stinge focul și se lasă deoparte pentru ca aroma de năut să infuzeze apa.

Se amestecă ceapa cu usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute verde. Se topește untul ghee într-o cratiță mare, apoi se pune amestecul de ceapă cu un praf de sare și se lasă pe foc 8-10 minute, până se înmoaie.

Se încorporează condimentele și se mai lasă încă 3 minute, adăugând un strop de apă de năut pentru a nu se lipi de fundul cratiței. Se pun roșiile și încă puțină apă și se mai gătește timp de 5 minute, strivind roșiile cu o lingură pe măsură ce se înmoaie. Apoi se adaugă năutul, împreună cu apa în care a stat. Se fierbe 10 minute. Se condimentează, se adaugă sucul de lămâie. Se ia de pe foc și se presară cu coriandru.

Supă cremă de ciuperci

Supa cremă de ciuperci este o sursă bogată de proteine, cu o textură cremoasă și fină. Se poate servi simplă sau cu crutoane de pâine cu usturoi.

Supa cremă de ciuperci servită într-un bol alb
Supa cremă de ciuperci se poate servi rece sau caldă / Shutterstock

Ingrediente

  • 300 g ciuperci brune
  • 50 g unt nesărat 
  • 1 praz
  • 1 ceapă medie
  • 3 căni supă de legume
  • 250 ml smântână de gătit
  • ¼ linguriță de sare
  • 1 praf de piper

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 200°C. Între timp se curăță ciupercile, se pun pe o tavă de copt și se coc timp de 20 de minute.

Se toacă prazul și ceapa. Se călesc în unt aproximativ 4 minute. Apoi se adaugă supa, ciupercile și se mai lasă 5 minute. Se pune smântâna și se aduce la punctul de fierbere. Se oprește focul și, folosind un blender, se pasează până se omogenizează. Se gustă și se asezonează dacă mai este necesar. Se servește caldă.

Omletă cu năut, roșii și spanac

Dacă vrei o altă variantă de omletă o poți încerca pe cea din făină de năut. Poate fi potrivită și pentru cei care au alergie la ou sau care au o dietă vegană. Datorită gustului său a fost aleasă una dintre cele mai bune rețete vegetariene din 2022.

Omleta cu năut alături de trei roșii pe o masă albă
Omleta din făină de năut este o foarte bună sursă de proteine și de fibre / Shutterstock

Ingrediente

Pentru umplutură

  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 200 g ciuperci tăiate și tocate
  • 100 g spanac
  • 120 g roșii cherry tăiate pe jumătate
  • 1/4 linguriță de sare fină
  • 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat

Pentru omlete

  • 300 g făină de năut
  • 2 linguri de drojdie inactivă
  • 1/4 linguriță de sare fină
  • 1/4 linguriță de turmeric măcinat
  • 1/4 linguriță de praf de usturoi
  • 1/4 linguriță de de bicarbonat de sodiu
  • 160 ml lapte de ovăz, lapte de migdale sau alt lapte vegetal neîndulcit
  • 2 lingurițe de oțet de mere
  • 1 lingură de ulei de floarea-soarelui
  • pătrunjel și/sau mărar proaspăt tocat

Mod de preparare

Într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu, se încinge uleiul. Se pun ciupercile și se amestecă din când în când, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.

Apoi se adaugă spanacul și roșiile și se amestecă până când spanacul se ofilește complet, aproximativ un minut. Se presară sare și piper, apoi se ia de pe foc, se transferă într-un bol și se șterge tigaia dacă este nevoie.

Într-un castron mare, se amestecă făina de năut, drojdia inactivă, sarea, turmericul, praful de usturoi și bicarbonatul de sodiu. Laptele laptele vegetal se amestecă cu oțetul, iar amestecul se toarnă încet în vasul cu amestecul de făină de năut, amestecând constant, până când se obține un aluat omogen. Se gustă și se asezonează cu mai multă sare după cum este necesar.

În aceeași tigaie se pune ulei și se lasă să se încingă. Se toarnă jumătate din aluat și se rotește imediat tigaia pentru a-i acoperi fundul. Se lasă până când omleta începe să se rumenească și este crocantă în partea de jos, aproximativ două minute.

Se adaugă jumătate din umplutură pe o parte a omletei, apoi se pliază cealaltă parte a omletei peste umplutură. Se oprește focul, se acoperă acoperiți tigaia cu un capac și se lasă omleta să se aburească timp de 5 minute. Se transferă omleta pe o farfurie.

Se repetă procesul cu aluatul rămas, adăugând mai mult ulei dacă este necesar. Omleta se servește caldă, cu mărar sau pătrunjel tocat presărat deasupra.

Salată de humus copt

Dacă îți place humusul și vrei să încerci să îl consumi și în alte combinații poți încerca această rețetă. Este foarte bogată în arome, cu texturi diverse și uimitoare.

Humus copt servit într-o farfurie alături de pâine
Humusul copt este de inspirație mediteraneană / Shutterstock

Ingrediente

  • biscuiți cu semințe
  • 200 g humus simplu
  • 80 g măsline kalamata tocate
  • 2 roșii proaspete tocate
  • 200 g brânză feta mărunțită
  • 2 linguri de ulei de măsline

Mod de preparare

Se întinde humusul într-o tavă de 20×20 cm, acoperind uniform suprafața. Deasupra se pune brânză feta.

Într-un castron se amestecă roșiile și măslinele până se omogenizează bine. Apoi se presară uniform peste brânza feta. Deasupra lor se pune uleiul de măsline. Se dă la cuptor la 180°C pentru 15-20 minute. Se servește cald cu biscuiți.

Paste cu roșii la cuptor

Gustul deosebit al pastelor cu roșii la cuptor este dat de condimente, de ierburile aromatice, dar și de combinația de legume proaspete.

O farfurie gri plină cu paste cu roșii care au fost gătite la cuptor
Poți folosi orice fel de paste scurte pentru această rețetă / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 ceapă albă mare tocată
  • 1 bulb de fenicul tocat și frunzele tocate
  • 3 căței de usturoi, tocați
  • 2 linguri de ulei de măsline extravirgin
  • 1 linguriță de semințe de fenicul
  • 1 linguriță de sare fină, plus mai mult după gust
  • 1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat, plus mai mult după gust
  • 1 kg penne uscate sau alte paste scurte
  • 400 g roșii tăiate cubulețe
  • 1 legătură mică pătrunjel proaspăt, tocat grosier
  • 3 ardei roșii copți tocați
  • 60 g măsline verzi fără sâmburi, tăiate felii
  • 1 1/2 linguri de oțet
  • 2 lingurițe de boia afumată
  • 600 ml supă de legume
  • 100 g pesmet
  • 20 g brânză Manchego rasă sau parmezan

Mod de preparare

Se așează grătarul cuptorului în mijloc. Cuptorul se preîncălzește la 200°C.

Într-un vas termorezistent se amestecă ceapa, feniculul, usturoiul, uleiul, semințele de fenicul, sarea și piperul. Se pun pe foc și se lasă aproximativ 15 minute sau până când legumele încep să se înmoaie, dar nu se rumenesc încă.

În același vas se pun pastele, roșiile, pătrunjelul, ardeiul copt, măslinele, oțetul și boiaua. Se amestecă până se omogenizează, apoi se pune supa având grijă să acopere pastele. Se acoperă strâns vasul cu folie de aluminiu și se coace timp de 45 de minute, sau până când pastele sunt fragede și au absorbit apa.

În timp ce pastele se coc, se toacă frunzele de fenicul și se amestecă cu pesmetul și brânza.

Când pastele sunt gata, se scoate folia, și se presară deasupra amestecul de pesmet și se mai dă la cuptor pentru 10-12 minute fără să fie vasul acoperit. Se scoate din cuptor și se lasă vasul să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de servire.

Supă de linte roșie

Lintea este un aliment accesibil și bogat în proteine, fibre, vitamine și minerale. O poți integra în multe preparate, însă supa este una dintre cele mai delicioase. Este cele mai bune rețete vegetariene din 2022.

Supa de linte roșie servită într-un bol mare gri
Supa de linte se consumă foarte mult în Orientul Mijlociu / Shutterstock

Ingrediente

  • 2 linguri de ulei vegetal
  • 1 ceapă medie, tocată mărunt
  • 1 morcov, tocat mărunt
  • 1 țelină, tocată
  • 2 -3 căței de usturoi tocați
  • 400 g roșii tocate
  • 1 l supă de legume
  • 110 g linte roșie clătită
  • 1 legătură de pătrunjel tocat, tocat
  • 1 legătură de mărar uscat
  • 1 -2 linguri de sumac
  • 50 ml suc de lămâie sau de limetă
  • 1 ⁄ 2 linguriță de de turmeric
  • 1 ⁄ 2 linguriță de boia
  • 1 frunză de dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se încinge uleiul la foc mediu. Se pun ceapa, țelina, morcovul și usturoiul și se lasă până se înmoaie ceapa. Apoi se încorporează turmericul și boiaua de ardei. Se adaugă roșiile și supa împreună cu sucul de lămâie.

Se lasă să clocotească, se acoperă, se reduce focul și se mai fierbe 20 de minute. Apoi se adaugă lintea și se lasă să clocotească. Se dă focul mai mic, se acoperă și se mai gătește 15-20 de minute sau până când lintea este fiartă.

Folosind un blender se pasează supa. Se adaugă sumacul și se mai fierbe 5 minute. Se servește fierbinte cu pâine sau cu iaurt.

Vareniki din cartofi

Vareniki sunt găluște tradiționale în Rusia și Ucraina. Se găsesc în mai multe variante: vareniki de cartofi, vareniki de brânză, vareniki de cireșe și multe altele. Acest fel de mâncare este foarte comun și în Polonia. Polonezii îl numesc pierogi și îl fac cam la fel. 

Vareniki din cartofi servit într-un bol mare alb
Vareniki din cartofi se servesc cu ceapă sau smântână / Shutterstock

Ingrediente

Pentru aluat

  • 500 ml lapte integral
  • 100 g unt nesărat 
  • 1 kg făină
  • 1 ou
  • 1 linguriță de sare kosher

Pentru umplutura de cartofi

  • 4 cartofi roșii mari curățați de coajă, tăiați în patru
  • 85 g unt nesărat
  • sare după gust
  • 2 foi de dafin
  • 80 ml lapte integral

Pentru servire

  • unt nesărat
  • smântână
  • mărar proaspăt sau ceapă verde
  • ceapa caramelizată (opțional)

Mod de preparare

Se pune apă cu sare la fiert. Se curăță cartofii și se taie în sferturi. Se adaugă în apă împreună cu foile de dafin și se gătesc descoperit la foc mediu până când se înmoaie, aproximativ 10-12 minute. Apoi se iau de pe foc și se scot din oală.

Se adaugă peste ei untul și se pasează până când se omogenizează compoziția. Se adaugă laptele și se amestecă cu o lingură.

Pentru aluat se pune laptele la fiert cu untul și se lasă până se topește untul. Se amestecă pentru a se combina. Apoi se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute. Într-un castron se adaugă făina, sarea și oul bătut. Încet, se încorporează amestecul de lapte și unt ușor răcit. 

Odată ce aluatul este format, se adăugă puțină făină pe blat și se frământă 2-3 minute. Apoi se pune aluatul deoparte, se acoperă și se lasă să se odihnească timp de 10 minute.

După aceea se împarte aluatul în 3 bucăți. Se prelucrează o bucată și restul se acoperă. Se întinde o bucată de aluat pe o suprafață presărată cu făină. Trebuie să aibă 0,3 cm. Apoi se taie forme rotunde cu diametrul de 8 cm. Restul de aluat se încorporează într-una dintre bucățile de aluat lăsate deoparte.

Se repetă procesul cu restul aluatului. Apoi se adaugă jumătate de linguriță de compoziție cu cartofi peste fiecare bucată rotundă de aluat, se îndoaie în jumătate și se prind marginile pentru a sigila și a forma o semilună. Apoi se strâng marginile a doua oară cu o mișcare de strângere și răsucire. Se pun pe o tavă de copt înfăinată pentru a nu se lipi.

Se pune apă cu sare la fiert într-o oală. Se pun vareniki la fiert pentru 10-12 minute. Se scot cu grijă într-un castron cu o lingură cu fantă. Se adaugă untul și se amestecă ușor pentru a se combina. Se servesc acoperite cu smântână, mărar proaspăt, ceapă verde sau ceapă caramelizată.

Năut crocant

Gustul năutului crocant este dat de mulțimea de condimente folosite. Poți folosi aproape orice dorești pentru a face preparatul picant sau nu.

Năut crocant într-un bol mare gri alături de condimente
Năutul crocant poate fi consumat drept garnitură sau gustare / Shutterstock

Ingrediente

  • 400 g năut
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 ½ linguriță de pudră de chili
  • 1 linguriță de piper negru
  • 1 linguriță de chimen
  • ½ linguriță de boia afumată
  • ¾ linguriță de sare

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 190°C.

Năutul se clătește și se scurge. Se pune pe un prosop de hârtie pentru a absorbi toată apa. Apoi se pune un prosop de hârtie și deasupra și se freacă pentru a îndepărta cât mai multe coji. Se repetă procesul până când se îndepărtează toate cojile. 

Într-un castron mediu, se amestecă năutul cu uleiul de măsline, pudra de chili, piperul negru, chimenul, boiaua afumată și sarea.

Se toarnă năutul pe o tavă de copt tapetată cu pergament și se întinde într-un singur strat. Se dă la cuptor aproximativ 45-60 de minute până devine crocant și uscat, scuturând tava la fiecare 15 minute. 

Se lasă să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de depozitare. Năutul va fi și mai crocant pe măsură ce se răcește. Află mai multe despre beneficiile consumului de năut.

Noodles picanți

Noodles picanți sunt un fel de mâncare specific chinezesc cu arome puternice și texturi interesante. Poate fi o cină sau un prânz delicios și complex.

Noodles picați serviți într-o farfurie mare albă
Susanul aduce gust și textură / Shutterstock

Ingrediente

  • 170 g noodle
  • 2 linguri de sos de soia
  • 2 linguri de pastă de susan
  • 1½ linguriță de ulei de chili
  • 1 lingură de ulei de susan
  • 2 lingurițe de oțet negru chinezesc
  • ceapă verde tăiată felii
  • ceapă prăjită crocantă
  • coriandru proaspăt tocat
  • semințe de susan prăjite

Mod de preparare

Se gătesc tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se scurg bine, păstrând 60 ml din apa în care au fiert.

Între timp, se amestecă într-un castron mare sosul de soia, pasta de susan, uleiul de chili, uleiul de susan și oțetul negru. Se pun tăițeii în sos, amestecându-i pentru a-i acoperi bine. Dacă sosul este prea gros se mai adaugă din apa în care au fiert tăiețeii. Se servesc imediat.

Citește și
CELE MAI CITITE
Prăjitură cu fulgi de ovăz și iaurt pusă pe o farfurie albă
Prăjitură cu fulgi de ovăz și iaurt. Desertul simplu care te va cuceri
Prăjitură cu fulgi de ovăz și iaurt. Desertul simplu care te va cuceri
Plăcinta cu mere de post 12 linguri
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețeta de care ai nevoie când vrei să gătești ceva rapid
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețeta de care ai nevoie când vrei să gătești ceva rapid
Cinci chiftele de orez cu ciuperci, glazurate cu ketchup
Chiftele de orez cu ciuperci. Rețetă gustoasă, de post
Chiftele de orez cu ciuperci. Rețetă gustoasă, de post
Porții de ștrudel cu mere și migdale
Ștrudel cu mere și migdale. Rețetă simplă, de casă
Ștrudel cu mere și migdale. Rețetă simplă, de casă
gogosi pufoase cu iaurt și ciocolată puse pe o farfurie albă
Rețetă de gogoși pufoase cu iaurt și ciocolată. Trucuri ca să iasă moi și gustoase
Rețetă de gogoși pufoase cu iaurt și ciocolată. Trucuri ca să iasă moi și gustoase
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
Paste cremoase de post făcute cu drojdie nutritivă
Vrei să faci paste de post? Iată cu ce să înlocuiești brânza ca să fie cremoase
Vrei să faci paste de post? Iată cu ce să înlocuiești brânza ca să fie cremoase
Porție de Ciuperci cu usturoi la tigaie în farfurie, alături de furculițe și o căpățână de usturoi
Galerie foto
Ciuperci cu usturoi la tigaie. Rețetă simplă și rapidă, de post
Ciuperci cu usturoi la tigaie. Rețetă simplă și rapidă, de post
Piure de conopidă cu lapte de cocos în bol, garnisit cu condimente și pătrunjel verde, alături de o furculiță, un bol cu condimente și unul cu sare
Galerie foto
Piure de conopidă cu lapte de cocos. Rețetă delicioasă, de post
Piure de conopidă cu lapte de cocos. Rețetă delicioasă, de post
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
desert de toamnă servit pe o farfurie neagră
06:49
Desert de toamnă cu mere. Pașii simpli pentru o prăjitură delicioasă în sezonul rece Desert de toamnă cu mere. Pașii simpli pentru o prăjitură delicioasă în sezonul rece
Paste cremoase de post făcute cu drojdie nutritivă
06:17
Vrei să faci paste de post? Iată cu ce să înlocuiești brânza ca să fie cremoase Vrei să faci paste de post? Iată cu ce să înlocuiești brânza ca să fie cremoase
Un bol plin cu fasole neagră pregătită din conservă
05:09
5 rețete cu fasole neagră la conservă. Preparate bogate în proteine, perfecte pentru sezonul rece 5 rețete cu fasole neagră la conservă. Preparate bogate în proteine, perfecte pentru sezonul rece
garnituri cu cartofi puse într-un colaj cu mai multe fotografii
17 noiembrie, 06:04
Cele mai bune garnituri cu cartofi. Idei perfecte pentru a completa felul principal de mâncare Cele mai bune garnituri cu cartofi. Idei perfecte pentru a completa felul principal de mâncare
zabaione servit într-un pahar transparent
17 noiembrie, 05:26
Zabaione, desertul rafinat al italienilor. Cum să îl prepari acasă Zabaione, desertul rafinat al italienilor. Cum să îl prepari acasă
Porție de Ciuperci cu usturoi la tigaie în farfurie, alături de furculițe și o căpățână de usturoi
17 noiembrie, 05:07
Ciuperci cu usturoi la tigaie. Rețetă simplă și rapidă, de post Ciuperci cu usturoi la tigaie. Rețetă simplă și rapidă, de post
Piure de conopidă cu lapte de cocos în bol, garnisit cu condimente și pătrunjel verde, alături de o furculiță, un bol cu condimente și unul cu sare
16 noiembrie, 06:48
Piure de conopidă cu lapte de cocos. Rețetă delicioasă, de post Piure de conopidă cu lapte de cocos. Rețetă delicioasă, de post
Ruladă de porc cu ciuperci și cașcaval, înfășurată în felii de bacon și porționată pe un platou cu legume
16 noiembrie, 05:45
Ruladă de porc cu ciuperci și cașcaval, înfășurată în felii de bacon Ruladă de porc cu ciuperci și cașcaval, înfășurată în felii de bacon
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Prăjitură cu mere rase. Rețetă de post, simplă și ușoară
1
Prăjitură cu mere rase. Rețetă de post, simplă și ușoară
Prăjitură cu mere rase. Rețetă de post, simplă și ușoară
Această prăjitură cu mere rase este un desert delicios, de post, ușor de preparat și perfect pentru perioadele de post sau pentru cei care doresc să evite produsele de origine animală....
Prăjitură ușoară cu mere. Rețeta celor 3 pahare
2
Prăjitură ușoară cu mere. Rețeta celor 3 pahare
Prăjitură ușoară cu mere. Rețeta celor 3 pahare
Una dintre cele mai populare rețete de prăjitură ușoară cu mere este cea cunoscută sub denumirea ”rețeta celor trei pahare”. Este o rețetă în care unitatea de măsură a ingredientelor principale...
Cum prepari cea mai bună ciorbă de burtă. Rețeta tradițională
3
Cum prepari cea mai bună ciorbă de burtă. Rețeta tradițională
Cum prepari cea mai bună ciorbă de burtă. Rețeta tradițională
Ciorba de burtă este un preparat tradițional românesc apreciat pentru savoarea sa intensă și textura sa unică. Rețeta de bază include burtă de vită, os de vită cu măduvă, legume, smântână,...
Usturoi macerat în miere. De la remediu tradițional, la sos pentru friptură
4
Usturoi macerat în miere. De la remediu tradițional, la sos pentru friptură
Usturoi macerat în miere. De la remediu tradițional, la sos pentru friptură
Rețeta de usturoi macerat în miere este un preparat tradițional apreciat atât pentru gustul său complex, cât și pentru beneficiile sale asupra sănătății. Această combinație inedită între mierea naturală și usturoi...
Castane la cuptor. Cum se fac și cum le recunoști pe cele comestibile
5
Castane la cuptor. Cum se fac și cum le recunoști pe cele comestibile
Castane la cuptor. Cum se fac și cum le recunoști pe cele comestibile
Nu rata sezonul castanelor fără a prepara castane coapte la cuptor, pentru că sunt delicioase și pline de beneficii. În plus, se prepară simplu și ușor, fără a folosi alte ingrediente...
Parteneri
Zodii predispuse să se îmbolnăvească în decembrie 2024. Nativii care se pot confrunta cu probleme de sănătate
Zodii predispuse să se îmbolnăvească în decembrie 2024. Nativii care se pot confrunta cu probleme de sănătate
Zodii predispuse să se îmbolnăvească în decembrie 2024. Nativii care se pot confrunta cu probleme de sănătate
Proiectul care va aduce 20 de miliarde de euro României poate începe. A sosit platforma colosală, pe care vor lucra 180 de oameni
Proiectul care va aduce 20 de miliarde de euro României poate începe. A sosit platforma colosală, pe care vor lucra 180 de oameni
Proiectul care va aduce 20 de miliarde de euro României poate începe. A sosit platforma colosală, pe care vor lucra 180 de oameni
Datoria uriaşă pe care o plăteşte mama lui Cristi Borcea! Milionarul care a ieşit din afacerea plănuită în Bucureşti
Datoria uriaşă pe care o plăteşte mama lui Cristi Borcea! Milionarul care a ieşit din afacerea plănuită în Bucureşti
Datoria uriaşă pe care o plăteşte mama lui Cristi Borcea! Milionarul care a ieşit din afacerea plănuită în Bucureşti
Loredana, moment emoționant la Sala Palatului. Artista le-a avut alături pe scenă pe fiica și mama ei: Trei generații pe canapea
Loredana, moment emoționant la Sala Palatului. Artista le-a avut alături pe scenă pe fiica și mama ei: „Trei generații pe canapea”
Loredana, moment emoționant la Sala Palatului. Artista le-a avut alături pe scenă pe fiica și mama ei: „Trei generații pe canapea”
Maite Perroni o susține pe Ángela Aguilar în relația cu Christian Nodal. Fosta membră RBD a avut o poveste asemănătoare în trecut
Maite Perroni o susține pe Ángela Aguilar în relația cu Christian Nodal. Fosta membră RBD a avut o poveste asemănătoare în trecut
Maite Perroni o susține pe Ángela Aguilar în relația cu Christian Nodal. Fosta membră RBD a avut o poveste asemănătoare în trecut
Metoda de încărcare care protejează bateria telefonului. Cei mai mulți utilizatori nu folosesc acest truc
Metoda de încărcare care protejează bateria telefonului. Cei mai mulți utilizatori nu folosesc acest truc
Metoda de încărcare care protejează bateria telefonului. Cei mai mulți utilizatori nu folosesc acest truc
Prăjitură cu dovleac în aluat și crumble, de post
Prăjitură cu dovleac în aluat și crumble, de post
Prăjitură cu dovleac în aluat și crumble, de post
Ochiul roz la copii sau conjunctivita
Ochiul roz la copii sau conjunctivita
Ochiul roz la copii sau conjunctivita
Camila Cabello a dezvăluit că ia pauze de la internet pentru a trăi mai mult momentele din prezent: Un scriitor trebuie să aibă povești
Camila Cabello a dezvăluit că ia „pauze de la internet” pentru „a trăi” mai mult momentele din prezent: „Un scriitor trebuie să aibă povești”
Camila Cabello a dezvăluit că ia „pauze de la internet” pentru „a trăi” mai mult momentele din prezent: „Un scriitor trebuie să aibă povești”
Efectele consumului excesiv de ceai de lămâie. Ce se întâmplă când bei o cantitate mare din această băutură
Efectele consumului excesiv de ceai de lămâie. Ce se întâmplă când bei o cantitate mare din această băutură
Efectele consumului excesiv de ceai de lămâie. Ce se întâmplă când bei o cantitate mare din această băutură
fresh
Piure de conopidă cu lapte de cocos. Rețetă delicioasă, de post

Piure de conopidă cu lapte de cocos. Rețetă delicioasă, de post

Piure de conopidă cu lapte de cocos. Rețetă delicioasă, de post

Ruladă de porc cu ciuperci și cașcaval, înfășurată în felii de bacon

Ruladă de porc cu ciuperci și cașcaval, înfășurată în felii de bacon

Ciuperci cu usturoi la tigaie. Rețetă simplă și rapidă, de post

Ciuperci cu usturoi la tigaie. Rețetă simplă și rapidă, de post

Cheesecake zebră cu dovleac și portocale, delicios și spectaculos

Cheesecake zebră cu dovleac și portocale, delicios și spectaculos

Zabaione, desertul rafinat al italienilor. Cum să îl prepari acasă

Zabaione, desertul rafinat al italienilor. Cum să îl prepari acasă
închide