Ciupercile sunt o sursă excelentă de proteine și este important să le integrezi în dieta ta, mai ales în perioadele de post. O variantă delicioasă de a face acest lucru este să prepari o tocăniță de post cu ciuperci.
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasăCând nu mai știi ce să mănânci dulce în zilele de post poți încerca să faci clătite de post cu bere. Este o rețetă mai inedită, însă vor ieși pufoase, cu o aromă discretă de bere. Se potrivesc cu orice fel de topping și sunt potrivite și pentru micul dejun.
Clătite de post cu bere, un deliciu de neratatClătitele de post reprezintă o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru cei care doresc să se bucure de gustul reconfortant al acestui desert clasic fără a utiliza ingrediente de origine animală. Cu o textură pufoasă și o varietate de topping-uri delicioase, aceste clătite sunt potrivite pentru toate gusturile și preferințele culinare. Descoperă rețeta de clătite de post cu lapte vegetal.
Clătite de post cu lapte vegetal. Rețeta unui desert deliciosPostul religios este o perioadă în care alegem conștient să fim mai cumpătați, mai buni, mai evlavioși, să ne rugăm mai mult. O parte importantă a acestuia o implică și eliminarea din meniul nostru a produselor de origine animală, dar și micșorarea porțiilor. Descoperă câteva idei de mâncare de post rapidă și gustoasă care să îți facă această perioadă mai ușoară.
Mâncare de post. 5 rețete pe care le poți prepara în 30 de minuteBananele adaugă dulceață naturală și o textură moale și cremoasă, îmbogățind gustul și consistența desertului. Poți să faci cu ele chiar și clătite de post cu banane. Rețeta este simplă și se prepară ușor.
Clătite de post cu banane, un desert de nerefuzatMâncarea de cartofi poate fi foarte gustoasă și sățioasă, chiar și fără ingrediente de origine animală. Cu puțină creativitate și atenție la detalii, mâncarea de cartofi de post poate fi o opțiune delicioasă și satisfăcătoare pentru oricine.
Mâncare de cartofi. O rețetă gustoasă pentru perioada postuluiPentru gustări delicioase din zilele de post sau pentru un platou cu aperitive, merită preparată și rețeta de pate de măsline cu capere. Măslinele sunt nelipsite de pe platourile cu aperitive pentru că sunt foarte gustoase și versatile. Se pot consuma alături de oricare alte ingrediente: legume, brânzeturi, salate și multe altele.
Pate de măsline cu capere. Un aperitiv gustos, de post