Dacă îți plac ciorbele de legume bogate în ingrediente și cu gust acrișor, încearcă rețeta de ciorbă de dovlecel a la grec. Este rețeta uneia dintre cele mai gustoase ciorbe de vară.
Ciorbă de dovlecel a la grec. Rețeta uneia dintre cele mai gustoase ciorbe de varăCiorba rădăuțeană este în clasamentul celor mai bune supe și ciorbe din lume. Preparatul românesc a reușit să ocupe locul 14. Rețeta tradițională din Rădăuți, județul Suceava, a fost clasată pe o poziție impresionantă în top-ul din lume. Acesta a fost întocmit de Taste Atlas.
Ciorba rădăuțeană este în clasamentul celor mai bune supe și ciorbe din lume. Preparatul românesc ocupă locul 14Pentru borș de miel rețeta este simplă și nu necesită o îndemânare aparte. Se pregătește în general primăvara, în special în perioada sărbătorilor pascale. Dacă îți place în mod deosebit o poți include oricând în meniu.
Borș de miel după rețeta clasică. Ciorba perfectă pentru masa de PașteCiorbă de legume cu spanac, un adevărat boost de vitamine și energie. Fie că ai o perioadă încărcată, fie că vrei să iei o pauză de la mâncarea grasă și greoaie, ciorba de legume cu spanac este alegerea perfectă.
Ciorbă de legume cu spanacPentru atunci când dorești să faci pauză de la preparatele cu carne, poți prepara o rețetă de ciorbă de legume dreasă cu iaurt. Iaurtul adăugat în ciorbă va oferi un gust acrișor, dar și un plus de cremozitate.
Ciorbă de legume dreasă cu iaurt. Rețetă de ciorbă cu gust acrișorÎn România, ciorbele și supele sunt cele care deschid orice masă. Sunt mai degrabă aperitive, însă sunt atât de sățioase, încât pot constitui un fel de mâncare în sine, fără să mai fie nevoie de altceva.
Cele mai populare ciorbe din România. Care sunt preparatele preferate ale românilorDin categoria celor mai populare și apreciate rețete de ciorbă, îți recomandăm să încerci rețeta de ciorbă de pui a la grec. Este foarte gustoasă, consistentă și ușor de preparat.
Ciorbă de pui a la grec, gustoasă și acrișoarăRețeta de ciorbă de urzici se prepară în special primăvara. Acesta este anotimpul perfect pentru o cură de detoxifiere, iar urzicile sunt renumite pentru proprietățile lor speciale. Sunt bogate în vitaminele A, B2 C și K și se folosesc atât în alimentație, cât și în scopuri medicinale. Ciorba de urzici este pe cât de gustoasă, pe atât de ușor de preparat.
Ciorbă de urzici: rețetă simplă și delicioasăCiorbă de spanac și urzici este vedeta sezonului de primăvară. Profită din plin de vitaminele pe care aceste două plante le conțin și oferă-i organismului tău un boost de energie. Combinația de spanac și urzici, într-o ciorbă delicioasă, este tot ce îți trebuie în această perioadă.
Ciorbă de spanac și urzici. Rețetă gustoasă și sănătoasă