Dacă ești nostalgică după mâncărurile cu gust de copilărie, avem pentru tine o rețetă de ciorbă de roșii ca la bunica. Este o rețetă simplă care pune în valoare gustul delicios al roșiilor proaspete, combinate cu alte legume și verdețuri.
Ciorbă de roșii ca la bunica. Rețetă cu gust de copilărieRețeta de ciorbă de păstrăv cu legume face parte din rețetele tradiționale românești, ușoare și savuroase, ideale pentru iubitorii preparatelor cu pește. Această ciorbă combină gustul delicat al păstrăvului cu aromele proaspete ale legumelor, oferind un gust bogat și hrănitor.
Ciorbă de păstrăv cu legume, perfectă pentru un prânz savurosUrzicile sunt vedetele primăverii în bucătărie. Chiar dacă sunt destul de greu de curățat, merită tot efortul pentru că pe lângă faptul că sunt gustoase, sunt și pline de vitamine și minerale. O porție de ciorbă de urzici cu orez va fi nu doar sățioasă, ci îți va aduce și un plus de energie.
Ciorbă de urzici cu orez, prânzul de care ai nevoie pentru a învinge astenia de primăvarăSe spune despre ciorba de burtă că ori o iubești, ori o urăști. Cu ea nu există cale de mijloc. Dacă faci parte din prima categorie și vrei să o gătești la tine acasă, cu puțină răbdare, o poți face destul de ușor. Nu este cel mai rapid fel de mâncare, dar rezultatul va fi unul delicios. Descoperă rețeta clasică de ciorbă de burtă.
Ciorbă de burtă. Rețeta clasică pe care o poți face și acasăPrintre cele mai gustoase rețete de ciorbă, care se pot prepara în sezonul rece, este rețeta din bucătăria austriacă denumită Krautsuppe. Este o rețetă de ciorbă de varză murată cu ciolan afumat sau cu cârnați afumați.
Ciorbă de varză murată cu ciolan afumat – KrautsuppePentru că ciorba de perișoare din carne tocată este una dintre cele mai apreciate ciorbe românești, te provocăm s-o testezi și în altă combinație. Încearcă rețeta de ciorba de perișoare din pește pentru un prânz gustos și mai sănătos.
Ciorbă de perișoare din pește. Rețetă pentru un prânz sănătosDacă îți plac ciorbele de legume bogate în ingrediente și cu gust acrișor, încearcă rețeta de ciorbă de dovlecel a la grec. Este rețeta uneia dintre cele mai gustoase ciorbe de vară.
Ciorbă de dovlecel a la grec. Rețeta uneia dintre cele mai gustoase ciorbe de varăCiorba rădăuțeană este în clasamentul celor mai bune supe și ciorbe din lume. Preparatul românesc a reușit să ocupe locul 14. Rețeta tradițională din Rădăuți, județul Suceava, a fost clasată pe o poziție impresionantă în top-ul din lume. Acesta a fost întocmit de Taste Atlas.
Ciorba rădăuțeană este în clasamentul celor mai bune supe și ciorbe din lume. Preparatul românesc ocupă locul 14Pentru borș de miel rețeta este simplă și nu necesită o îndemânare aparte. Se pregătește în general primăvara, în special în perioada sărbătorilor pascale. Dacă îți place în mod deosebit o poți include oricând în meniu.
Borș de miel după rețeta clasică. Ciorba perfectă pentru masa de PașteCiorbă de legume cu spanac, un adevărat boost de vitamine și energie. Fie că ai o perioadă încărcată, fie că vrei să iei o pauză de la mâncarea grasă și greoaie, ciorba de legume cu spanac este alegerea perfectă.
Ciorbă de legume cu spanacPentru atunci când dorești să faci pauză de la preparatele cu carne, poți prepara o rețetă de ciorbă de legume dreasă cu iaurt. Iaurtul adăugat în ciorbă va oferi un gust acrișor, dar și un plus de cremozitate.
Ciorbă de legume dreasă cu iaurt. Rețetă de ciorbă cu gust acrișorÎn România, ciorbele și supele sunt cele care deschid orice masă. Sunt mai degrabă aperitive, însă sunt atât de sățioase, încât pot constitui un fel de mâncare în sine, fără să mai fie nevoie de altceva.
Cele mai populare ciorbe din România. Care sunt preparatele preferate ale românilorDin categoria celor mai populare și apreciate rețete de ciorbă, îți recomandăm să încerci rețeta de ciorbă de pui a la grec. Este foarte gustoasă, consistentă și ușor de preparat.
Ciorbă de pui a la grec, gustoasă și acrișoarăRețeta de ciorbă de urzici se prepară în special primăvara. Acesta este anotimpul perfect pentru o cură de detoxifiere, iar urzicile sunt renumite pentru proprietățile lor speciale. Sunt bogate în vitaminele A, B2 C și K și se folosesc atât în alimentație, cât și în scopuri medicinale. Ciorba de urzici este pe cât de gustoasă, pe atât de ușor de preparat.
Ciorbă de urzici: rețetă simplă și delicioasăCiorbă de spanac și urzici este vedeta sezonului de primăvară. Profită din plin de vitaminele pe care aceste două plante le conțin și oferă-i organismului tău un boost de energie. Combinația de spanac și urzici, într-o ciorbă delicioasă, este tot ce îți trebuie în această perioadă.
Ciorbă de spanac și urzici. Rețetă gustoasă și sănătoasă