Gallery

Pui cu legume în stil asiatic. Rețetă preparată la wok
Galerie foto
Garnituri | 12 noiembrie 2025

Pui cu legume în stil asiatic. Rețetă preparată la wok

Această rețetă de pui cu legume în stil asiatic este plină de savoare, texturi crocante și arome echilibrate între dulce, sărat și ușor picant. Este o explozie de culoare și prospețime, în farfurie.

Pui cu legume în stil asiatic. Rețetă preparată la wok
Burgeri de sfeclă roșie cu orez. Fragezi, colorați și plini de savoare vegetală
Galerie foto
Aperitive | 12 noiembrie 2025

Burgeri de sfeclă roșie cu orez. Fragezi, colorați și plini de savoare vegetală

Acești burgeri de sfeclă roșie cu orez frumos colorați fac parte dintre deliciile surprinzătoare ale unei bucătării de toamnă. Sfecla proaspăt coaptă împrăștie un parfum dulceag, iar preparatul capătă nuanțe rubinii. Sunt potriviți pentru o cină ușoară, o gustare sănătoasă, alături de o salată verde și diferite sosuri.

Burgeri de sfeclă roșie cu orez. Fragezi, colorați și plini de savoare vegetală
Chec cu dovleac și nuci. Esența toamnei într-o felie parfumată
Galerie foto
Desert | 11 noiembrie 2025

Chec cu dovleac și nuci. Esența toamnei într-o felie parfumată

Într-o zi de toamnă cu atmosferă domoală, un chec cu dovleac și nuci devine mai mult decât un desert. Este o bucată de liniște, o prăjitură care vorbește despre acasă, despre răbdare și bucuria gusturilor simple.

Chec cu dovleac și nuci. Esența toamnei într-o felie parfumată
Ciuperci champignon murate pentru iarnă. Gustul toamnei în borcane
Galerie foto
Conserve | 9 noiembrie 2025

Ciuperci champignon murate pentru iarnă. Gustul toamnei în borcane

Există în fiecare cămară bine rânduită o mică comoară de gusturi ascunse sub capace strălucitoare. Printre borcanele cu gogoșari, conopidă și castraveciori, un rând de ciuperci champignon murate pentru iarnă aduce o notă de rafinament și echilibru.

Ciuperci champignon murate pentru iarnă. Gustul toamnei în borcane
Chiftele de conopidă cu sos de roșii, perfecte pentru orice masă din zi
Galerie foto
Garnituri | 8 noiembrie 2025

Chiftele de conopidă cu sos de roșii, perfecte pentru orice masă din zi

Dacă nu mai știi în ce preparate culinare să testezi conopida îți recomandăm să încerci rețeta de chiftele de conopidă cu sos de roșii. Rețeta combină armonios delicatețea conopidei, legumă adesea subestimată, și bogăția aromelor mediteraneene din sosul de roșii, cu usturoi, oregano și un strop de ulei de măsline.

Chiftele de conopidă cu sos de roșii, perfecte pentru orice masă din zi
Clătite cu dovleac în aluat, pufoase, parfumate și pline de culoare
Galerie foto
Desert | 7 noiembrie 2025

Clătite cu dovleac în aluat, pufoase, parfumate și pline de culoare

Aceste clătite cu dovleac în aluat sunt o mică sărbătoare a toamnei, fiind aromate și pline de culoare. Gustul lor combină dulceața discretă a dovleacului copt cu aromele calde de scorțișoară și vanilie, iar textura este moale, catifelată, cu margini ușor crocante. Mai jos îți oferim rețeta completă cu descriere detaliată.

Clătite cu dovleac în aluat, pufoase, parfumate și pline de culoare
Salată caldă de toamnă cu cartof dulce, smochine, rodie și feta
Galerie foto
Salate | 6 noiembrie 2025

Salată caldă de toamnă cu cartof dulce, smochine, rodie și feta

Această salată caldă de toamnă cu cartof dulce, smochine, rodie și feta este o salată care arată ca o pictură și are un gust pe măsură. Prepară și tu rețeta pe care o vei descoperi detaliată mai jos.

Salată caldă de toamnă cu cartof dulce, smochine, rodie și feta
Tartă cu legume spiralate. Spectacol de culoare și savoare într-un preparat sărat
Galerie foto
Aperitive | 6 noiembrie 2025

Tartă cu legume spiralate. Spectacol de culoare și savoare într-un preparat sărat

Această tartă cu legume spiralate, este o adevărată operă de artă culinară, care îmbină gustul savuros al legumelor coapte cu eleganța unei prezentări spectaculoase. Este o rețetă perfectă pentru o cină elegantă, dar și o modalitate creativă de a introduce mai multe legume în alimentație.

Tartă cu legume spiralate. Spectacol de culoare și savoare într-un preparat sărat
Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă
Galerie foto
Conserve | 4 noiembrie 2025

Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă

Această salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi este una dintre cele mai gustoase și sănătoase conserve de toamnă. descoperă mai jos rețeta detaliată pas cu pas, pentru a o prepara și tu.

Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă
Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi. O reinterpretare elegantă a celebrei rețete italiene
Galerie foto
Aluaturi | 4 noiembrie 2025

Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi. O reinterpretare elegantă a celebrei rețete italiene

Acești gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi combină tradiția italiană cu savoarea autentică a sfeclei roșii, legumă dragă bucătăriei noastre. Prepară-i și tu, urmărind rețeta detaliată pas cu pas, în rândurile de mai jos.

Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi. O reinterpretare elegantă a celebrei rețete italiene
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
Galerie foto
Aperitive | 3 noiembrie 2025

Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană

Pentru un mic dejun consistent din diminețile reci de toamnă îți recomandăm să încerci rețeta de frittata cu broccoli, brânză și legume. Este o rețetă inspirată din bucătăria italiană, hrănitoare, colorată și plină de savoare.

Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit. O băutură energizată
Galerie foto
Băuturi | 31 octombrie 2025

Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit. O băutură energizată

Pentru porția de vitamine și un bust de energie ți recomandăm să încerci o rețetă simplă și delicioasă de smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit.

Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit. O băutură energizată
Varză cu prune uscate și coaste de porc la cuptor. Rețetă ardelenească
Galerie foto
Garnituri | 31 octombrie 2025

Varză cu prune uscate și coaste de porc la cuptor. Rețetă ardelenească

Această combinație de varză cu prune uscate și coaste de porc la cuptor este o mâncare cu rădăcini adânci în gastronomia transilvăneană, unde gustul se construiește în straturi de simplitate și profunzime.

Varză cu prune uscate și coaste de porc la cuptor. Rețetă ardelenească
Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 30 octombrie 2025

Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie

Această rețetă de ciorbă de varză cu cartofi și cârnați este una dintre acele mâncăruri care încă mai poartă mirosul vetrei și al grădinii de la marginea satului. Este o ciorbă bogată, hrănitoare și ușor acrișoară, perfectă pentru mesele de familie.

Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie
Chipsuri de sfeclă roșie cu condimente. Gustări simple, dar savuroase
Galerie foto
Aperitive | 29 octombrie 2025

Chipsuri de sfeclă roșie cu condimente. Gustări simple, dar savuroase

Dacă adori sfecla roșie și cauți rețete simple și delicioase, trece pe lista de preparat și rețeta de chipsuri de sfeclă roșie cu condimente. Acestea reprezintă o gustare elegantă și sănătoasă.

Chipsuri de sfeclă roșie cu condimente. Gustări simple, dar savuroase
Brownie cu cremă de dovleac marmorată cu ciocolată
Galerie foto
Desert | 28 octombrie 2025

Brownie cu cremă de dovleac marmorată cu ciocolată

Această prăjitură Brownie cu cremă de dovleac marmorată cu ciocolată este o celebrare a aromelor de toamnă. Prepară și tu prăjitura, a cărei rețete o vei descoperi detaliată mai jos.

Brownie cu cremă de dovleac marmorată cu ciocolată
Pateuri din foietaj cu ciuperci, mozzarella, ardei și ceapă roșie
Galerie foto
Aperitive | 26 octombrie 2025

Pateuri din foietaj cu ciuperci, mozzarella, ardei și ceapă roșie

Aceste pateuri din foietaj cu ciuperci, mozzarella, ardei și ceapă roșie sunt un deliciu culinar ușor de preparat, dar spectaculos prin gust și aspect. Aluatul foietaj devine crocant și auriu la copt, creând un contrast perfect cu umplutura moale, aromată și ușor cremoasă.

Pateuri din foietaj cu ciuperci, mozzarella, ardei și ceapă roșie
Chifle pufoase umplute cu cremă de ciocolată (Buchty / Brioche umplute)
Galerie foto
Desert | 26 octombrie 2025

Chifle pufoase umplute cu cremă de ciocolată (Buchty / Brioche umplute)

Aceste chifle pufoase umplute cu cremă de ciocolată sunt genul de desert care aduc miros de cozonac și ciocolată în toată casa. Sunt moi, lucioase și pline de surpriză la mijloc. Prepară-le și tu urmând rețeta detaliată pas cu pas în rândurile de mai jos.

Chifle pufoase umplute cu cremă de ciocolată (Buchty / Brioche umplute)
Chec cu vanilie și pere întregi. O prăjitură delicată și elegantă
Galerie foto
Desert | 24 octombrie 2025

Chec cu vanilie și pere întregi. O prăjitură delicată și elegantă

Acest chec cu vanilie și pere întregi este unul dintre acele deserturi care par desprinse dintr-o poveste de toamnă. Este aromat, elegant, dar cu o simplitate care cucerește din prima felie.

Chec cu vanilie și pere întregi. O prăjitură delicată și elegantă
Cannelloni cu ricotta și spanac în sos de roșii. Un preparat clasic al bucătăriei italiene
Galerie foto
Paste | 23 octombrie 2025

Cannelloni cu ricotta și spanac în sos de roșii. Un preparat clasic al bucătăriei italiene

Pentru atunci când vrei să te inspiri din bucătăria italiană, dorind un preparat consistent și savuros, îți recomandăm rețeta de cannelloni cu ricotta și spanac în sos de roșii.

Cannelloni cu ricotta și spanac în sos de roșii. Un preparat clasic al bucătăriei italiene
Negresă cu ciocolată și castane. Un desert dens și catifelat
Galerie foto
Desert | 22 octombrie 2025

Negresă cu ciocolată și castane. Un desert dens și catifelat

Această negresă cu ciocolată și castane este un desert cu o eleganță discretă pe care o poți prepara cu ușurință toamna aceasta. Este o combinație între intensitatea bogată a ciocolatei și finețea cremoasă a castanelor. Fiecare pătrățel are o textură densă, moale, aproape catifelată, care se topește pe limbă, lăsând în urmă o aromă caldă, de ciocolată amăruie, unt și castane coapte.

Negresă cu ciocolată și castane. Un desert dens și catifelat
Curry de dovleac cu năut și orez basmati. Un preparat savuros și colorat
Galerie foto
Garnituri | 22 octombrie 2025

Curry de dovleac cu năut și orez basmati. Un preparat savuros și colorat

Acest curry de dovleac cu năut și orez basmati este o rețetă inspirată din bucătăria indiană, reinterpretată într-o variantă blândă, cremoasă și potrivită pentru toate gusturile. Dacă vrei să-ți impresionezi familia prepară și tu rețeta, pe care o vei descoperi detaliată mai jos.

Curry de dovleac cu năut și orez basmati. Un preparat savuros și colorat
Lasagna cu dovleac și spanac. Un preparat reconfortant, colorat și echilibrat
Galerie foto
Garnituri | 21 octombrie 2025

Lasagna cu dovleac și spanac. Un preparat reconfortant, colorat și echilibrat

Printre rețetele cu dovleac pe care ți-ai propus să le prepari toamna aceasta, trece pe listă și rețeta de lasagna cu dovleac și spanac. Rețeta combină dulceața cremoasă a dovleacului copt cu gustul proaspăt și ușor amărui al spanacului, unite prin straturi fine de brânzeturi și sos bechamel.

Lasagna cu dovleac și spanac. Un preparat reconfortant, colorat și echilibrat
Pulpă de rață cu pere caramelizate și fructe confiate
Galerie foto
Friptură / Grătar | 18 octombrie 2025

Pulpă de rață cu pere caramelizate și fructe confiate

Această rețetă de pulpă de rață cu pere caramelizate și fructe confiate aduce la masă rafinamentul bucătăriei franceze, într-o combinație savuroasă. Foarte bună combinația de carne fragedă de rață și pere moi, ușor dulci, glazurate în sos caramelizat cu miere și fructe confiate!

Pulpă de rață cu pere caramelizate și fructe confiate
Supă cremă de castane cu crutoane. O poveste de toamnă într-un bol
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 16 octombrie 2025

Supă cremă de castane cu crutoane. O poveste de toamnă într-un bol

Această supă cremă de castane cu crutoane este una dintre cele mai elegante și surprinzătoare reinterpretări ale ingredientelor de toamnă. Prepar-o și tu inspirându-te din rețeta pe care o vei descoperi detaliată mai jos.

Supă cremă de castane cu crutoane. O poveste de toamnă într-un bol
Lichior de struguri negri. Rețeta unei băuturi de casă, rafinată și aromată
Galerie foto
Băuturi | 16 octombrie 2025

Lichior de struguri negri. Rețeta unei băuturi de casă, rafinată și aromată

Printre rețetele cu struguri pe care ți-ai propus să le prepari toamna aceasta mai adaug-o și pe cea de lichior de struguri negri. Este una dintre cele mai parfumate și elegante băuturi de casă.

Lichior de struguri negri. Rețeta unei băuturi de casă, rafinată și aromată
Tartă cu pere și brânză Camembert, în aluat foietaj
Galerie foto
Aperitive | 14 octombrie 2025

Tartă cu pere și brânză Camembert, în aluat foietaj

Această tartă cu pere și brânză Camembert îți oferă o combinație interesantă de gusturi și texturi, o armonie între rustic și rafinat. Are ceva din eleganța rustică a bucătăriei franceze.

Tartă cu pere și brânză Camembert, în aluat foietaj
Chec cu morcovi și nuci. Un desert rustic, parfumat și reconfortant
Galerie foto
Desert | 10 octombrie 2025

Chec cu morcovi și nuci. Un desert rustic, parfumat și reconfortant

Acest chec cu morcovi și nuci este un desert rustic ce oferă o combinație între dulceața naturală a morcovilor și aroma bogată, ușor untoasă, a nucilor coapte. Prepară-l și tu urmând pașii din rețeta detaliată mai jos.

Chec cu morcovi și nuci. Un desert rustic, parfumat și reconfortant
Tartă cu dovleac, brânză și măsline verzi, în aluat foietaj de casă
Galerie foto
Aperitive | 9 octombrie 2025

Tartă cu dovleac, brânză și măsline verzi, în aluat foietaj de casă

Această tartă cu dovleac, brânză și măsline verzi, în aluat foietaj de casă este o combinație elegantă între rustic și rafinat. Este o rețetă care aduce aromele toamnei în cea mai savuroasă formă.

Tartă cu dovleac, brânză și măsline verzi, în aluat foietaj de casă
Pandișpan cu gutui și mac. Desert pufos cu note fine de toamnă
Galerie foto
Desert | 8 octombrie 2025

Pandișpan cu gutui și mac. Desert pufos cu note fine de toamnă

Un pandișpan cu gutui și mac este o prăjitură ușoară, elegantă, care îmbină aerul clasic al deserturilor simple cu rafinamentul discret al ingredientelor aromate. Îți oferim mai jos rețeta detaliată pas cu pas pentru a o prepara și tu.

Pandișpan cu gutui și mac. Desert pufos cu note fine de toamnă
Tartă rustică cu pere și nuci caramelizate. O poveste parfumată de toamnă
Galerie foto
Desert | 8 octombrie 2025

Tartă rustică cu pere și nuci caramelizate. O poveste parfumată de toamnă

Această tartă rustică cu pere și nuci caramelizate este un desert de suflet, simplu dar elegant. Rețeta reunește dulceața discretă a perelor coapte cu aroma intensă a nucilor caramelizate și aluatul fraged, ușor crocant, ce se topește în gură.

Tartă rustică cu pere și nuci caramelizate. O poveste parfumată de toamnă
Brioșe cu banane, nuci și scorțișoară. Desert simplu și aromat
Galerie foto
Desert | 7 octombrie 2025

Brioșe cu banane, nuci și scorțișoară. Desert simplu și aromat

Aceste brioșe cu banane, nuci și scorțișoară sunt genul acela de desert simplu, reconfortant, care umple casa de miros cald și dulce. Prepară-le și tu, inspirându-te din rețeta pe care ți-o oferim detaliată mai jos.

Brioșe cu banane, nuci și scorțișoară. Desert simplu și aromat
Pere în vin roșu, glazurate cu ciocolată și servite cu înghețată
Galerie foto
Desert | 6 octombrie 2025

Pere în vin roșu, glazurate cu ciocolată și servite cu înghețată

Dacă îți plac perele poșate în vin aromat și ești în căutare de rețete savuroase, poți încerca rețeta de pere în vin roșu glazurate cu ciocolată și servite cu înghețată.

Pere în vin roșu, glazurate cu ciocolată și servite cu înghețată
Brânză Halloumi în sos de roșii cu ardei copți și măsline
Galerie foto
Aperitive | 5 octombrie 2025

Brânză Halloumi în sos de roșii cu ardei copți și măsline

Pentru o gustare delicioasă sau una dintre mesele principale ale zilei, rețeta de brânză Halloumi în sos de roșii cu ardei copți și măsline poate fi o opțiune potrivită.

Brânză Halloumi în sos de roșii cu ardei copți și măsline
Cheesecake cu jeleu de struguri. Un desert delicios și elegant
Galerie foto
Desert | 4 octombrie 2025

Cheesecake cu jeleu de struguri. Un desert delicios și elegant

Acest cheesecake cu jeleu de struguri îmbină finețea unei creme delicate de brânză cu prospețimea unui strat translucid de jeleu din struguri. Acesta îi oferă un aspect elegant și o aromă fructată aparte.

Cheesecake cu jeleu de struguri. Un desert delicios și elegant
Chec marmorat cu dovleac și cacao. Desert irezistibil, de toamnă
Galerie foto
Desert | 2 octombrie 2025

Chec marmorat cu dovleac și cacao. Desert irezistibil, de toamnă

Acest chec marmorat cu dovleac și cacao este un desert clasic, apreciat pentru aspectul său spectaculos și textura fragedă. Prepară-l și tu pentru a te convinge, urmând rețeta detaliată mai jos.

Chec marmorat cu dovleac și cacao. Desert irezistibil, de toamnă
Melasă de struguri. Rețeta unui sirop concentrat și aromat
Galerie foto
Băuturi | 2 octombrie 2025

Melasă de struguri. Rețeta unui sirop concentrat și aromat

Dacă te întrebi cum mai poți conserva pentru mai târziu aroma strugurilor îți recomandăm să încerci rețeta de melasă de struguri. Este numită în unele regiuni „pekmez” sau „must concentrat”, și este un sirop dens, obținut prin fierberea mustului până la consistența dorită.

Melasă de struguri. Rețeta unui sirop concentrat și aromat
Bruschette cu brânză și struguri, glazurate cu miere
Galerie foto
Aperitive | 1 octombrie 2025

Bruschette cu brânză și struguri, glazurate cu miere

Pentru mic dejunuri savuroase sau gustările din pauza de masă de la birou, îți propunem o rețetă de bruschette cu brânză și struguri, glazurate cu miere. Te vei bucura de o combinație dulce-sărată care aduce împreună prospețimea fructelor, cremozitatea brânzei și notele catifelate ale mierii.

Bruschette cu brânză și struguri, glazurate cu miere
Pulpe de pui cu dovleac și cartofi la cuptor. Rețetă cu arome de toamnă
Galerie foto
Friptură / Grătar | 1 octombrie 2025

Pulpe de pui cu dovleac și cartofi la cuptor. Rețetă cu arome de toamnă

Dacă adori dovleacul inclus în preparate sărate, îți recomandăm să încerci și rețeta de pulpe de pui cu dovleac și cartofi la cuptor. Este o mâncare simplă și sățioasă, unde aroma dulceagă a dovleacului plăcintar se împletește cu gustul bogat al cartofilor și frăgezimea pulpelor de pui.

Pulpe de pui cu dovleac și cartofi la cuptor. Rețetă cu arome de toamnă
Pavlova cu pere caramelizate și cremă de ciocolată albă
Galerie foto
Desert | 30 septembrie 2025

Pavlova cu pere caramelizate și cremă de ciocolată albă

Dacă te întrebi cu ce desert de toamnă să-ți încânți familia, îți recomandăm rețeta de Pavlova cu pere caramelizate și cremă de ciocolată albă. Este un desert spectaculos, ușor și rafinat.

Pavlova cu pere caramelizate și cremă de ciocolată albă
Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 30 septembrie 2025

Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare

O supă cremă de dovleac cu năut este o adevărată mângâiere pentru zilele răcoroase de toamnă. Este hrănitoare, aromată și plină de culoare, având o consistență catifelată și un gust echilibrat, ce poate fi personalizat cu condimente orientale sau ierburi mediteraneene.

Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare
Sirop de struguri albi. Băutură intensă și dulce, excelentă pentru limonade sau prăjituri
Galerie foto
Băuturi | 29 septembrie 2025

Sirop de struguri albi. Băutură intensă și dulce, excelentă pentru limonade sau prăjituri

Pe lângă rețetele de gem, dulceață sau compot pe care țe poți prepara din struguri îți recomandăm să încerci și rețeta de sirop de struguri albi. Este una dintre cele mai delicate și parfumate băuturi concentrate pe care le poți obține în casă.

Sirop de struguri albi. Băutură intensă și dulce, excelentă pentru limonade sau prăjituri
Gogoși pufoase cu dovleac copt. Un desert cu arome de toamnă
Galerie foto
Desert | 26 septembrie 2025

Gogoși pufoase cu dovleac copt. Un desert cu arome de toamnă

Aceste gogoși pufoase cu dovleac copt nu sunt doar un desert, ci o adevărată poveste de toamnă adusă pe masă. Aluatul lor moale, îmbogățit cu piure de dovleac copt și iaurt cremos, creează o combinație echilibrată între dulceața naturală și textura catifelată.

Gogoși pufoase cu dovleac copt. Un desert cu arome de toamnă
Ruladă cu dovleac în aluat și cremă de brânză
Galerie foto
Desert | 25 septembrie 2025

Ruladă cu dovleac în aluat și cremă de brânză

Dacă ești în căutarea unei rețete de desert cu arome de toamnă, această ruladă cu dovleac în aluat și cremă de brânză poate fi una dintre opțiuni. Aduce laolaltă aroma caldă a dovleacului copt și finețea cremei de brânză.

Ruladă cu dovleac în aluat și cremă de brânză
Plăcintă cu varză călită. Un clasic al bucătăriei românești și est-europene
Galerie foto
Aperitive | 24 septembrie 2025

Plăcintă cu varză călită. Un clasic al bucătăriei românești și est-europene

Pentru că este sezonul verzei de toamnă avem pentru tine o rețetă de plăcintă cu varză călită, delicioasă și ușor de preparat. Este sățioasă, aromată și foarte potrivită atât ca gustare, cât și ca fel principal.

Plăcintă cu varză călită. Un clasic al bucătăriei românești și est-europene
Tarte Flambée cu dovleac și smochine. Rețetă tradițională alsaciană
Galerie foto
Aperitive | 23 septembrie 2025

Tarte Flambée cu dovleac și smochine. Rețetă tradițională alsaciană

Tarte Flambée cu dovleac și smochine este un preparat tradițional din Alsacia, asemănător unei pizze foarte subțiri, coapte la foc iute, cu o crustă crocantă și topping cremos. O întâlnești sub denumirea originală de flammekueche.

Tarte Flambée cu dovleac și smochine. Rețetă tradițională alsaciană
Cornuri cu dovleac în aluat și umplutură de scorțișoară
Galerie foto
Aluaturi | 23 septembrie 2025

Cornuri cu dovleac în aluat și umplutură de scorțișoară

Aceste cornuri cu dovleac în aluat și umplutură de scorțișoară sunt perfecte pentru un mic dejun de toamnă irezistibil. Îți oferim mai jos rețeta detaliată pas cu pas pentru a o prepara și tu.

Cornuri cu dovleac în aluat și umplutură de scorțișoară
Prăjitură răsturnată cu mere caramelizate. Desert cu arome de toamnă
Galerie foto
Desert | 20 septembrie 2025

Prăjitură răsturnată cu mere caramelizate. Desert cu arome de toamnă

Această prăjitură răsturnată cu mere caramelizate este un desert clasic, de toamnă, plin de căldură și parfum. Rețeta îmbină dulceața merelor cu gustul intens de caramel și textura pufoasă a blatului.

Prăjitură răsturnată cu mere caramelizate. Desert cu arome de toamnă
Cartofi umpluți cu ciuperci și brânză, preparați la cuptor
Galerie foto
Garnituri | 19 septembrie 2025

Cartofi umpluți cu ciuperci și brânză, preparați la cuptor

Acești cartofi umpluți cu ciuperci și brânză sunt un exemplu minunat de cum un ingredient simplu poate fi transformat într-un preparat spectaculos. Îți oferim mai jos rețeta detaliată pas cu pas pentru a o prepara și tu.

Cartofi umpluți cu ciuperci și brânză, preparați la cuptor
Brioșe cu mere răzuite, nuci și scorțișoară. Un desert gustos și aromat
Galerie foto
Desert | 18 septembrie 2025

Brioșe cu mere răzuite, nuci și scorțișoară. Un desert gustos și aromat

Aceste brioșe cu mere răzuite, nuci și scorțișoară sunt un desert care îmbină delicatețea unui aluat pufos cu prospețimea fructelor și aroma caldă a condimentelor. Textura lor ușor umedă se completează perfect cu nucile crocante și cu parfumul îmbietor de scorțișoară.

Brioșe cu mere răzuite, nuci și scorțișoară. Un desert gustos și aromat
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
carne de porc și condimente
07:59
Cele mai bune condimente pentru carnea de porc. Cu ce să o aromatizezi ca să aibă gust ca la restaurant Cele mai bune condimente pentru carnea de porc. Cu ce să o aromatizezi ca să aibă gust ca la restaurant
Pui cu legume în stil asiatic la wok
06:40
Pui cu legume în stil asiatic. Rețetă preparată la wok Pui cu legume în stil asiatic. Rețetă preparată la wok
Trei burgeri de sfeclă roșie cu orez într-un bol cu salată
05:42
Burgeri de sfeclă roșie cu orez. Fragezi, colorați și plini de savoare vegetală Burgeri de sfeclă roșie cu orez. Fragezi, colorați și plini de savoare vegetală
Coșulețe din aluat foietaj cu brânzeturi și bacon pe un tocător de lemn
11 noiembrie, 06:14
Coșulețe din aluat foietaj cu brânzeturi și bacon, pentru gustări deosebite Coșulețe din aluat foietaj cu brânzeturi și bacon, pentru gustări deosebite
Chec cu dovleac și nuci porționat
11 noiembrie, 05:47
Chec cu dovleac și nuci. Esența toamnei într-o felie parfumată Chec cu dovleac și nuci. Esența toamnei într-o felie parfumată
persoană cu un borcan de murături în mână
11 noiembrie, 05:43
Cât de sănătos este să consumi murături? Ce legume murate au cele mai multe beneficii pentru organism Cât de sănătos este să consumi murături? Ce legume murate au cele mai multe beneficii pentru organism
tartă franțuzească cu ciocolată
10 noiembrie, 06:30
Tartă franțuzească cu ciocolată. Rețeta unui desert perfect pentru iubitorii de dulciuri speciale Tartă franțuzească cu ciocolată. Rețeta unui desert perfect pentru iubitorii de dulciuri speciale
Brownie de sfeclă roșie
10 noiembrie, 06:08
Brownie de sfeclă roșie. Prăjitura umedă care cucerește pe oricine Brownie de sfeclă roșie. Prăjitura umedă care cucerește pe oricine
Vezi cele mai noi articole
închide