Gallery

Choux-uri aperitiv cu avocado și somon afumat. Eleganță simplă pentru mese festive
Galerie foto
Aperitive | 17 decembrie 2025

Choux-uri aperitiv cu avocado și somon afumat. Eleganță simplă pentru mese festive

Aceste choux-uri aperitiv cu avocado și somon afumat sunt genul de gustare care impresionează prin simplitate și rafinament. Le întâlnești adesea pe platouri festive, la mese de sărbătoare sau la întâlniri elegante, unde fiecare detaliu contează.

Choux-uri aperitiv cu avocado și somon afumat. Eleganță simplă pentru mese festive
Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci. Desertul sărbătorilor cu miros cuceritor
Galerie foto
Desert | 16 decembrie 2025

Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci. Desertul sărbătorilor cu miros cuceritor

Rețeta de cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci este una dintre cele mai iubite, pentru că îmbină tradiția cu un strop de răsfăț modern. Este cozonacul care dispare primul de pe masă, cel pentru care se mai taie o felie mică.

Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci. Desertul sărbătorilor cu miros cuceritor
Cotlete de porc cu usturoi la tigaie, fragede, suculente și rumenite perfect
Galerie foto
Friptură / Grătar | 15 decembrie 2025

Cotlete de porc cu usturoi la tigaie, fragede, suculente și rumenite perfect

Există câteva feluri de mâncare atât de simple și totuși atât de satisfăcătoare, încât revin mereu în bucătăriile noastre, indiferent de sezon sau de ocazie. Un astfel de exemplu ți-l oferim mai jos în rețeta de cotlete de porc cu usturoi la tigaie.

Cotlete de porc cu usturoi la tigaie, fragede, suculente și rumenite perfect
Prăjitură Căsuța de iarnă, cu blat de cacao, cremă de mascarpone și vișine
Galerie foto
Desert | 13 decembrie 2025

Prăjitură Căsuța de iarnă, cu blat de cacao, cremă de mascarpone și vișine

Pentru a-i impresiona pe cei dragi cu deserturi spectaculoase de sărbători, îți recomandăm să încerci și rețeta de prăjitură Căsuța de iarnă, cu blat de cacao, cremă de mascarpone și vișine.

Prăjitură Căsuța de iarnă, cu blat de cacao, cremă de mascarpone și vișine
Ciorbă de varză acră cu cartofi. Rețetă simplă și hrănitoare, de post
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 11 decembrie 2025

Ciorbă de varză acră cu cartofi. Rețetă simplă și hrănitoare, de post

Iarna, când mesele sunt mai bogate în preparate calde și consistente, această ciorbă de varză acră cu cartofi rămâne unul dintre cele mai simple, mai la îndemână și mai gustoase feluri pe care le poate pregăti orice gospodină.

Ciorbă de varză acră cu cartofi. Rețetă simplă și hrănitoare, de post
Căciuli rusești. Desert de iarnă simplu, aromat și spectaculos
Galerie foto
Desert | 11 decembrie 2025

Căciuli rusești. Desert de iarnă simplu, aromat și spectaculos

Rețeta de căciuli rusești este cea a unui desert de iarnă foarte îndrăgit, ușor de făcut și potrivit pentru orice masă festivă. Îți oferim mai jos rețeta detaliată pas cu pas pentru a o prepara și tu.

Căciuli rusești. Desert de iarnă simplu, aromat și spectaculos
Biscuiți Tablă de șah, fragezi și aromați, perfecți pentru ceai sau cafea
Galerie foto
Desert | 11 decembrie 2025

Biscuiți Tablă de șah, fragezi și aromați, perfecți pentru ceai sau cafea

Acești biscuiți Tablă de șah sunt printre acele deserturi care aduc imediat o stare de confort și bucurie la masă. Nu sunt complicați, nu cer tehnici speciale, dar impresionează prin aspectul lor elegant și ordonat.

Biscuiți Tablă de șah, fragezi și aromați, perfecți pentru ceai sau cafea
Blat de tort cu iaurt în compoziție. Un blat aerat, umed și incredibil de stabil
Galerie foto
Desert | 10 decembrie 2025

Blat de tort cu iaurt în compoziție. Un blat aerat, umed și incredibil de stabil

Un blat de tort cu iaurt în compoziție are o textură deosebită în care umiditatea se împletește frumos cu suplețea, rezultând o structură care nu se sfărâmă, nu se usucă și nu se prăbușește când este tăiată în foi.

Blat de tort cu iaurt în compoziție. Un blat aerat, umed și incredibil de stabil
Cornulețe fragede cu vanilie și migdale măcinate. Rețetă pentru sărbătorile de iarnă
Galerie foto
Desert | 10 decembrie 2025

Cornulețe fragede cu vanilie și migdale măcinate. Rețetă pentru sărbătorile de iarnă

Aceste cornulețe fragede cu vanilie și migdale măcinate, denumite Vanillekipferl sunt unul dintre cele mai emblematice deserturi ale iernii în spațiul germanic și central-european. Prepară-le și tu inspirându-te din rețeta detaliată mai jos.

Cornulețe fragede cu vanilie și migdale măcinate. Rețetă pentru sărbătorile de iarnă
Ruladă de porc umplută cu ciuperci, ardei și verdeață
Galerie foto
Friptură / Grătar | 9 decembrie 2025

Ruladă de porc umplută cu ciuperci, ardei și verdeață

Această ruladă de porc umplută cu ciuperci, ardei și verdeață este ideală pentru mesele de sărbătoare, dar și pentru un prânz de weekend în care îți dorești ceva mai special, dar nu complicat. Prepar-o și tu inspirându-te din rețeta pe care ți-o oferim mai jos.

Ruladă de porc umplută cu ciuperci, ardei și verdeață
Cozonac tradițional cu umplutură mixtă, pufos, aromat și cu gust bogat
Galerie foto
Desert | 9 decembrie 2025

Cozonac tradițional cu umplutură mixtă, pufos, aromat și cu gust bogat

Acest tip de cozonac tradițional cu umplutură mixtă este preferat de mulți tocmai pentru că nu este monoton. Prepară-l și tu pentru a te convinge, urmând lista de ingrediente și modul de preparare de mai jos.

Cozonac tradițional cu umplutură mixtă, pufos, aromat și cu gust bogat
Coaste de porc cu mere și rozmarin, preparate la cuptor
Galerie foto
Friptură / Grătar | 8 decembrie 2025

Coaste de porc cu mere și rozmarin, preparate la cuptor

Pentru mesele sărbătorilor de iarnă sau pentru alte evenimente petrecute cu familia, merită preparată și rețeta de coaste de porc cu mere și rozmarin, la cuptor.

Coaste de porc cu mere și rozmarin, preparate la cuptor
Tiramisu cu cocos la pahar. O reinterpretare modernă a desertului italian
Galerie foto
Desert | 6 decembrie 2025

Tiramisu cu cocos la pahar. O reinterpretare modernă a desertului italian

Tiramisu cu cocos la pahar este o reinterpretare modernă, luminoasă și proaspătă a clasicului desert italian. Stratificarea în pahare transparente pune în valoare culorile albe, imaculate, care amintesc de spumă, de deserturi de vacanță și de dulciuri ușor exotice.

Tiramisu cu cocos la pahar. O reinterpretare modernă a desertului italian
Tort Raffaello. O alegere ideală pentru sărbătorile de iarnă
Galerie foto
Desert | 6 decembrie 2025

Tort Raffaello. O alegere ideală pentru sărbătorile de iarnă

Există deserturi care duc cu gândul la delicatețe, la rafinament și la o eleganță aproape silențioasă, iar acest tort Raffaello este poate unul dintre cele mai bune exemple. E un tort care nu încearcă să impresioneze prin culori sau forme extravagante, ci prin finețea gustului și prin textura lui catifelată, aproape aeriană.

Tort Raffaello. O alegere ideală pentru sărbătorile de iarnă
Brăduți din foietaj cu scorțișoară și cacao. Desert rapid, festiv și spectaculos
Galerie foto
Desert | 5 decembrie 2025

Brăduți din foietaj cu scorțișoară și cacao. Desert rapid, festiv și spectaculos

Acești brăduți din foietaj cu scorțișoară și cacao sunt un desert simplu, dar atât de spectaculos încât devin imediat piesa centrală a oricărei mese de iarnă. Sunt perfecți pentru Crăciun, pentru serile liniștite de decembrie când vrei să aduci o notă festivă fără să petreci ore în bucătărie.

Brăduți din foietaj cu scorțișoară și cacao. Desert rapid, festiv și spectaculos
Prăjitură cu mac și cremă de vanilie, aromată, catifelată și perfectă pentru sărbători
Galerie foto
Desert | 5 decembrie 2025

Prăjitură cu mac și cremă de vanilie, aromată, catifelată și perfectă pentru sărbători

Această prăjitură cu mac și cremă de vanilie este una dintre cele mai elegante combinații pentru masa de Crăciun. Are o bază fragedă, sfărâmicioasă și ușor dulce, un strat dens și parfumat de mac, urmat de o cremă de vanilie luminoasă, fină și aerată.

Prăjitură cu mac și cremă de vanilie, aromată, catifelată și perfectă pentru sărbători
Stollen. Rețetă de cozonac german cu fructe confiate și glazură
Galerie foto
Desert | 4 decembrie 2025

Stollen. Rețetă de cozonac german cu fructe confiate și glazură

Stollen este denumirea unui cozonac din bucătăria germană, dens, parfumat și intens, specific sezonului de iarnă. Îți oferim mai jos rețeta pas cu pas pentru a o prepara și tu.

Stollen. Rețetă de cozonac german cu fructe confiate și glazură
Brioșe cu aromă de turtă dulce și cremă fină de vanilie - Gingerbread cupcakes
Galerie foto
Desert | 3 decembrie 2025

Brioșe cu aromă de turtă dulce și cremă fină de vanilie - Gingerbread cupcakes

Aceste brioșe cu aromă de turtă dulce( gingerbread cupcakes) reușesc să surprindă în mod plăcut atmosfera sărbătorilor de iarnă. Prepară-le și tu urmărind rețeta pe care ți-o oferim detaliată mai jos.

Brioșe cu aromă de turtă dulce și cremă fină de vanilie - Gingerbread cupcakes
Makowiec. Rețetă de ruladă cu mac, din bucătăria poloneză
Galerie foto
Desert | 3 decembrie 2025

Makowiec. Rețetă de ruladă cu mac, din bucătăria poloneză

Makowiec este denumirea uneia dintre cele mai frumoase și aromate prăjituri tradiționale ale Poloniei. DEste vorba de o ruladă umplută cu o pastă groasă, parfumată și intensă de mac.

Makowiec. Rețetă de ruladă cu mac, din bucătăria poloneză
Fasole cu ciolan afumat. Rețetă tradițională, gustoasă și sățioasă
Galerie foto
Garnituri | 1 decembrie 2025

Fasole cu ciolan afumat. Rețetă tradițională, gustoasă și sățioasă

Rețeta de fasole cu ciolan afumat este una dintre acele rețete de mâncare care adună în același vas simplitatea, răbdarea și aromele temeinice ale bucătăriei românești. E o mâncare ce vorbește despre tradiție și familii strânse în jurul mesei.

Fasole cu ciolan afumat. Rețetă tradițională, gustoasă și sățioasă
Pastă de mici preparată în casă. Rețetă tradițională românească
Galerie foto
Friptură / Grătar | 29 noiembrie 2025

Pastă de mici preparată în casă. Rețetă tradițională românească

Rețeta de pastă de mici preparată în casă este rețeta unuia dintre acele preparate care îți permit să controlezi fiecare detaliu: gustul, textura, suculența și aroma finală.

Pastă de mici preparată în casă. Rețetă tradițională românească
Cârnați de casă țărănești, din carne tocată cu barda
Galerie foto
Friptură / Grătar | 28 noiembrie 2025

Cârnați de casă țărănești, din carne tocată cu barda

Dacă vrei să prepari cârnați în casă și nu știi ce rețetă să alegi, îți recomandăm să încerci rețeta de cârnați de casă țărănești, din carne tocată cu barda.

Cârnați de casă țărănești, din carne tocată cu barda
Varză călită cu morcovi și ceapă. Rețetă simplă și gustoasă, de post
Galerie foto
Mâncăruri de post | 27 noiembrie 2025

Varză călită cu morcovi și ceapă. Rețetă simplă și gustoasă, de post

Această rețetă de varză călită cu morcovi și ceapă este una dintre acele rețete care surprind prin simplitate, dar și prin profunzimea gustului. Din doar câteva ingrediente accesibile, se construiește un fel de mâncare cald, parfumat, sățios și surprinzător de bogat.

Varză călită cu morcovi și ceapă. Rețetă simplă și gustoasă, de post
Plăcinte cu cartofi și mărar la tigaie. Rețetă de post
Galerie foto
Aluaturi | 27 noiembrie 2025

Plăcinte cu cartofi și mărar la tigaie. Rețetă de post

Aceste plăcinte cu cartofi și mărar, aurii și moi, sunt sunt ideale pentru momentele când vrei ceva sățios, dar rapid. Nu au nevoie de ingrediente complicate, iar prepararea lor este intuitivă.

Plăcinte cu cartofi și mărar la tigaie. Rețetă de post
Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post
Galerie foto
Desert | 26 noiembrie 2025

Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post

Există anumite deserturi care, indiferent de anotimp sau de ocazie, par să atingă exact acea coardă sensibilă unde se îmbină confortul și dorința de ceva bun. Aceste cornulețe cu ciocolată și nuci, de post sunt un astfel de desert.

Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post
Prăjitură de post cu mere cuburi, aromată și plină de bucăți fructate
Galerie foto
Desert | 25 noiembrie 2025

Prăjitură de post cu mere cuburi, aromată și plină de bucăți fructate

Această prăjitură de post cu mere cuburi este unul dintre cele mai calde și accesibile deserturi din bucătăria noastră. Prepar-o și tu urmărind mai jos rețeta detaliată cu listă de ingrediente și mod de preparare pas cu pas.

Prăjitură de post cu mere cuburi, aromată și plină de bucăți fructate
Pește cu cartofi natur, roșii coapte și salată de varză
Galerie foto
Pește | 21 noiembrie 2025

Pește cu cartofi natur, roșii coapte și salată de varză

Pentru una dintre mesele zilelor de post cu dezlegare la pește, îți recomandăm să încerci rețeta de pește cu cartofi natur, roșii coapte și salată de varză.

Pește cu cartofi natur, roșii coapte și salată de varză
Chec de post zebrat. Un desert delicios și spectaculos
Galerie foto
Desert | 20 noiembrie 2025

Chec de post zebrat. Un desert delicios și spectaculos

Acest chec de post zebrat este modest în ingrediente, dar spectaculos prin aspect și surprinzător de pufos, catifelat și aromat. Este genul de prăjitură care pare să fi fost inventată pentru diminețile tihnite, când vrei să umpli casa cu miros de vanilie și cacao, sau pentru după-amiezile liniștite, când simți nevoia unui desert rapid, dar cu personalitate.

Chec de post zebrat. Un desert delicios și spectaculos
Negresă de post cu ulei de cocos. Un desert catifelat, parfumat și delicat
Galerie foto
Desert | 20 noiembrie 2025

Negresă de post cu ulei de cocos. Un desert catifelat, parfumat și delicat

Există deserturi care se reinventează de la o generație la alta, păstrând esența tradițională, dar lăsând loc micilor îmbunătățiri aduse de ingredientele moderne. Un exemplu îl poți descoperi la rețeta de negresă de post cu ulei de cocos, pe care o detaliam pas cu pas mai jos.

Negresă de post cu ulei de cocos. Un desert catifelat, parfumat și delicat
Chifle pufoase cu susan, perfecte pentru burgeri de post
Galerie foto
Aluaturi | 19 noiembrie 2025

Chifle pufoase cu susan, perfecte pentru burgeri de post

Aceste chifle pufoase cu susan sunt unele dintre cele mai ușoare și reușite tipuri de pâine pe care le poți face acasă. Nu necesită ingrediente speciale, se prepară rapid și sunt extrem de versatile: le poți folosi pentru sandvișuri, burgeri de post, lângă supe, tocănițe, sau ca gustare.

Chifle pufoase cu susan, perfecte pentru burgeri de post
Gogoși înfuriate, după rețeta bunicii. Desert tradițional, de post
Galerie foto
Desert | 18 noiembrie 2025

Gogoși înfuriate, după rețeta bunicii. Desert tradițional, de post

Există unele preparate care, indiferent câte decenii trec peste ele, păstrează aceeași încărcătură de emoție și nostalgie. Unul dintre aceste preparate sunt delicioasele gogoși înfuriate, a căror rețetă ți-o oferim detaliată mai jos.

Gogoși înfuriate, după rețeta bunicii. Desert tradițional, de post
Varză cu orez și morcovi. Rețetă simplă și gustoasă, de post
Galerie foto
Mâncăruri de post | 15 noiembrie 2025

Varză cu orez și morcovi. Rețetă simplă și gustoasă, de post

Există mâncăruri care nu ies în față prin spectaculozitate, ci prin simplitate, prin liniștea cu care se așază în farfurie și prin felul aproape nostalgic în care ne încălzesc sufletul. Una dintre acestea este rețeta de varză cu orez și morcovi, pe care ți-o oferim detaliată mai jos.

Varză cu orez și morcovi. Rețetă simplă și gustoasă, de post
Salată de năut cu legume sotate. O rețetă care vorbește despre bucuria de a mânca sănătos
Galerie foto
Salate | 13 noiembrie 2025

Salată de năut cu legume sotate. O rețetă care vorbește despre bucuria de a mânca sănătos

Această salată de năut cu legume sotate este una dintre acele rețete care aduc pe masă gustul firesc al legumelor colorate și tihna unei mese simple, dar pline de farmec. E o mâncare în care năutul, rotund și catifelat, se împrietenește cu legumele sotate ușor în ulei de măsline, până când devin moi la margini, dar păstrează un miez crocant.

Salată de năut cu legume sotate. O rețetă care vorbește despre bucuria de a mânca sănătos
Pui cu legume în stil asiatic. Rețetă preparată la wok
Galerie foto
Garnituri | 12 noiembrie 2025

Pui cu legume în stil asiatic. Rețetă preparată la wok

Această rețetă de pui cu legume în stil asiatic este plină de savoare, texturi crocante și arome echilibrate între dulce, sărat și ușor picant. Este o explozie de culoare și prospețime, în farfurie.

Pui cu legume în stil asiatic. Rețetă preparată la wok
Burgeri de sfeclă roșie cu orez. Fragezi, colorați și plini de savoare vegetală
Galerie foto
Aperitive | 12 noiembrie 2025

Burgeri de sfeclă roșie cu orez. Fragezi, colorați și plini de savoare vegetală

Acești burgeri de sfeclă roșie cu orez frumos colorați fac parte dintre deliciile surprinzătoare ale unei bucătării de toamnă. Sfecla proaspăt coaptă împrăștie un parfum dulceag, iar preparatul capătă nuanțe rubinii. Sunt potriviți pentru o cină ușoară, o gustare sănătoasă, alături de o salată verde și diferite sosuri.

Burgeri de sfeclă roșie cu orez. Fragezi, colorați și plini de savoare vegetală
Chec cu dovleac și nuci. Esența toamnei într-o felie parfumată
Galerie foto
Desert | 11 noiembrie 2025

Chec cu dovleac și nuci. Esența toamnei într-o felie parfumată

Într-o zi de toamnă cu atmosferă domoală, un chec cu dovleac și nuci devine mai mult decât un desert. Este o bucată de liniște, o prăjitură care vorbește despre acasă, despre răbdare și bucuria gusturilor simple.

Chec cu dovleac și nuci. Esența toamnei într-o felie parfumată
Ciuperci champignon murate pentru iarnă. Gustul toamnei în borcane
Galerie foto
Conserve | 9 noiembrie 2025

Ciuperci champignon murate pentru iarnă. Gustul toamnei în borcane

Există în fiecare cămară bine rânduită o mică comoară de gusturi ascunse sub capace strălucitoare. Printre borcanele cu gogoșari, conopidă și castraveciori, un rând de ciuperci champignon murate pentru iarnă aduce o notă de rafinament și echilibru.

Ciuperci champignon murate pentru iarnă. Gustul toamnei în borcane
Chiftele de conopidă cu sos de roșii, perfecte pentru orice masă din zi
Galerie foto
Garnituri | 8 noiembrie 2025

Chiftele de conopidă cu sos de roșii, perfecte pentru orice masă din zi

Dacă nu mai știi în ce preparate culinare să testezi conopida îți recomandăm să încerci rețeta de chiftele de conopidă cu sos de roșii. Rețeta combină armonios delicatețea conopidei, legumă adesea subestimată, și bogăția aromelor mediteraneene din sosul de roșii, cu usturoi, oregano și un strop de ulei de măsline.

Chiftele de conopidă cu sos de roșii, perfecte pentru orice masă din zi
Clătite cu dovleac în aluat, pufoase, parfumate și pline de culoare
Galerie foto
Desert | 7 noiembrie 2025

Clătite cu dovleac în aluat, pufoase, parfumate și pline de culoare

Aceste clătite cu dovleac în aluat sunt o mică sărbătoare a toamnei, fiind aromate și pline de culoare. Gustul lor combină dulceața discretă a dovleacului copt cu aromele calde de scorțișoară și vanilie, iar textura este moale, catifelată, cu margini ușor crocante. Mai jos îți oferim rețeta completă cu descriere detaliată.

Clătite cu dovleac în aluat, pufoase, parfumate și pline de culoare
Salată caldă de toamnă cu cartof dulce, smochine, rodie și feta
Galerie foto
Salate | 6 noiembrie 2025

Salată caldă de toamnă cu cartof dulce, smochine, rodie și feta

Această salată caldă de toamnă cu cartof dulce, smochine, rodie și feta este o salată care arată ca o pictură și are un gust pe măsură. Prepară și tu rețeta pe care o vei descoperi detaliată mai jos.

Salată caldă de toamnă cu cartof dulce, smochine, rodie și feta
Tartă cu legume spiralate. Spectacol de culoare și savoare într-un preparat sărat
Galerie foto
Aperitive | 6 noiembrie 2025

Tartă cu legume spiralate. Spectacol de culoare și savoare într-un preparat sărat

Această tartă cu legume spiralate, este o adevărată operă de artă culinară, care îmbină gustul savuros al legumelor coapte cu eleganța unei prezentări spectaculoase. Este o rețetă perfectă pentru o cină elegantă, dar și o modalitate creativă de a introduce mai multe legume în alimentație.

Tartă cu legume spiralate. Spectacol de culoare și savoare într-un preparat sărat
Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă
Galerie foto
Conserve | 4 noiembrie 2025

Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă

Această salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi este una dintre cele mai gustoase și sănătoase conserve de toamnă. descoperă mai jos rețeta detaliată pas cu pas, pentru a o prepara și tu.

Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă
Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi. O reinterpretare elegantă a celebrei rețete italiene
Galerie foto
Aluaturi | 4 noiembrie 2025

Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi. O reinterpretare elegantă a celebrei rețete italiene

Acești gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi combină tradiția italiană cu savoarea autentică a sfeclei roșii, legumă dragă bucătăriei noastre. Prepară-i și tu, urmărind rețeta detaliată pas cu pas, în rândurile de mai jos.

Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi. O reinterpretare elegantă a celebrei rețete italiene
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
Galerie foto
Aperitive | 3 noiembrie 2025

Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană

Pentru un mic dejun consistent din diminețile reci de toamnă îți recomandăm să încerci rețeta de frittata cu broccoli, brânză și legume. Este o rețetă inspirată din bucătăria italiană, hrănitoare, colorată și plină de savoare.

Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit. O băutură energizată
Galerie foto
Băuturi | 31 octombrie 2025

Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit. O băutură energizată

Pentru porția de vitamine și un bust de energie ți recomandăm să încerci o rețetă simplă și delicioasă de smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit.

Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit. O băutură energizată
Varză cu prune uscate și coaste de porc la cuptor. Rețetă ardelenească
Galerie foto
Garnituri | 31 octombrie 2025

Varză cu prune uscate și coaste de porc la cuptor. Rețetă ardelenească

Această combinație de varză cu prune uscate și coaste de porc la cuptor este o mâncare cu rădăcini adânci în gastronomia transilvăneană, unde gustul se construiește în straturi de simplitate și profunzime.

Varză cu prune uscate și coaste de porc la cuptor. Rețetă ardelenească
Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 30 octombrie 2025

Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie

Această rețetă de ciorbă de varză cu cartofi și cârnați este una dintre acele mâncăruri care încă mai poartă mirosul vetrei și al grădinii de la marginea satului. Este o ciorbă bogată, hrănitoare și ușor acrișoară, perfectă pentru mesele de familie.

Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie
Chipsuri de sfeclă roșie cu condimente. Gustări simple, dar savuroase
Galerie foto
Aperitive | 29 octombrie 2025

Chipsuri de sfeclă roșie cu condimente. Gustări simple, dar savuroase

Dacă adori sfecla roșie și cauți rețete simple și delicioase, trece pe lista de preparat și rețeta de chipsuri de sfeclă roșie cu condimente. Acestea reprezintă o gustare elegantă și sănătoasă.

Chipsuri de sfeclă roșie cu condimente. Gustări simple, dar savuroase
Brownie cu cremă de dovleac marmorată cu ciocolată
Galerie foto
Desert | 28 octombrie 2025

Brownie cu cremă de dovleac marmorată cu ciocolată

Această prăjitură Brownie cu cremă de dovleac marmorată cu ciocolată este o celebrare a aromelor de toamnă. Prepară și tu prăjitura, a cărei rețete o vei descoperi detaliată mai jos.

Brownie cu cremă de dovleac marmorată cu ciocolată
Pateuri din foietaj cu ciuperci, mozzarella, ardei și ceapă roșie
Galerie foto
Aperitive | 26 octombrie 2025

Pateuri din foietaj cu ciuperci, mozzarella, ardei și ceapă roșie

Aceste pateuri din foietaj cu ciuperci, mozzarella, ardei și ceapă roșie sunt un deliciu culinar ușor de preparat, dar spectaculos prin gust și aspect. Aluatul foietaj devine crocant și auriu la copt, creând un contrast perfect cu umplutura moale, aromată și ușor cremoasă.

Pateuri din foietaj cu ciuperci, mozzarella, ardei și ceapă roșie
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Piftie de pește pe o farfurie albă, decorată cu felii de lămâie
10:06
Piftie de pește, limpede și aromată. Rețetă tradițională dobrogeană Piftie de pește, limpede și aromată. Rețetă tradițională dobrogeană
Cupcakes de Crăciun cu brăduț din cremă pe un suport rustic din lemn
06:36
Cupcakes de Crăciun cu brăduț din cremă. Desert festiv cu farmec de poveste Cupcakes de Crăciun cu brăduț din cremă. Desert festiv cu farmec de poveste
Choux-uri aperitiv cu avocado și somon afumat pe un platou alb de lemn
05:43
Choux-uri aperitiv cu avocado și somon afumat. Eleganță simplă pentru mese festive Choux-uri aperitiv cu avocado și somon afumat. Eleganță simplă pentru mese festive
turtă dulce în coșuleț
16 decembrie, 07:47
Rețeta de turtă dulce de la Martha Stewart. Ce ingrediente folosește Rețeta de turtă dulce de la Martha Stewart. Ce ingrediente folosește
cele 5 sosuri mamă
16 decembrie, 07:40
Cele cinci sosuri-mamă pe care trebuie să le cunoști. Ele stau la baza bucătăriei franțuzești Cele cinci sosuri-mamă pe care trebuie să le cunoști. Ele stau la baza bucătăriei franțuzești
Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci secționat, alături de un ceainic și o ceașcă
16 decembrie, 05:19
Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci. Desertul sărbătorilor cu miros cuceritor Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci. Desertul sărbătorilor cu miros cuceritor
câte zile se ține orezul în frigider
15 decembrie, 06:57
Ai gătit prea mult orez? Iată câte zile îl poți păstra în frigider Ai gătit prea mult orez? Iată câte zile îl poți păstra în frigider
cerviche, tartar și carpaccio
15 decembrie, 06:56
Cerviche, tartar și carpaccio. Rețetele celor mai sofisticate preparate din carne crudă Cerviche, tartar și carpaccio. Rețetele celor mai sofisticate preparate din carne crudă
Vezi cele mai noi articole
închide