Rețete de mâncare

Descoperă rețete de mâncare delicioase. Află rețete culinare gustoase, simple, de încercat la tine acasă, pentru mic dejun, prânz, brunch, cină sau mese festive.

Tobă de casă la sticlă. Cea mai simplă rețetă
Aperitive | 23 decembrie 2023

Tobă de casă la sticlă. Cea mai simplă rețetă

Toba de casă poate fi făcută în multe feluri. Pentru varianta clasică se folosesc mațe sau stomac de porc care sunt umplute cu carne, organe și șorici fierte cu condimente. Totuși, dacă nu le ai la îndemână poți să încerci o soluție mai modernă. Rețeta de tobă de casă la sticlă a devenit foarte populară pentru că este mult mai ușor de preparat decât cea tradițională.

Tobă de casă la sticlă. Cea mai simplă rețetă
Friptură de porc la cuptor. Rețeta cu sos delicios
Friptură / Grătar | 23 decembrie 2023

Friptură de porc la cuptor. Rețeta cu sos delicios

Rețeta de friptură de porc la cuptor, preparată cu sos delicios, este ideală pentru această perioadă. Este preparatul care nu lipsește de pe nicio masă de Crăciun. Este simplu de preparat, dar gustul său este de neînlocuit. Poți pune alături o mulțime de garnituri de la piure de cartofi la salate de crudități, la murături sau legume la cuptor. Orice ai alege va fi perfect pentru cina de sărbătoare.

Friptură de porc la cuptor. Rețeta cu sos delicios
Biluțe de brânză cu ardei și condimente. Rețetă de aperitiv festiv
Galerie foto
Aperitive | 22 decembrie 2023

Biluțe de brânză cu ardei și condimente. Rețetă de aperitiv festiv

Printre aperitivele pe care ți-ai propus să le așezi pe un platou festiv, mai poți strecura și câteva biluțe de brânză cu ardei și condimente. Vor arăta spectaculos, iar gustul lor este pe măsura aspectului.

Biluțe de brânză cu ardei și condimente. Rețetă de aperitiv festiv
Lipie cu iaurt. Rețetă din 5 ingrediente
Aluaturi | 21 decembrie 2023

Lipie cu iaurt. Rețetă din 5 ingrediente

Iaurtul nu este doar un mic dejun sănătos, ci și un ingredient valoros pentru preparate mai complexe. Îl poți adăuga în smoothie, budinci, chiar și pâine. Pentru aceasta din urmă nu ai nevoie decât de făină cu agent de creștere pentru cea mai simplă rețetă de lipie cu iaurt.

Lipie cu iaurt. Rețetă din 5 ingrediente
Cotlet de porc cu sos de ciuperci, preparat la tigaie
Galerie foto
Friptură / Grătar | 20 decembrie 2023

Cotlet de porc cu sos de ciuperci, preparat la tigaie

Dacă ești în căutare de rețete de friptură cu care să-ți impresionezi familia la masa de Crăciun sau revelion, încearcă rețeta de cotlet de porc cu sos de ciuperci. Este o rețetă destul de simplă și ușoară, pe care o poți prepara într-un timp relativ, scurt.

Cotlet de porc cu sos de ciuperci, preparat la tigaie
Ruladă de porc cu cașcaval și legume. Rețetă pentru o masă festivă
Galerie foto
Friptură / Grătar | 19 decembrie 2023

Ruladă de porc cu cașcaval și legume. Rețetă pentru o masă festivă

Pentru un platou bogat cu preparate din carne, poți încerca și rețeta de ruladă de porc cu cașcaval și legume. Rulada este gustoasă și arată apetisant în secțiune.

Ruladă de porc cu cașcaval și legume. Rețetă pentru o masă festivă
Rețeta de saganaki pe care o poți face la tine acasă
Aperitive | 18 decembrie 2023

Rețeta de saganaki pe care o poți face la tine acasă

În Grecia atunci când comanzi saganaki vei primi brânză prăjită. Crocantă la exterior, moale și caldă la interior, este un aperitiv perfect pentru a începe orice masă. Descoperă rețeta de saganaki pe care o poți face la tine acasă. Este șimplă și ușor de preparat.

Rețeta de saganaki pe care o poți face la tine acasă
Caltaboș de casă. Rețete cu și fără orez
Aperitive | 18 decembrie 2023

Caltaboș de casă. Rețete cu și fără orez

Caltaboșul este un preparat tradițional românesc ce se prepară în perioada Crăciunului, uneori chiar în ziua de Ignat. Compoziția de caltaboș de casă se poate pregăti în mai multe feluri, în funcție de zonă, dar și de preferințe. De asemenea, și modalitatea de preparare poate fi diferită. Poate fi fiert, prăjit sau gătit la cuptor.

Caltaboș de casă. Rețete cu și fără orez
Jumări crocante de porc. Rețeta de casă
Aperitive | 17 decembrie 2023

Jumări crocante de porc. Rețeta de casă

Masa tradițională de Crăciun nu este completă fără un bol de jumări crocante de porc alături de o pâine bună, murături și un pahar de tărie sau vin roșu. Dacă nu ai rude la țară care să taie porcul și să facă jumări la ceaun în curte, o poți face tu acasă. Nu ai nevoie de foarte multe, poate mai degrabă de răbdare.

Jumări crocante de porc. Rețeta de casă
Cea mai bună tobă de casă. Rețeta clasică a bunicii, cu carne de porc
Aperitive | 16 decembrie 2023

Cea mai bună tobă de casă. Rețeta clasică a bunicii, cu carne de porc

Toba de casă este un preparat tradițional savuros. Se servește în special în perioada sărbătorilor de iarnă, ca aperitiv alături de alte mezeluri din carne de porc, cu muștar sau sos de hrean. Iată rețeta pentru cea mai bună tobă de casă. Vei avea parte de un preparat delicios, perfect pentru sărbători.

Cea mai bună tobă de casă. Rețeta clasică a bunicii, cu carne de porc
Pită fără gluten. Rețeta simplă, gata în 30 de minute
Aluaturi | 14 decembrie 2023

Pită fără gluten. Rețeta simplă, gata în 30 de minute

Poți face cea mai bună pită fără gluten din doar 8 ingrediente în doar 30 de minute, fără prea mult efort. O poți servi la oricare dintre mesele zilei, cu legume, cu carne, cu salate sau pur și simplu caldă cu un strop de unt.

Pită fără gluten. Rețeta simplă, gata în 30 de minute
Rețeta de sos Teriyaki pentru acasă. Ai nevoie de doar 5 ingrediente
Sosuri | 14 decembrie 2023

Rețeta de sos Teriyaki pentru acasă. Ai nevoie de doar 5 ingrediente

Sosul Teriyaki este un sos japonez bogat și dulce, cu origini în bucătăria tradițională niponă. Rețeta de sos Teriyaki se distinge prin combinația sa echilibrată de arome dulci și sărate și este folosit atât pentru preparate din carne, cât și pentru cele din legume.

Rețeta de sos Teriyaki pentru acasă. Ai nevoie de doar 5 ingrediente
Friptură de porc cu vin, preparată la cuptor. Rețetă pentru masa de Crăciun
Galerie foto
Friptură / Grătar | 13 decembrie 2023

Friptură de porc cu vin, preparată la cuptor. Rețetă pentru masa de Crăciun

Printre preparatele tradiționale nelipsite de pe masa de Crăciun, friptura de porc ocupă un loc fruntaș. Una dintre rețetele de friptură pe care îți recomandăm s-o încerci este cea de friptură de porc cu vin, preparată la cuptor.

Friptură de porc cu vin, preparată la cuptor. Rețetă pentru masa de Crăciun
Minestrone. Rețeta italiană de supă din legume și paste
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 13 decembrie 2023

Minestrone. Rețeta italiană de supă din legume și paste

Dacă îți plac supele de legume, dar le dorești mai bogate în ingrediente, încearcă rețeta italiană de supă Minestrone. Este foarte gustoasă și hrănitoare, dar și foarte sățioasă. Nu mai ai nevoie nici de pâine, dar nici de felul doi la masă.

Minestrone. Rețeta italiană de supă din legume și paste
Rulouri de ouă. Tot ce trebuie să știi despre cele mai consumate preparate din comunitățile asiatice din SUA
Aperitive | 13 decembrie 2023

Rulouri de ouă. Tot ce trebuie să știi despre cele mai consumate preparate din comunitățile asiatice din SUA

Rulourile de ouă sunt unele dintre cele mai populare preparate în comunitățile asiatice din SUA. De aici, au cucerit și restul lumii și astăzi le poți găsi aproape peste tot. Sunt crocante, ușor sărate, cu umpluturi diverse astfel încât poți încerca de fiecare dată altceva. Sunt atât de bune încât nu te poți opri să mănânci doar unul.

Rulouri de ouă. Tot ce trebuie să știi despre cele mai consumate preparate din comunitățile asiatice din SUA
Curcuma cu miere sau miere de aur. Rețetă pentru sănătate
Galerie foto
Rețete de mâncare | 12 decembrie 2023

Curcuma cu miere sau miere de aur. Rețetă pentru sănătate

Dacă vrei să-ți asiguri pentru sezonul rece un plus de sănătate la borcan, prepară rețeta de curcuma cu miere, denumită și miere de aur. Se prepară simplu și rapid, din doar două ingrediente, iar opțional, mai poți adăuga și condimente.

Curcuma cu miere sau miere de aur. Rețetă pentru sănătate
Cum să faci cel mai bun sos pesto acasă. 11 sfaturi de care să ții cont
Sosuri | 12 decembrie 2023

Cum să faci cel mai bun sos pesto acasă. 11 sfaturi de care să ții cont

Sosul pesto își are originile în regiunea Liguria din nord-vestul Italiei. Prima înregistrare istorică a sosului pesto datează din secolul al XIX-lea, dar, cel mai probabil, era consumat cu mult timp înainte. Termenul „pesto” provine de la cuvântul italian “pestare,” care înseamnă „a zdrobi” sau „a măcina.” Descoperă cum să faci cel mai bun sos pesto la tine acasă. Iată câteva sfaturi utile de la bucătarii profesioniști.

Cum să faci cel mai bun sos pesto acasă. 11 sfaturi de care să ții cont
Cartofi confiați. Cel mai rafinat mod de a prepara cartofii
Garnituri | 11 decembrie 2023

Cartofi confiați. Cel mai rafinat mod de a prepara cartofii

Dacă îți place să mănânci cartofi, dar te-ai săturat de clasicii cartofi prăjiți, atunci poți încerca să faci cartofi confiați. Sunt o delicatesă culinară din bucătăria franțuzească, cu o textură exterioară crocantă și o miez moale și cremos.

Cartofi confiați. Cel mai rafinat mod de a prepara cartofii
7 rețete de post rapide. În doar 15 minute ai masa gata pentru toată familia
Mâncăruri de post | 10 decembrie 2023

7 rețete de post rapide. În doar 15 minute ai masa gata pentru toată familia

Nu știi ce să mai gătești de post fără să stai foarte mult în bucătărie? Iată câteva rețete rapide de post pe care le poți face în mai puțin de 15 de minute și sunt delicioase.

7 rețete de post rapide. În doar 15 minute ai masa gata pentru toată familia
Iahnie de fasole cu afumătură. Rețeta tradițională
Rețete de mâncare | 9 decembrie 2023

Iahnie de fasole cu afumătură. Rețeta tradițională

Rețeta de iahnie de fasole cu afumătură are rădăcini adânci în bucătăria românească și în alte bucătării din zona balcanică și mediteraneană. Acest preparat simplu a fost parte a dietei zilnice pentru mulți oameni datorită accesibilității și valorii nutritive ridicate a fasolei. Rețeta sa a fost transmisă din generație în generație, adaptându-se de-a lungul timpului preferințelor și regiunilor.

Iahnie de fasole cu afumătură. Rețeta tradițională
Confit de rață, rețeta unui preparat rafinat
Friptură / Grătar | 9 decembrie 2023

Confit de rață, rețeta unui preparat rafinat

Rețeta de confit de rață are origini în sud-vestul Franței, mai precis în regiunile Aquitaine și Gascogne, cunoscute pentru producția de rațe și gâște. Această tehnică a fost inițial utilizată ca metodă de conservare a cărnii înainte de apariția frigiderelor moderne.

Confit de rață, rețeta unui preparat rafinat
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Galerie foto
Aluaturi | 7 decembrie 2023

Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post

Pentru micul dejun sau pentru pauza de masă de la birou, rețeta de turte cu ceapă verde la tigaie poate fi opțiunea ideală. Turtele sunt delicioase și foarte consistente. Le poți savura chiar și simple, dar pot înlocui cu succes pâinea de la masă.

Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Salată de cartofi cremoasă, cu maioneză de post. Rețetă bună și pentru vegetarieni
Galerie foto
Mâncăruri de post | 7 decembrie 2023

Salată de cartofi cremoasă, cu maioneză de post. Rețetă bună și pentru vegetarieni

Pentru că salatele pe bază de cartofi sunt foarte populare și ușor de preparat, îți recomandăm să încerci rețeta de salată de cartofi cremoasă, cu maioneză de post. Este o rețetă de post, potrivită și pentru vegetarieni.

Salată de cartofi cremoasă, cu maioneză de post. Rețetă bună și pentru vegetarieni
Sos yum yum. Rețeta celui mai popular sos japonez
Sosuri | 6 decembrie 2023

Sos yum yum. Rețeta celui mai popular sos japonez

Maioneza, ketchupul și muștarul sunt cele mai comune sosuri, dar pe lângă ele există multe altele, poate mult mai complexe și mai gustoase. Rețeta de sos yum yum, sosul japonez, este una dintre ele și trebuie neapărat să o încerci.

Sos yum yum. Rețeta celui mai popular sos japonez
Cartofi de post la cuptor. Rețeta simplă și gustoasă pentru serile de iarnă
Garnituri | 6 decembrie 2023

Cartofi de post la cuptor. Rețeta simplă și gustoasă pentru serile de iarnă

O porție de cartofi de post, la cuptor, poate fi cina ta delicioasă și rapidă. Se fac atât de simplu încât în 10 minute poți pune tava la cuptor, iar în alte 30 masa este gata. În tot acest timp, tu te poți relaxa sau poți pregăti o salată sau un sos care să se potrivească perfect preparatului.

Cartofi de post la cuptor. Rețeta simplă și gustoasă pentru serile de iarnă
Chec de post cu nuci. Rețeta rapidă
Mâncăruri de post | 3 decembrie 2023

Chec de post cu nuci. Rețeta rapidă

Oricând ai poftă de un desert pufos cu texturi crocante subtile poți face un chec de post cu nuci. Este atât de simplu și de economic, dar atât de delicios încât poate deveni prăjitura ta preferată pentru cafeaua de dimineață și ni numai.

Chec de post cu nuci. Rețeta rapidă
Varză călită cu ciuperci la tigaie. Rețetă de post
Galerie foto
Mâncăruri de post | 2 decembrie 2023

Varză călită cu ciuperci la tigaie. Rețetă de post

Dacă ești în căutarea unei rețete simple și delicioase, de post, îți recomandăm rețeta de varză călită cu ciuperci la tigaie. Este o rețetă simplă și rapidă, care se prepară din ingrediente puține și la îndemâna oricui.

Varză călită cu ciuperci la tigaie. Rețetă de post
Coșulețe din cartofi prăjiți, umplute cu salată verde și ciuperci
Galerie foto
Aperitive | 2 decembrie 2023

Coșulețe din cartofi prăjiți, umplute cu salată verde și ciuperci

Dacă ți-ai propus să-i impresionezi pe cei dragi cu gustări simple, delicioase, dar spectaculoase, încearcă rețeta de coșulețe din cartofi prăjiți, umplute cu salată verde și ciuperci.

Coșulețe din cartofi prăjiți, umplute cu salată verde și ciuperci
Tartă cu ceapă caramelizată, dovleac și cimbru. Deliciu alsacian la tine acasă
Aperitive | 28 noiembrie 2023

Tartă cu ceapă caramelizată, dovleac și cimbru. Deliciu alsacian la tine acasă

Rețeta de tartă cu ceapă caramelizată, dovleac și cimbru este o combinație delicioasă între dulceața caramelizată a cepei și dovleacului, completată de aromele proaspete de cimbru și textura crocantă a aluatului. Este perfectă pentru o masă de prânz sau cină și poate fi adaptată cu diverse alte ingrediente în funcție de preferințe.

Tartă cu ceapă caramelizată, dovleac și cimbru. Deliciu alsacian la tine acasă
Ciuperci pane în crustă de pesmet cu condimente
Galerie foto
Aperitive | 28 noiembrie 2023

Ciuperci pane în crustă de pesmet cu condimente

Dacă îți plac preparatele pe bază de ciuperci, notează-ți rețeta de ciuperci pane în crustă de pesmet cu condimente, pe care ți-o oferim mai jos.

Ciuperci pane în crustă de pesmet cu condimente
Calzone, pizza inventată de italieni pentru a fi mâncată din mers
Pizza | 28 noiembrie 2023

Calzone, pizza inventată de italieni pentru a fi mâncată din mers

Calzone este un preparat italian cu o istorie bogată, o varietate impresionantă și o aromă inconfundabilă. Este o versiune mai veche de pizza, putând reprezenta o gustare sau chiar o masă, în funcție de dimensiunea ei și ingredientele folosite.

Calzone, pizza inventată de italieni pentru a fi mâncată din mers
Ceapă caramelizată. Rețeta simplă și rapidă
Garnituri | 27 noiembrie 2023

Ceapă caramelizată. Rețeta simplă și rapidă

Ceapa este dulce în mod natural, iar după ce este caramelizată, prin gătire lentă pentru mai mult timp, devine pur și simplu delicioasă. Capătă o textură moale, aproape cremoasă, iar gustul său este perfect pentru sandviciuri, salate, pizza și alte preparate culinare. Pentru ceapa caramelizată rețeta este simplă și la îndemână.

Ceapă caramelizată. Rețeta simplă și rapidă
Ciorbă de varză murată cu ciolan afumat – Krautsuppe
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 26 noiembrie 2023

Ciorbă de varză murată cu ciolan afumat – Krautsuppe

Printre cele mai gustoase rețete de ciorbă, care se pot prepara în sezonul rece, este rețeta din bucătăria austriacă denumită Krautsuppe. Este o rețetă de ciorbă de varză murată cu ciolan afumat sau cu cârnați afumați.

Ciorbă de varză murată cu ciolan afumat – Krautsuppe
Pate vegetal. Pate de post din linte cu ciuperci și nuci
Galerie foto
Mâncăruri de post | 25 noiembrie 2023

Pate vegetal. Pate de post din linte cu ciuperci și nuci

Pentru una dintre gustările zilei, rețeta de pate vegetal poate fi alegerea perfectă. Este o rețetă delicioasă și hrănitoare de pate de post din linte cu ciuperci și nuci.

Pate vegetal. Pate de post din linte cu ciuperci și nuci
Risotto cu usturoi și dovleac, preparatul reconfortant de care ai nevoie când vremea se răcește
Rețete de mâncare | 25 noiembrie 2023

Risotto cu usturoi și dovleac, preparatul reconfortant de care ai nevoie când vremea se răcește

Risotto este un preparat clasic italian, cunoscut pentru textura sa cremoasă și bogată, aroma savuroasă. Poate fi făcut în atâtea moduri, dar combinația dintre notele dulci și cele sărate sau picante este perfectă. Risotto cu usturoi și dovleac îmbină gustul ușor dulceag al nucilor cu iuțeala delicată a usturoiului, totul fiind completat de textura subtilă caramelizată a dovleacului.

Risotto cu usturoi și dovleac, preparatul reconfortant de care ai nevoie când vremea se răcește
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Galerie foto
Mâncăruri de post | 25 noiembrie 2023

Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare

Dacă ești în căutare de combinații delicioase pentru preparate simple și ușoare, încearcă rețeta de ciorbă de post cu ciuperci și cartofi.

Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Galerie foto
Mâncăruri de post | 25 noiembrie 2023

Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post

Dacă nu ai încercat până acum rețeta de icre de fasole cu ceapă caramelizată, acum este momentul, pentru că te vei bucura de un preparat de post foarte gustos.

Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
3 rețete cu pui și orez. Preparate perfecte pentru o masă rapidă
Rețete de mâncare | 24 noiembrie 2023

3 rețete cu pui și orez. Preparate perfecte pentru o masă rapidă

Combinația dintre carne de pui și orez este una dintre cele mai iubite și versatile asocieri culinare. Este o îmbinare perfectă între gustul discret al cărnii de pui și textura cremoasă a orezului. Indiferent în ce modalitate este sunt pregătite preparatele din orez și pui sunt savuroase și hrănitoare. Iată 3 rețete cu pui și orez pe care să le încerci oricând vrei să gătești ceva sățios, rapid și gustos.

3 rețete cu pui și orez. Preparate perfecte pentru o masă rapidă
Fusilli cu ciuperci și multe legume. Un preparat simplu, de post
Galerie foto
Paste | 24 noiembrie 2023

Fusilli cu ciuperci și multe legume. Un preparat simplu, de post

Pentru masa de prânz, dintr-o zi de post sau chiar pentru cină, rețeta de paste fusilli cu ciuperci și multe legume poate fi una dintre opțiuni. Se prepară ușor, din ingrediente simple și foarte accesibile.

Fusilli cu ciuperci și multe legume. Un preparat simplu, de post
Tăiței cu varză de post. Rețetă simplă și ușor de preparat
Galerie foto
Paste | 24 noiembrie 2023

Tăiței cu varză de post. Rețetă simplă și ușor de preparat

Dacă nu te poți decide între a prepara o rețetă de paste sau o rețetă de varză, poți combina în mod delicios cele două ingrediente. Îți oferim mai jos o rețetă de tăiței cu varză de post, simplă și ușor de preparat.

Tăiței cu varză de post. Rețetă simplă și ușor de preparat
7 preparate care au fost inventate din resturile altor alimente
Rețete de mâncare | 23 noiembrie 2023

7 preparate care au fost inventate din resturile altor alimente

Multe dintre preparatele pe care astăzi le consumăm cu poftă au fost inventate din dorința de a evita risipa alimentară sau în vremuri în care procurarea hranei era cu adevărat o problemă. Descoperă și tu 7 preparate care au fost inventate din resturile altor alimente. Vezi cât de simplu se prepară.

7 preparate care au fost inventate din resturile altor alimente
Năut în sos de roșii cu ghimbir și usturoi. Rețetă simplă de post
Galerie foto
Mâncăruri de post | 22 noiembrie 2023

Năut în sos de roșii cu ghimbir și usturoi. Rețetă simplă de post

Dacă nu mai ai idei ce să mai gătești de post pentru una dintre mesele principale ale zilei, încearcă rețeta de năut în sos de roșii cu ghimbir și usturoi.

Năut în sos de roșii cu ghimbir și usturoi. Rețetă simplă de post
Ce este apio. 4 rețete delicioase pentru toată familia
Rețete de mâncare | 22 noiembrie 2023

Ce este apio. 4 rețete delicioase pentru toată familia

Țelina este o legumă rădăcinoasă din aceeași familie ca morcovul și pătrunjelul. Ea are tulpini lungi, ferme, de culoare verde pal, fibroase. Acestea se îngustează, iar la vârf are frunze. Deși majoritatea oamenilor aruncă frunzele, și acestea sunt comestibile. Le găsești în magazine cu dedenumirea de apio.

Ce este apio. 4 rețete delicioase pentru toată familia
Mâncare de cartofi cu vinete. Rețetă simplă, de post
Galerie foto
Mâncăruri de post | 21 noiembrie 2023

Mâncare de cartofi cu vinete. Rețetă simplă, de post

Una dintre rețete de post pe care o poți prepara cu ușurință pentru masa de prânz, poate fi rețeta de mâncare de cartofi cu vinete. Nu necesită ingrediente multe și nici timp îndelungat de preparare.

Mâncare de cartofi cu vinete. Rețetă simplă, de post
Khachapuri, delicioasa pâine cu brânză georgiană
Aluaturi | 21 noiembrie 2023

Khachapuri, delicioasa pâine cu brânză georgiană

Khachapuri este un delicios produs de patiserie din Georgia care a devenit un adevărat simbol al gastronomiei caucaziene. Este o pâine cu brânză ce se servește de sute de ani în această țară. Este atât de bună încât a început să fie apreciată și la nivel internațional.

Khachapuri, delicioasa pâine cu brânză georgiană
5 rețete cu banane prea coapte. Preparate simple și delicioase
Rețete de mâncare | 19 noiembrie 2023

5 rețete cu banane prea coapte. Preparate simple și delicioase

Bananele prea coapte nu se aruncă. Dacă observi că au coaja cu pete negre ai două variante: ori le congelezi, ori le transformi în deserturi senzaționale. Descoperă 5 rețete cu banane prea coapte. Iată câteva preparate simple și delicioase.

5 rețete cu banane prea coapte. Preparate simple și delicioase
Cele mai bune pulpe de pui la cuptor. Combinația secretă de condimente pentru un gust delicios
Friptură / Grătar | 18 noiembrie 2023

Cele mai bune pulpe de pui la cuptor. Combinația secretă de condimente pentru un gust delicios

Cea mai bună mâncare simplă pe care o poți face în timp record sunt pulpele de pui la cuptor. Indiferent că vrei să prepari o cină rapidă, că ai invitați la masă, că vrei să pregătești pachetul pentru la birou, în doar 10 minute ai totul la cuptor și nu trebuie decât să mai aștepți să fie gata. Îți explicăm cum să faci cele mai bune pulpe de pui la cuptor.

Cele mai bune pulpe de pui la cuptor. Combinația secretă de condimente pentru un gust delicios
Varză murată călită. Rețetă simplă de post
Galerie foto
Mâncăruri de post | 18 noiembrie 2023

Varză murată călită. Rețetă simplă de post

Pentru că în sezonul rece varza murată este unul dintre alimentele cele mai populare și pentru că suntem în post, îți oferim o rețetă de varză murată călită. Este una dintre cele mai simple rețete de mâncare, din categoria celor de post.

Varză murată călită. Rețetă simplă de post
Orez cu legume mexicane și lapte de cocos. Rețetă de post
Galerie foto
Mâncăruri de post | 17 noiembrie 2023

Orez cu legume mexicane și lapte de cocos. Rețetă de post

Pentru una dintre mesele principale ale unei zile de post, poate fi alegerea perfectă rețeta de orez cu legume mexicane și lapte de cocos. Combinația de ingrediente este și delicioasă, dar și foarte consistentă.

Orez cu legume mexicane și lapte de cocos. Rețetă de post
Legume în aspic. Rețetă de post
Galerie foto
Mâncăruri de post | 17 noiembrie 2023

Legume în aspic. Rețetă de post

Dacă adori rețeta tradițională de piftie din carne de porc sau din alte specialități de carne, în perioadele de post poți prepara rețeta de legume în aspic. Rețeta este simplă și foarte versatilă, o poți adapta după propriul gust.

Legume în aspic. Rețetă de post
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
sarmale de post cu ciuperci servite pe o farfurie albastră
09:47
Rețetă de sarmale de post cu ciuperci. Ce să mai pui în compoziție ca să iasă gustoase Rețetă de sarmale de post cu ciuperci. Ce să mai pui în compoziție ca să iasă gustoase
preparate asiatice așezate într-un colaj de imagini
27 mai, 12:50
9 preparate asiatice pe care trebuie să le încerci măcar o dată în viață 9 preparate asiatice pe care trebuie să le încerci măcar o dată în viață
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă porționată
27 mai, 05:51
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă
Zefire cu aromă de căpșuni și vanilie pe un platou alb
26 mai, 05:48
Zefire cu aromă de căpșuni și vanilie. Mici și delicate delicii culinare Zefire cu aromă de căpșuni și vanilie. Mici și delicate delicii culinare
Porție de șarlotă cu căpșuni și pișcoturi pe farfurie și șarlota secționată pe platou
25 mai, 05:37
Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor
Cartofi roșii și cartofi albi așezați pe o bucată de rafie
24 mai, 05:32
Cartofi roșii sau cartofi albi: ce să alegi în funcție de ce vrei să gătești Cartofi roșii sau cartofi albi: ce să alegi în funcție de ce vrei să gătești
ciorbă de fasole de post
23 mai, 06:22
Ciorbă de fasole de post. Ce să pui în ea ca să iasă savuroasă Ciorbă de fasole de post. Ce să pui în ea ca să iasă savuroasă
Porție de cremșnit cu căpșuni feliate în cremă
23 mai, 05:09
Cremșnit cu căpșuni feliate în cremă. Un desert delicios și spectaculos Cremșnit cu căpșuni feliate în cremă. Un desert delicios și spectaculos
Vezi cele mai noi articole
închide