Desert

Descoperă rețete variate pentru cele mai delicioase deserturi: de la prăjituri, tarte și înghețate simple, pâna la cele mai spectaculoase torturi.

Prăjitură cu cocos și caramel condensat cu mascarpone
Galerie foto
Desert | 31 decembrie 2024

Prăjitură cu cocos și caramel condensat cu mascarpone

Dacă vrei să prepari o prăjitură cu o combinație de gusturi și texturi cuceritoare, îți recomandăm rețeta de prăjitură cu cocos și caramel condensat cu mascarpone.

Prăjitură cu cocos și caramel condensat cu mascarpone
Ruladă cu cremă de mentă și glazură de ciocolată
Galerie foto
Desert | 30 decembrie 2024

Ruladă cu cremă de mentă și glazură de ciocolată

Această rețetă de ruladă cu cremă de mentă și glazură de ciocolată merită preparată atunci când vrei să impresionezi cu un desert deosebit. Pe lângă gustul absolut delicios, cucerește și aspectul elegant și spectaculos.

Ruladă cu cremă de mentă și glazură de ciocolată
Choux à la crème cu vanilie și frișcă. Un desert delicios și elegant
Galerie foto
Desert | 30 decembrie 2024

Choux à la crème cu vanilie și frișcă. Un desert delicios și elegant

Choux à la crème cu vanilie și frișcă sunt deserturi delicate și rafinate, formate din coji aerate de aluat opărit (pâte à choux) umplute cu o cremă catifelată de vanilie și frișcă. Textura ușoară și crocantă a cojilor se combină perfect cu umplutura fină, creând un echilibru ideal între dulce și cremos. Sunt perfecte pentru ocazii speciale sau pentru momentele când vrei să impresionezi cu un desert elegant.

Choux à la crème cu vanilie și frișcă. Un desert delicios și elegant
Preckedli. Rețetă de biscuiți fragezi cu nucă
Desert | 27 decembrie 2024

Preckedli. Rețetă de biscuiți fragezi cu nucă

Dacă îți plac fursecurile sau biscuiții fragezi cu nucă, avem pentru tine o rețetă de biscuiți Preckedli, tradiționali în bucătăria ungurească și cea austriacă. Este rețeta unor biscuiți crocanți la exterior și ușor moi la interior. Sunt perfecți pentru platoul cu dulciuri diverse și merg tare bine alături de o ceașcă de ceai sau cafea.

Preckedli. Rețetă de biscuiți fragezi cu nucă
Blat simplu pentru tort și idei de creme potrivite blatului
Galerie foto
Desert | 27 decembrie 2024

Blat simplu pentru tort și idei de creme potrivite blatului

Acest blat simplu pentru tort este pufos, aerat și ușor de preparat, fiind baza perfectă pentru orice desert festiv. Are o textură fină și elastică, ideală pentru a fi însiropată și combinată cu diverse creme. Rețeta este versatilă și se potrivește atât pentru torturi cu fructe, cât și pentru cele cu ciocolată sau nuci.

Blat simplu pentru tort și idei de creme potrivite blatului
Blat de tort zebrat, cu vanilie și pudră de cacao
Galerie foto
Desert | 26 decembrie 2024

Blat de tort zebrat, cu vanilie și pudră de cacao

Acest blat de tort zebrat este o alegere spectaculoasă pentru orice tort festiv. Cu un design unic în dungi alternante de cacao și vanilie, acest blat este nu doar gustos, ci și impresionant vizual. Textura sa este pufoasă, ușor aerată, iar combinația dintre cele două arome creează un echilibru perfect între dulceața vaniliei și aroma intensă de cacao. Acest blat poate fi baza unui tort elegant, fie simplu, fie completat cu diverse creme și glazuri.

Blat de tort zebrat, cu vanilie și pudră de cacao
Tort Kilimanjaro. Rețetă de tort cu aspect de vulcan
Galerie foto
Desert | 23 decembrie 2024

Tort Kilimanjaro. Rețetă de tort cu aspect de vulcan

Acest tort Kilimanjaro este o creație spectaculoasă, inspirată de forma impunătoare a muntelui cu același nume. Este un desert stratificat, cu un design impresionant și o combinație echilibrată de arome. De obicei, tortul Kilimanjaro se caracterizează prin straturi de blat moale, creme delicate și decoruri creative care sugerează silueta muntelui.

Tort Kilimanjaro. Rețetă de tort cu aspect de vulcan
Brăduți de Crăciun din biscuiți cu sos de ciocolată. Rețetă simplă
Galerie foto
Desert | 22 decembrie 2024

Brăduți de Crăciun din biscuiți cu sos de ciocolată. Rețetă simplă

Vrei să ai un platou bogat cu fursecuri de Crăciun, dar nu mai știi ce rețete să prepari pentru mai multă diversitate? Îți recomandăm să treci pe listă și o rețetă delicioasă și spectaculoasă de fursecuri brăduți de Crăciun din biscuiți cu sos de ciocolată. Rețeta brăduților este cât se poate de simplă, iar ingredientele sunt puține și foarte accesibile.

Brăduți de Crăciun din biscuiți cu sos de ciocolată. Rețetă simplă
Fursecuri cu unt și gem. Rețetă pentru un platou cu dulciuri festive
Galerie foto
Desert | 21 decembrie 2024

Fursecuri cu unt și gem. Rețetă pentru un platou cu dulciuri festive

Aceste fursecuri cu unt și gem sunt fragede și aromate, perfecte pentru a acompania o ceașcă de ceai sau cafea. Aluatul cu unt se topește în gură, iar gemul dulce și ușor acrișor adaugă un contrast de textură și gust care încântă papilele gustative. Se potrivesc de minune atât pe mesele festive, cât și ca o gustare simplă, pregătită cu dragoste.

Fursecuri cu unt și gem. Rețetă pentru un platou cu dulciuri festive
Blat de tort cu mac. Un blat cu aspect spectaculos
Galerie foto
Desert | 21 decembrie 2024

Blat de tort cu mac. Un blat cu aspect spectaculos

Un blat de tort cu mac este o alegere minunată pentru deserturi elegante, datorită texturii aerate și a notelor ușor crocante oferite de semințele de mac. Este perfect pentru torturi cu cremă de vanilie, lămâie, fructe de pădure sau chiar ciocolată, aducând un contrast interesant între textură și arome.

Blat de tort cu mac. Un blat cu aspect spectaculos
Tartă cu gem și ciocolată, decorată cu migdale și jeleuri
Galerie foto
Desert | 20 decembrie 2024

Tartă cu gem și ciocolată, decorată cu migdale și jeleuri

Această delicioasă tartă cu gem și ciocolată, decorată cu migdale și jeleuri, îmbină gustul dulce-acrișor al gemului cu cel amărui al ciocolatei topite. Aluatul fraged oferă o bază delicată, iar decorul cu migdale crocante și jeleuri colorate adaugă un aspect festiv și o combinație interesantă de texturi. Este perfectă pentru ocazii speciale sau ca desert rafinat într-o zi obișnuită.

Tartă cu gem și ciocolată, decorată cu migdale și jeleuri
Prăjitura Deliciu cu nuci și caramel, pentru momente deosebite
Galerie foto
Desert | 17 decembrie 2024

Prăjitura Deliciu cu nuci și caramel, pentru momente deosebite

Prăjitura Deliciu cu nuci și caramel este ideală pentru ocazii speciale, când vrei să impresionezi. Blaturile cu nuci aduc o textură ușor crocantă, completate perfect de crema bogată de caramel. Aroma intensă de nuci prăjite se combină armonios cu dulceața caramelului, creând un echilibru rafinat. Această prăjitură este stratificată și atrăgătoare, o alegere perfectă pentru deserturi elegante și savuroase.

Prăjitura Deliciu cu nuci și caramel, pentru momente deosebite
Rulouri cu aromă intensă de portocale. Un desert delicios, de sezon
Galerie foto
Desert | 17 decembrie 2024

Rulouri cu aromă intensă de portocale. Un desert delicios, de sezon

Dacă ți-ai propus să prepari cozonac pentru masa de Crăciun, poți prepara mai mult aluat și pui deoparte și pentru rețeta de rulouri cu aromă intensă de portocale. Îți poți răsfăța familia cu ele la micul dejun, alături de un ceai aromat sau o cafea. Aluatul dat deoparte poate fi păstrat în frigider 1-2 zile și poți prepara rulourile mai târziu.

Rulouri cu aromă intensă de portocale. Un desert delicios, de sezon
Glazura regală - Royal Icing. Rețeta celui mai elegant decor de prăjituri
Galerie foto
Desert | 16 decembrie 2024

Glazura regală - Royal Icing. Rețeta celui mai elegant decor de prăjituri

Glazura regală – Royal Icing, este un preparat foarte dulce folosit pentru decorarea prăjiturilor, biscuiților sau torturilor. Este apreciată pentru textura sa fină și capacitatea de a se întări rapid, creând un finisaj lucios și durabil.

Glazura regală - Royal Icing. Rețeta celui mai elegant decor de prăjituri
Joulutorttu. Rețetă de desert tradițional finlandez
Galerie foto
Desert | 16 decembrie 2024

Joulutorttu. Rețetă de desert tradițional finlandez

Joulutorttu, cunoscut și sub numele de “tarta de Crăciun”, este un desert tradițional finlandez preparat în perioada sărbătorilor de iarnă. Acest desert constă în patiserii fragede din aluat foietaj, modelate în formă de stea și umplute cu gem de prune. Aspectul lor elegant și aroma plăcută le transformă într-un simbol al Crăciunului în Finlanda.

Joulutorttu. Rețetă de desert tradițional finlandez
Bomboane de cocos cu migdale și cremă de brânză
Galerie foto
Desert | 15 decembrie 2024

Bomboane de cocos cu migdale și cremă de brânză

Printre rețetele de deserturi pe care ți-ai propus să le prepari pentru un platou festiv, încearcă și rețeta de bomboane de cocos cu migdale și cremă de brânză. Bomboanele ies fine și cremoase și sunt o încântare pentru iubitorii de cocos și migdale. Sunt ușor de preparat, având o combinație echilibrată între textura crocantă a migdalelor, aroma intensă de cocos și delicatețea cremei de brânză.

Bomboane de cocos cu migdale și cremă de brânză
Fursecuri vieneze cu stafide și mălai, perfecte pentru sărbători
Galerie foto
Desert | 14 decembrie 2024

Fursecuri vieneze cu stafide și mălai, perfecte pentru sărbători

Aceste fursecuri vieneze cu stafide și mălai au o textură fragedă, un aspect plăcut și un gust deosebit. Combinația dintre mălaiul fin și aroma dulce a stafidelor este cuceritoare, rezultând un desert potrivit pentru orice ocazie. Fursecurile sunt ușor de preparat și aduc o notă rustică mesei de sărbătoare.

Fursecuri vieneze cu stafide și mălai, perfecte pentru sărbători
Pancakes cu ciocolată și nuci în interior, perfecte pentru gustări dulci
Galerie foto
Desert | 13 decembrie 2024

Pancakes cu ciocolată și nuci în interior, perfecte pentru gustări dulci

Dacă ești în căutarea unei rețete delicioase pentru micul dejun sau pentru gustările de mai târziu, îți recomandăm rețeta de pancakes cu ciocolată și nuci în interior. Rețeta reprezintă o variantă mai bogată și mai delicioasă a tradiționalelor clătite americane. Vor cuceri negreșit datorită surprizei dulci de la mijloc.

Pancakes cu ciocolată și nuci în interior, perfecte pentru gustări dulci
Glazură de cafea și ciocolată, pentru deserturi aromate
Desert | 12 decembrie 2024

Glazură de cafea și ciocolată, pentru deserturi aromate

Dacă îți plac torturile sau prăjiturile decorate cu glazuri lucioase și delicioase, îți oferim o rețetă de glazură de cafea și ciocolată, foarte aromată. Această rețetă combină gustul intens de ciocolată cu aroma profundă a cafelei, rezultând un topping cremos, lucios și plin de savoare. Este perfectă pentru prăjituri, torturi sau brioșe, aducând un plus de rafinament și un gust memorabil fiecărui desert.

Glazură de cafea și ciocolată, pentru deserturi aromate
Glazură oglindă colorată, pentru torturi spectaculoase
Galerie foto
Desert | 10 decembrie 2024

Glazură oglindă colorată, pentru torturi spectaculoase

Rețeta de glazură oglindă colorată este alegerea perfectă pentru a da torturilor un aspect spectaculos, cu un luciu intens și culori vibrante. Este versatilă, poate fi colorată și aromată după preferințe, iar aplicarea sa corectă transformă orice desert într-o operă de artă.

Glazură oglindă colorată, pentru torturi spectaculoase
Bezele marmorate cu ciocolată amăruie, pentru platoul cu fursecuri
Galerie foto
Desert | 8 decembrie 2024

Bezele marmorate cu ciocolată amăruie, pentru platoul cu fursecuri

Pentru platoul cu fursecuri festive preparate de sărbători, îți recomandăm să încerci și rețeta de bezele marmorate cu ciocolată amăruie. Nu se prepară anevoios, nu ai nevoie de multe ingrediente, iar bezelele sunt delicioase și au un aspect cuceritor.

Bezele marmorate cu ciocolată amăruie, pentru platoul cu fursecuri
Fursecuri arici de iarnă, cu ciocolată și nucă de cocos
Galerie foto
Desert | 7 decembrie 2024

Fursecuri arici de iarnă, cu ciocolată și nucă de cocos

Dacă vrei să-i surprinzi pe cei mici cu un platou de fursecuri preparate special pentru ei, îți oferim o rețetă de fursecuri arici de iarnă, cu ciocolată și nucă de cocos. Rețeta este foarte simplă, iar ingredientele sunt dintre cele mai comune rețetelor de fursecuri.

Fursecuri arici de iarnă, cu ciocolată și nucă de cocos
Cremă de ciocolată și cafea, pentru prăjituri și torturi
Galerie foto
Desert | 7 decembrie 2024

Cremă de ciocolată și cafea, pentru prăjituri și torturi

Dacă adori aroma cafelei în deserturi, îți oferim o rețetă de cremă de ciocolată și cafea, ideală pentru umplerea prăjiturilor și torturilor. Este o cremă cu aromă intensă și textură catifelată. Combinația de ciocolată și cafea adaugă un gust profund și sofisticat, ideal pentru deserturi care vor să impresioneze.

Cremă de ciocolată și cafea, pentru prăjituri și torturi
Cremă de ciocolată neagră cu mascarpone, pentru deserturi
Galerie foto
Desert | 6 decembrie 2024

Cremă de ciocolată neagră cu mascarpone, pentru deserturi

Dacă ești în căutarea unei rețete simple de cremă pentru umplerea torturilor sau prăjiturilor, încearcă rețeta de cremă de ciocolată neagră cu mascarpone. Textura sa catifelată și gustul intens de ciocolată o fac o alegere irezistibilă. Această cremă este foarte versatilă, putând fi servită și ca desert individual, în cupe.

Cremă de ciocolată neagră cu mascarpone, pentru deserturi
Chec cu ovăz și cocos. Rețetă de desert simplu, de post
Galerie foto
Desert | 6 decembrie 2024

Chec cu ovăz și cocos. Rețetă de desert simplu, de post

Acest chec cu ovăz și cocos este ideal pentru cei care își doresc un desert sănătos și aromat, fără produse de origine animală. Combinația dintre ovăz și cocos îi oferă o textură ușor umedă, iar aroma de cocos îl face irezistibil.

Chec cu ovăz și cocos. Rețetă de desert simplu, de post
Tort Pancho cu ananas din compot și glazură fină de ciocolată
Galerie foto
Desert | 5 decembrie 2024

Tort Pancho cu ananas din compot și glazură fină de ciocolată

Acest tort Pancho cu ananas din compot și glazură fină de ciocolată este un desert răcoritor, cu un aspect spectaculos și o combinație irezistibilă de arome. Textura aerată a blatului, crema delicată și fructele suculente fac din acest tort un favorit al meselor festive. Glazura de ciocolată îi oferă o notă decadentă, transformând fiecare felie într-un adevărat răsfăț.

Tort Pancho cu ananas din compot și glazură fină de ciocolată
Prăjitură fragedă cu brânză și gem de prune, în straturi
Galerie foto
Desert | 5 decembrie 2024

Prăjitură fragedă cu brânză și gem de prune, în straturi

Dacă îți plac prăjiturile cu brânză și ești în căutare de rețete noi, îți recomandăm să încerci și rețeta de prăjitură fragedă cu brânză și gem de prune. Este o prăjitură delicioasă și spectaculoasă cu multe straturi. Textura cremoasă a brânzei dulci, amestecată cu stafide se combină armonios cu straturile de aluat fraged și gemul de prune aromat cu scorțișoară.

Prăjitură fragedă cu brânză și gem de prune, în straturi
Plăcintă cu dovleac ca la bunica. Pașii exacți pentru un desert delicios
Desert | 3 decembrie 2024

Plăcintă cu dovleac ca la bunica. Pașii exacți pentru un desert delicios

În bucătăria tradițională românească, plăcinta cu dovleac ocupă un loc de cinste, fiind un desert care îmbină simplitatea ingredientelor cu aroma reconfortantă a toamnei. Rețeta transmisă de la o generație la alta păstrează amintirea zilelor petrecute în jurul mesei, când bunica pregătea cu migală acest desert, umplând casa cu parfumul inconfundabil al dovleacului copt și al scorțișoarei. Iată o rețetă simplă de plăcintă de dovleac ca la bunica.

Plăcintă cu dovleac ca la bunica. Pașii exacți pentru un desert delicios
Brioșe cu piure de dovleac și merișoare. Rețeta de care ai nevoie pentru o gustare sănătoasă
Desert | 2 decembrie 2024

Brioșe cu piure de dovleac și merișoare. Rețeta de care ai nevoie pentru o gustare sănătoasă

Brioșele cu piure de dovleac și merișoare sunt o combinație ideală de dulce și acrișor, o alegere inspirată pentru momentele în care vrei să savurezi un desert reconfortant. Cu arome de scorțișoară, nucșoară și dovleac, aceste delicii reprezintă un omagiu adus toamnei și ingredientelor sale emblematice. Iată o rețetă simplă de brioșe cu piure de dovleac și merișoare.

Brioșe cu piure de dovleac și merișoare. Rețeta de care ai nevoie pentru o gustare sănătoasă
Ruladă de bezea cu mure și cremă de brânză. Un desert spectaculos
Galerie foto
Desert | 1 decembrie 2024

Ruladă de bezea cu mure și cremă de brânză. Un desert spectaculos

Dacă ți-ai propus să impresionezi familia și musafirii cu deserturi delicioase de sărbători, trece pe listă și rețeta de ruladă de bezea cu mure și cremă de brânză. Este o ruladă delicioasă, cu aspect spectaculos, iar rețeta nu se prepară anevoios.

Ruladă de bezea cu mure și cremă de brânză. Un desert spectaculos
Cheesecake cu fistic. Un desert delicios, cu aspect spectaculos
Galerie foto
Desert | 30 noiembrie 2024

Cheesecake cu fistic. Un desert delicios, cu aspect spectaculos

Dacă îți place aroma de fistic, dar și gustul acestuia în deserturi, îți recomandăm să încerci și rețeta de cheesecake cu fistic. Este un desert cu gust delicios, textură cremoasă și aspect spectaculos. Poți prepara rețeta pentru un weekend petrecut cu familia sau sau pentru atunci când vin prietenii în vizită.

Cheesecake cu fistic. Un desert delicios, cu aspect spectaculos
Trifle cu aromă de cafea și coniac. Desert delicios și spectaculos
Galerie foto
Desert | 30 noiembrie 2024

Trifle cu aromă de cafea și coniac. Desert delicios și spectaculos

Pentru atunci când se anunță prietenii în vizită și vrei să-i surprinzi cu un desert delicios și spectaculos îți oferim o rețetă trifle cu aromă de cafea și coniac. Este un desert inspirat din bucătăria engleză asamblat în straturi și preparat dintr-o combinație de blaturi, creme, sosuri aromate, frișcă și fructe. Se montează în vase de sticlă transparentă, pentru a se vedea aspectul său spectaculos.

Trifle cu aromă de cafea și coniac. Desert delicios și spectaculos
Prăjitură cu dovleac plăcintar și aluat răzuit, cremoasă și aromată
Galerie foto
Desert | 29 noiembrie 2024

Prăjitură cu dovleac plăcintar și aluat răzuit, cremoasă și aromată

Printre deserturile cu dovleac pe care dorești să le prepari pentru răsfățul familiei, trece pe listă și rețeta de prăjitură cu dovleac plăcintar și aluat răzuit. Îi vei cuceri cu un desert delicios, aromat și plăcut colorat.

Prăjitură cu dovleac plăcintar și aluat răzuit, cremoasă și aromată
Tartă cu struguri și cremă de nuci. Un adevărat răsfăț al texturilor și aromelor
Galerie foto
Desert | 28 noiembrie 2024

Tartă cu struguri și cremă de nuci. Un adevărat răsfăț al texturilor și aromelor

Această tartă cu struguri și cremă de nuci este o reinterpretare sofisticată a desertului clasic, în care dulceața strugurilor proaspeți este echilibrată de o cremă bogată, catifelată, cu nuci măcinate. Crema adaugă un strat suplimentar de savoare, transformând tarta într-un desert impresionant, potrivit pentru orice ocazie specială.

Tartă cu struguri și cremă de nuci. Un adevărat răsfăț al texturilor și aromelor
Mere umplute cu fructe uscate și cereale, coapte în cuptor
Galerie foto
Desert | 28 noiembrie 2024

Mere umplute cu fructe uscate și cereale, coapte în cuptor

Rețeta de mere umplute cu fructe uscate și cereale este o alegere sănătoasă și delicioasă pentru un desert cald, reconfortant. Aceasta combină dulceața naturală a merelor coapte cu textura bogată și aromele fructelor uscate, completate de nota crocantă a cerealelor. Ușor de preparat, acest desert se potrivește perfect în serile răcoroase de toamnă sau iarnă.

Mere umplute cu fructe uscate și cereale, coapte în cuptor
Chec cu fructe uscate și nuci, perfect pentru platoul cu prăjituri
Galerie foto
Desert | 26 noiembrie 2024

Chec cu fructe uscate și nuci, perfect pentru platoul cu prăjituri

Dacă nu mai știi ce deserturi să prepari pentru a umple un platou festiv, îți recomandăm să treci pe listă și rețeta de chec cu fructe uscate și nuci. Este un desert cu gust delicios, aromat și un aspect spectaculos, mai ales dacă folosești un mix de fructe multicolore.

Chec cu fructe uscate și nuci, perfect pentru platoul cu prăjituri
Biscuiți cu dovleac copt și ciocolată, plini de savoare și culoare
Galerie foto
Desert | 24 noiembrie 2024

Biscuiți cu dovleac copt și ciocolată, plini de savoare și culoare

Acești biscuiți cu dovleac copt și ciocolată sunt delicioși alături de un pahar de lapte cald, ceai aromat sau cafea. Rețeta este simplă și ușoară și aduce un strop de căldură și confort în orice zi răcoroasă. Biscuiții au o textură ușor moale, arome calde de dovleac și condimente, îmbogățite de dulceața bănuților de ciocolată. Sunt ușor de preparat și reprezintă o alegere minunată pentru o gustare sau un desert reconfortant.

Biscuiți cu dovleac copt și ciocolată, plini de savoare și culoare
Ciocolată albă de casă, cu cereale. Rețetă simplă și ușoară
Galerie foto
Desert | 23 noiembrie 2024

Ciocolată albă de casă, cu cereale. Rețetă simplă și ușoară

Prepară și tu ciocolată albă de casă, cu cereale, pentru a te bucura de un desert delicios, cu textură cremoasă și ușor crocantă. Nota crocantă a cerealelor și aroma delicată de vanilie, îmbinate cu dulceața bogată a laptelui praf, creează un desert rafinat și reconfortant. Fiecare bucată de ciocolată oferă un contrast plăcut de arome și texturi. Ciocolata este ideală pentru a fi savurată ca gustare dulce sau servită la ocazii speciale.

Ciocolată albă de casă, cu cereale. Rețetă simplă și ușoară
Chec de post cu dovleac copt, foarte aromat și colorat
Galerie foto
Desert | 22 noiembrie 2024

Chec de post cu dovleac copt, foarte aromat și colorat

Dacă adori gustul dovleacului copt, acest chec de post cu dovleac copt cu siguranță va fi pe gustul tău. Te vor cuceri atât gustul și aroma checului, cât și culoarea deosebită și textura densă și ușor umedă.

Chec de post cu dovleac copt, foarte aromat și colorat
Muffins cu dovleac și fulgi de ovăz. Un desert gustos și aromat
Galerie foto
Desert | 21 noiembrie 2024

Muffins cu dovleac și fulgi de ovăz. Un desert gustos și aromat

Acești muffins cu dovleac și fulgi de ovăz sunt perfecți pentru micul dejun sau ca gustare sănătoasă. Desertul combină dulceața naturală a dovleacului cu textura ușor crocantă a fulgilor de ovăz. Sunt moi, aromați și plini de nutrienți, iar dovleacul adaugă o textură umedă, plăcută.

Muffins cu dovleac și fulgi de ovăz. Un desert gustos și aromat
Rețeta delicioasă de chec cu banane și nuci. Se prepară ușor și rapid
Desert | 20 noiembrie 2024

Rețeta delicioasă de chec cu banane și nuci. Se prepară ușor și rapid

O felie de chec cu banane și nuci este perfectă pentru micul dejun, pentru o gustare sau la desert după o masă gustoasă. Se prepară simplu și nici nu ai nevoie de foarte multe ingrediente, așa că nu exista să îl încerci rețeta chiar azi.

Rețeta delicioasă de chec cu banane și nuci. Se prepară ușor și rapid
Desert de toamnă cu mere. Pașii simpli pentru o prăjitură delicioasă în sezonul rece
Desert | 18 noiembrie 2024

Desert de toamnă cu mere. Pașii simpli pentru o prăjitură delicioasă în sezonul rece

Deserturile de toamnă sunt o celebrare a aromelor și ingredientelor de sezon, precum merele, perele, dovleacul, nucile și scorțișoara, care aduc o atmosferă caldă și reconfortantă în zilele răcoroase. Una dintre cele mai îndrăgite opțiuni este plăcinta cu mere, care poate fi îmbogățită cu scorțișoară, nucșoară și un aluat fraged, rumenit perfect. Iată cum faci cel mai iubit desert de toamnă cu mere.

Desert de toamnă cu mere. Pașii simpli pentru o prăjitură delicioasă în sezonul rece
Zabaione, desertul rafinat al italienilor. Cum să îl prepari acasă
Desert | 17 noiembrie 2024

Zabaione, desertul rafinat al italienilor. Cum să îl prepari acasă

Zabaione este un desert italian tradițional, care constă într-o spumă cremoasă și aerată, preparată din gălbenușuri de ou, zahăr și un vin dulce, cum ar fi Marsala. Originea sa este disputată între regiunile nordice și sudice ale Italiei, dar este apreciat în întreaga țară și a câștigat popularitate și în afara Italiei.

Zabaione, desertul rafinat al italienilor. Cum să îl prepari acasă
Cheesecake zebră cu dovleac și portocale, delicios și spectaculos
Galerie foto
Desert | 16 noiembrie 2024

Cheesecake zebră cu dovleac și portocale, delicios și spectaculos

Dacă vrei să-ți cucerești familia și prietenii cu un desert savuros și spectaculos, îți recomandăm o rețetă de cheesecake zebră cu dovleac și portocale. Este un desert ce combină perfect aromele toamnei, oferind o textură cremoasă și un aspect cuceritor datorită straturilor contrastante.

Cheesecake zebră cu dovleac și portocale, delicios și spectaculos
Empanadas cu dovleac. Rețetă de plăcinte din bucătăria spaniolă
Galerie foto
Desert | 15 noiembrie 2024

Empanadas cu dovleac. Rețetă de plăcinte din bucătăria spaniolă

Bucură-te de sezonul dovleacului plăcintar și introdu-l în cât mai multe preparate culinare, dulci sau sărate. Una dintre aceste rețete pe care ți-o recomandăm pentru testare este rețeta de empanadas cu dovleac.

Empanadas cu dovleac. Rețetă de plăcinte din bucătăria spaniolă
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețeta de care ai nevoie când vrei să gătești ceva rapid
Desert | 15 noiembrie 2024

Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețeta de care ai nevoie când vrei să gătești ceva rapid

Plăcinta cu mere de post „12 linguri” este cea mai rapidă și mai simplă prăjitură pe care o poți face. În ciuda preparării simple, rezultatul este unul destul de complex, fiind o plăcintă gustoasă, cu o textură moale. Încearcă și tu rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Te vei bucura de un desert delicios și simplu.

Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețeta de care ai nevoie când vrei să gătești ceva rapid
Tartă trandafir cu mere și miere. Rețeta unui desert spectaculos
Galerie foto
Desert | 14 noiembrie 2024

Tartă trandafir cu mere și miere. Rețeta unui desert spectaculos

Unul dintre deserturile cu care îți poți răsfăța familia în zilele de post poate fi rețeta de tartă trandafir cu mere și miere. Este rețeta unui desert absolut delicios, dar mai ales spectaculos datorită formei de trandafir.

Tartă trandafir cu mere și miere. Rețeta unui desert spectaculos
Ștrudel cu mere și migdale. Rețetă simplă, de casă
Galerie foto
Desert | 13 noiembrie 2024

Ștrudel cu mere și migdale. Rețetă simplă, de casă

Printre rețetele de deserturi cu mere pe care ți-ai propus să le prepari în sezonul rece, își poate face loc și rețeta de ștrudel cu mere și migdale. Este un desert clasic de inspirație central-europeană, care se remarcă prin combinația sa elegantă de arome și texturi. Aluatul foietaj, cu straturile sale fine și aerate, se coace până devine crocant, creând o crustă ce se sparge delicat sub dinți. Completată de umplutura bogată și aromată, oferă o senzație de contrast perfect între exteriorul crocant și interiorul moale.

Ștrudel cu mere și migdale. Rețetă simplă, de casă
Prăjitură cu fulgi de ovăz și iaurt. Desertul simplu care te va cuceri
Desert | 12 noiembrie 2024

Prăjitură cu fulgi de ovăz și iaurt. Desertul simplu care te va cuceri

O porție de prăjitură cu fulgi de ovăz și iaurt poate fi servită caldă sau la temperatura camerei, tăiată în pătrățele sau triunghiuri, în funcție de preferințe. Este delicioasă simplă, dar îi poți pune alături o porție de iaurt, un strop de miere sau sirop de arțar, sau chiar cu câteva fructe proaspete, nuci sau semințe deasupra.

Prăjitură cu fulgi de ovăz și iaurt. Desertul simplu care te va cuceri
Rețetă de gogoși pufoase cu iaurt și ciocolată. Trucuri ca să iasă moi și gustoase
Desert | 11 noiembrie 2024

Rețetă de gogoși pufoase cu iaurt și ciocolată. Trucuri ca să iasă moi și gustoase

Gogoșile pufoase cu iaurt și ciocolată sunt un deliciu irezistibil, îndrăgite pentru textura lor ușoară și gustul delicat, ușor acrișor, datorat iaurtului din compoziție. Sunt ideale pentru a fi savurate în orice moment al zilei, fie la micul dejun, fie ca o gustare dulce alături de o cafea sau un ceai. Iată rețeta de gogoși pufoase cu iaurt și ciocolată.

Rețetă de gogoși pufoase cu iaurt și ciocolată. Trucuri ca să iasă moi și gustoase
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Cremă de avocado cu cacao în două pahare, decorată cu frunze de mentă, o linguriță și un avocado secționat în două
10:43
Cremă de avocado cu cacao. Rețeta unui desert cremos și delicios Cremă de avocado cu cacao. Rețeta unui desert cremos și delicios
Chifle pufoase cu brânză și urzici în forma de copt, o chiflă secționată
30 martie, 13:41
Chifle pufoase cu brânză și urzici. Au gust bogat și textură cremoasă Chifle pufoase cu brânză și urzici. Au gust bogat și textură cremoasă
Mai mulți mici de casă puți pe un tocător de lemn
29 martie, 05:20
Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți
Borș de fasole albă în bol și în lingură alături de ardei iuți și o sticlă
28 martie, 10:48
Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești
Două porții de plăcintă creață cu brânză sărată
27 martie, 09:37
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase
Omletă cu urzici și ceapă verde porționată pe farfurie, un platou cu roșie și parmezan, frunze de urzici și o ceașcă de cafea
26 martie, 09:36
Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime
File de macrou în sos cu usturoi, cartofi natur și ciuperci
25 martie, 09:22
File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros
Pate de ciuperci cu fasole roșie în borcan și pe felii de pâine
24 martie, 07:23
Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor
Vezi cele mai noi articole
închide