Rețete de mâncare

Descoperă rețete de mâncare delicioase. Află rețete culinare gustoase, simple, de încercat la tine acasă, pentru mic dejun, prânz, brunch, cină sau mese festive.

Bulgur cu carne de pui și legume. Un preparat plin de aromă și culoare
Garnituri | 23 octombrie 2025

Bulgur cu carne de pui și legume. Un preparat plin de aromă și culoare

Dacă nu mai ai idei de preparate simple și hrănitoare pentru masa de prânz, îți recomandăm rețeta de bulgur cu carne de pui și legume. Este rețeta unui preparat simplu, colorat și plin de arome.

Bulgur cu carne de pui și legume. Un preparat plin de aromă și culoare
Curry de dovleac cu năut și orez basmati. Un preparat savuros și colorat
Galerie foto
Garnituri | 22 octombrie 2025

Curry de dovleac cu năut și orez basmati. Un preparat savuros și colorat

Acest curry de dovleac cu năut și orez basmati este o rețetă inspirată din bucătăria indiană, reinterpretată într-o variantă blândă, cremoasă și potrivită pentru toate gusturile. Dacă vrei să-ți impresionezi familia prepară și tu rețeta, pe care o vei descoperi detaliată mai jos.

Curry de dovleac cu năut și orez basmati. Un preparat savuros și colorat
Lasagna cu dovleac și spanac. Un preparat reconfortant, colorat și echilibrat
Galerie foto
Garnituri | 21 octombrie 2025

Lasagna cu dovleac și spanac. Un preparat reconfortant, colorat și echilibrat

Printre rețetele cu dovleac pe care ți-ai propus să le prepari toamna aceasta, trece pe listă și rețeta de lasagna cu dovleac și spanac. Rețeta combină dulceața cremoasă a dovleacului copt cu gustul proaspăt și ușor amărui al spanacului, unite prin straturi fine de brânzeturi și sos bechamel.

Lasagna cu dovleac și spanac. Un preparat reconfortant, colorat și echilibrat
Risotto cu orez negru și parmezan. Un preparat rafinat și elegant pentru o cină specială
Rețete de mâncare | 20 octombrie 2025

Risotto cu orez negru și parmezan. Un preparat rafinat și elegant pentru o cină specială

Risotto cu orez negru și parmezan este o rețetă rafinată. Aceasta aduce un plus de culoare și savoare unui preparat italian clasic. Deși risotto are origini în nordul Italiei, în special în Lombardia și Piemonte, utilizarea orezului negru este o alegere relativ recentă. Este legată de tendințele culinare ce își propun să aducă varietate și complexitate atât din punct de vedere al gustului, cât și al esteticii.

Risotto cu orez negru și parmezan. Un preparat rafinat și elegant pentru o cină specială
5 rețete ușoare, perfecte pentru copilul tău. Sunt gata în 15 minute
Rețete de mâncare | 20 octombrie 2025

5 rețete ușoare, perfecte pentru copilul tău. Sunt gata în 15 minute

Găsirea unor preparate sănătoase pentru copii este esențială pentru a le asigura o dezvoltare armonioasă și pentru a le forma obiceiuri alimentare corecte încă de la o vârstă fragedă. Alimentația joacă un rol crucial în susținerea creșterii, energiei și sistemului imunitar al celor mici. Descoperă și tu 5 rețete ușoare, perfecte pentru copilul tău. Aceste preparate sunt gata în 15 minute.

5 rețete ușoare, perfecte pentru copilul tău. Sunt gata în 15 minute
Burek cu carne. Cum prepari acasă cel mai popular street food din Balcani
Aluaturi | 20 octombrie 2025

Burek cu carne. Cum prepari acasă cel mai popular street food din Balcani

Burek cu carne este un preparat tradițional din sud-estul Europei, care face parte din patrimoniul culinar al Balcanilor, Turciei și țărilor din Orientul Mijlociu. Este perfect la gustare, dar poate fi și o masă alături de un iaurt sau o salată.

Burek cu carne. Cum prepari acasă cel mai popular street food din Balcani
Tonkatsu sau cum să faci șnițel ca în Japonia la tine acasă
Friptură / Grătar | 19 octombrie 2025

Tonkatsu sau cum să faci șnițel ca în Japonia la tine acasă

Tonkatsu este un preparat japonez clasic care constă într-o felie de carne de porc pane, crocantă la exterior și suculentă la interior. Originar din Japonia, acest fel de mâncare a devenit foarte popular datorită gustului său echilibrat și texturii sale contrastante.

Tonkatsu sau cum să faci șnițel ca în Japonia la tine acasă
Pulpă de rață cu pere caramelizate și fructe confiate
Galerie foto
Friptură / Grătar | 18 octombrie 2025

Pulpă de rață cu pere caramelizate și fructe confiate

Această rețetă de pulpă de rață cu pere caramelizate și fructe confiate aduce la masă rafinamentul bucătăriei franceze, într-o combinație savuroasă. Foarte bună combinația de carne fragedă de rață și pere moi, ușor dulci, glazurate în sos caramelizat cu miere și fructe confiate!

Pulpă de rață cu pere caramelizate și fructe confiate
Quiche cu spanac și dovleac, gratinat cu cașcaval afumat
Aperitive | 18 octombrie 2025

Quiche cu spanac și dovleac, gratinat cu cașcaval afumat

Acest quiche cu spanac și dovleac, gratinat cu cașcaval afumat este o reinterpretare elegantă a clasicei tarte sărate franțuzești. Prepară și tu rețeta pe care ți-o oferim detaliată mai jos.

Quiche cu spanac și dovleac, gratinat cu cașcaval afumat
Salată de toamnă cu dovleac copt, smochine, nuci și rodie
Salate | 17 octombrie 2025

Salată de toamnă cu dovleac copt, smochine, nuci și rodie

Această salată de toamnă cu dovleac copt, smochine, nuci și rodie este un preparat vibrant, rafinat și echilibrat. Prepar-o și tu pentru una dintre mesele principale ale zilei, urmând pașii din rețeta prezentată mai jos.

Salată de toamnă cu dovleac copt, smochine, nuci și rodie
Supă franțuzească de ceapă - French Onion Soup
Supe / Ciorbe | 17 octombrie 2025

Supă franțuzească de ceapă - French Onion Soup

Această supă franțuzească de ceapă este unul dintre acele preparate care par simple, dar au o profunzime extraordinară de gust. Când e făcută lent, cu răbdare, are un parfum dulce-sărat inconfundabil și o eleganță rustică ce te duce direct într-o braserie pariziană.

Supă franțuzească de ceapă - French Onion Soup
Supă cremă de castane cu crutoane. O poveste de toamnă într-un bol
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 16 octombrie 2025

Supă cremă de castane cu crutoane. O poveste de toamnă într-un bol

Această supă cremă de castane cu crutoane este una dintre cele mai elegante și surprinzătoare reinterpretări ale ingredientelor de toamnă. Prepar-o și tu inspirându-te din rețeta pe care o vei descoperi detaliată mai jos.

Supă cremă de castane cu crutoane. O poveste de toamnă într-un bol
Ravioli cu unt și salvie. Rețeta perfectă pentru un prânz sofisticat
Paste | 16 octombrie 2025

Ravioli cu unt și salvie. Rețeta perfectă pentru un prânz sofisticat

Ravioli Burro e Salvia sau ravioli cu unt și salvie este un preparat clasic al bucătăriei italiene. Este originar din regiunile centrale ale Italiei, precum Toscana și Lazio. Acesta pune în valoare simplitatea și eleganța ingredientelor, fiind un exemplu de mâncare care nu necesită multă sofisticare pentru a impresiona.

Ravioli cu unt și salvie. Rețeta perfectă pentru un prânz sofisticat
Souvlaki. Gustul autentic al Greciei, într-o frigăruie delicioasă
Friptură / Grătar | 15 octombrie 2025

Souvlaki. Gustul autentic al Greciei, într-o frigăruie delicioasă

Souvlaki este un preparat tradițional din Grecia, care constă în bucăți mici de carne, de obicei de pui, porc, vită sau miel, marinate și apoi fripte pe grătar. Deși în mod tradițional se folosește carne de porc sau pui, varianta cu vită și miel este de asemenea foarte populară, fiecare aducând un gust distinct. Preparatul este un simbol al bucătăriei grecești. Este consumat adesea ca street food, fiind adus la viață pe grătare mici sau în restaurante și taverne din întreaga Grecie.

Souvlaki. Gustul autentic al Greciei, într-o frigăruie delicioasă
Spaghetti cu lămâie, usturoi și parmezan. Cea mai simplă, dar gustoasă rețetă de paste
Paste | 15 octombrie 2025

Spaghetti cu lămâie, usturoi și parmezan. Cea mai simplă, dar gustoasă rețetă de paste

Spaghetti cu lămâie, usturoi și parmezan este un preparat clasic din bucătăria italiană, apreciat pentru simplitatea și savoarea sa. Combină gustul răcoritor al lămâii cu aroma intensă a usturoiului și textura cremoasă a parmezanului pentru a crea un exemplu perfect de fel de mâncare italiană bazat pe ingrediente puține, dar de calitate superioară.

Spaghetti cu lămâie, usturoi și parmezan. Cea mai simplă, dar gustoasă rețetă de paste
Cum faci muștar de casă. Rețeta simplă, fără conservanți
Sosuri | 15 octombrie 2025

Cum faci muștar de casă. Rețeta simplă, fără conservanți

Prepararae muștarului de casă este o oportunitate de a-ți exprima creativitatea culinară și de a experimenta cu o gamă largă de arome și ingrediente. De la un muștar clasic, simplu și eficient, până la variante rafinate, cu arome sofisticate, fiecare rețetă poate fi personalizată pentru a se potrivi perfect cu preparatele tale preferate. Iată o rețetă de muștar de casă simplă pe care să o încerci când ai nevoie de un condiment natural.

Cum faci muștar de casă. Rețeta simplă, fără conservanți
File de porc cu pere caramelizate în vin roșu. Rețetă pentru o masă elegantă
Friptură / Grătar | 14 octombrie 2025

File de porc cu pere caramelizate în vin roșu. Rețetă pentru o masă elegantă

Rețeta de file de porc cu pere caramelizate în vin roșu este cea a unui preparat rafinat, elegant și echilibrat. Dulceața fructelor caramelizate se împletește perfect cu savoarea cărnii fragede și suculente.

File de porc cu pere caramelizate în vin roșu. Rețetă pentru o masă elegantă
Chimichangas de pui. Cele mai gustoase pachețele mexicane cu tortilla și carne
Aperitive | 14 octombrie 2025

Chimichangas de pui. Cele mai gustoase pachețele mexicane cu tortilla și carne

Chimichangas de pui sunt o mâncare tradițională mexicană, care constă în tortillas umplute, de obicei cu carne, brânză și legume, apoi prăjite până devin crocante. Deși originile lor exacte sunt controversate, chimichangas sunt adesea asociate cu bucătăria Tex-Mex, un amestec de influențe mexicane și americane. Chimichangas de pui sunt o variantă populară, în care puiul este ingredientul principal al umpluturii.

Chimichangas de pui. Cele mai gustoase pachețele mexicane cu tortilla și carne
Tartă cu pere și brânză Camembert, în aluat foietaj
Galerie foto
Aperitive | 14 octombrie 2025

Tartă cu pere și brânză Camembert, în aluat foietaj

Această tartă cu pere și brânză Camembert îți oferă o combinație interesantă de gusturi și texturi, o armonie între rustic și rafinat. Are ceva din eleganța rustică a bucătăriei franceze.

Tartă cu pere și brânză Camembert, în aluat foietaj
Salata tabbouleh. Cum să faci acasă cea mai populară salată libaneză
Salate | 13 octombrie 2025

Salata tabbouleh. Cum să faci acasă cea mai populară salată libaneză

Tabbouleh este o salată tradițională din Orientul Mijlociu, originară din Liban și Siria. Și-a câștigat rapid popularitate în întreaga lume datorită gustului său proaspăt și sănătos. Este o combinație delicioasă de bulgur, legume tocate mărunt și ierburi aromatice. Toate ingredientele sunt legate de un dressing simplu pe bază de lămâie și ulei de măsline.

Salata tabbouleh. Cum să faci acasă cea mai populară salată libaneză
Peka, cea mai fragedă friptură după o rețetă din Croația
Friptură / Grătar | 13 octombrie 2025

Peka, cea mai fragedă friptură după o rețetă din Croația

Peka este una dintre cele mai emblematice metode de gătit din bucătăria croată, având rădăcini adânci în tradițiile gastronomice dalmate. Această tehnică presupune coacerea lentă a cărnii și legumelor. Totul se întâmplă sub un capac de metal sau lut. Preparatul este acoperit cu cărbuni încinși,. Acest lucru permite obținerea unor preparate fragede și suculente, îmbibate cu arome naturale.

Peka, cea mai fragedă friptură după o rețetă din Croația
Chicken parmigiana, cum să faci acasă preparatul de inspirație italiană care a cucerit America
Friptură / Grătar | 12 octombrie 2025

Chicken parmigiana, cum să faci acasă preparatul de inspirație italiană care a cucerit America

Chicken Parmigiana, cunoscut și sub numele de „chicken parmesan”, este un preparat italian popular în întreaga lume. Se prepată din un piept de pui pane, acoperit cu sos de roșii și brânză mozzarella topită.

Chicken parmigiana, cum să faci acasă preparatul de inspirație italiană care a cucerit America
Chutney de pere. Un deliciu de toamnă elegant și versatil
Conserve | 11 octombrie 2025

Chutney de pere. Un deliciu de toamnă elegant și versatil

Chutney de pere este un preparat perfect pentru a însoți brânzeturi, carne friptă, pateuri sau chiar un platou cu brânză maturată și pâine prăjită. Este un amestec între dulce, acrișor și picant, cu o complexitate aromatică tipic orientală, dar reinterpretată în stil european.

Chutney de pere. Un deliciu de toamnă elegant și versatil
Rețetă de poutine. Modul delicios în care canadienii servesc cartofii prăjiți
Aperitive | 11 octombrie 2025

Rețetă de poutine. Modul delicios în care canadienii servesc cartofii prăjiți

Poutine este un preparat tradițional canadian, originar din provincia Quebec. Se prepară din cartofi prăjiți, brânză „curd” (o brânză proaspătă și nelipsită din rețeta clasică) și un sos gros de carne, de obicei din vită. Este un fel de mâncare confortabil, perfect pentru a satisface orice poftă de gusturi intense și combinări simple, dar savuroase.

Rețetă de poutine. Modul delicios în care canadienii servesc cartofii prăjiți
Gnocchi cu dovleac, cremă de brânză și rucola. O combinație de texturi și arome echilibrate
Garnituri | 11 octombrie 2025

Gnocchi cu dovleac, cremă de brânză și rucola. O combinație de texturi și arome echilibrate

Dacă ești în căutarea unei rețete de preparat elegant și reconfortant, cu arome de toamnă, încearcă rețeta de gnocchi cu dovleac, cremă de brânză și rucola. Are o combinație de texturi moi și arome echilibrate.

Gnocchi cu dovleac, cremă de brânză și rucola. O combinație de texturi și arome echilibrate
Gem de pere cu ghimbir proaspăt, aromat și cu o notă ușor picantă
Conserve | 10 octombrie 2025

Gem de pere cu ghimbir proaspăt, aromat și cu o notă ușor picantă

Acest gem de pere cu ghimbir proaspăt este una dintre cele mai rafinate variante de conserve de toamnă. Este delicat, aromat, cu o dulceață elegantă și o notă ușor picantă care aduce profunzime gustului.

Gem de pere cu ghimbir proaspăt, aromat și cu o notă ușor picantă
Rețetă de plăcinte la tigaie cu iaurt. Ce să mai adaugi pentru un gust extraordinar
Aluaturi | 9 octombrie 2025

Rețetă de plăcinte la tigaie cu iaurt. Ce să mai adaugi pentru un gust extraordinar

Această rețetă de plăcinte la tigaie cu iaurt este o alegere ideală pentru cei care caută o gustare rapidă, sățioasă și plină de savoare. Combinația dintre aluatul pufos și cașcavalul topit le face perfecte atât pentru micul dejun, cât și pentru un prânz ușor. Secretul acestor plăcinte stă în aluatul simplu, care necesită doar câteva ingrediente de bază: făină, iaurt natural, ouă și un praf de bicarbonat de sodiu. Iaurtul nu doar că oferă o textură moale, dar și activează bicarbonatul, asigurând plăcintelor o textură deosebită.

Rețetă de plăcinte la tigaie cu iaurt. Ce să mai adaugi pentru un gust extraordinar
Tartă cu dovleac, brânză și măsline verzi, în aluat foietaj de casă
Galerie foto
Aperitive | 9 octombrie 2025

Tartă cu dovleac, brânză și măsline verzi, în aluat foietaj de casă

Această tartă cu dovleac, brânză și măsline verzi, în aluat foietaj de casă este o combinație elegantă între rustic și rafinat. Este o rețetă care aduce aromele toamnei în cea mai savuroasă formă.

Tartă cu dovleac, brânză și măsline verzi, în aluat foietaj de casă
Salată cu pere, rucola și gorgonzola, decorată cu nuci și afine. O armonie între dulce, sărat și acrișor
Salate | 7 octombrie 2025

Salată cu pere, rucola și gorgonzola, decorată cu nuci și afine. O armonie între dulce, sărat și acrișor

Această salată cu pere, rucola și gorgonzola, decorată cu nuci și afine este o adevărată poezie de gusturi și texturi. Este rețeta unui preparat care arată spectaculos, dar se face simplu și rapid.

Salată cu pere, rucola și gorgonzola, decorată cu nuci și afine. O armonie între dulce, sărat și acrișor
5 garnituri pentru somon. Cu ce se servește pentru o masă delicioasă
Garnituri | 6 octombrie 2025

5 garnituri pentru somon. Cu ce se servește pentru o masă delicioasă

Somonul este un pește versatil, apreciat pentru textura sa delicată și gustul rafinat. Fie că este gătit la grătar, la cuptor, fiert sau chiar afumat, somonul poate fi acompaniat de o varietate de garnituri care să-l pună în valoare. Alegerea unei garnituri pentru somon potrivite poate transforma un preparat simplu într-un festin sofisticat și echilibrat. Descoperă 5 garnituri pentru somon. Află cu ce se servește somonul pentru o masă delicioasă.

5 garnituri pentru somon. Cu ce se servește pentru o masă delicioasă
Gem de gutui cu aromă de scorțișoară și vanilie, perfect pentru umplerea clătitelor
Conserve | 5 octombrie 2025

Gem de gutui cu aromă de scorțișoară și vanilie, perfect pentru umplerea clătitelor

Dacă obișnuiești să prepari gem de gutui și vrei să te abați puțin de la rețeta clasică, îți recomandăm rețeta de gem de gutui cu aromă de scorțișoară și vanilie.

Gem de gutui cu aromă de scorțișoară și vanilie, perfect pentru umplerea clătitelor
Brânză Halloumi în sos de roșii cu ardei copți și măsline
Galerie foto
Aperitive | 5 octombrie 2025

Brânză Halloumi în sos de roșii cu ardei copți și măsline

Pentru o gustare delicioasă sau una dintre mesele principale ale zilei, rețeta de brânză Halloumi în sos de roșii cu ardei copți și măsline poate fi o opțiune potrivită.

Brânză Halloumi în sos de roșii cu ardei copți și măsline
Gem de struguri negri, foarte aromat și consistent
Conserve | 4 octombrie 2025

Gem de struguri negri, foarte aromat și consistent

Acest gem de struguri negri este unul dintre cele mai parfumate și intense gemuri pe care le putem pregăti acasă. Are o culoare adâncă, violet spre rubiniu și o consistență catifelată. Gustul este bogat, ușor acrișor, cu o dulceață fină, specifică boabelor bine coapte.

Gem de struguri negri, foarte aromat și consistent
Ardei capia umpluți cu quinoa și legume. Un preparat cu gust bogat
Garnituri | 3 octombrie 2025

Ardei capia umpluți cu quinoa și legume. Un preparat cu gust bogat

Dacă îți plac preparatele pe bază de quinoa, avem pentru tine o rețetă interesantă de ardei capia umpluți cu quinoa și legume. Este delicioasă, consistentă și foarte hrănitoare.

Ardei capia umpluți cu quinoa și legume. Un preparat cu gust bogat
Bruschette cu brânză și struguri, glazurate cu miere
Galerie foto
Aperitive | 1 octombrie 2025

Bruschette cu brânză și struguri, glazurate cu miere

Pentru mic dejunuri savuroase sau gustările din pauza de masă de la birou, îți propunem o rețetă de bruschette cu brânză și struguri, glazurate cu miere. Te vei bucura de o combinație dulce-sărată care aduce împreună prospețimea fructelor, cremozitatea brânzei și notele catifelate ale mierii.

Bruschette cu brânză și struguri, glazurate cu miere
Pulpe de pui cu dovleac și cartofi la cuptor. Rețetă cu arome de toamnă
Galerie foto
Friptură / Grătar | 1 octombrie 2025

Pulpe de pui cu dovleac și cartofi la cuptor. Rețetă cu arome de toamnă

Dacă adori dovleacul inclus în preparate sărate, îți recomandăm să încerci și rețeta de pulpe de pui cu dovleac și cartofi la cuptor. Este o mâncare simplă și sățioasă, unde aroma dulceagă a dovleacului plăcintar se împletește cu gustul bogat al cartofilor și frăgezimea pulpelor de pui.

Pulpe de pui cu dovleac și cartofi la cuptor. Rețetă cu arome de toamnă
Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 30 septembrie 2025

Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare

O supă cremă de dovleac cu năut este o adevărată mângâiere pentru zilele răcoroase de toamnă. Este hrănitoare, aromată și plină de culoare, având o consistență catifelată și un gust echilibrat, ce poate fi personalizat cu condimente orientale sau ierburi mediteraneene.

Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare
Paste cu sos alb. Cum faci cel mai bun sos pentru ele
Paste | 27 septembrie 2025

Paste cu sos alb. Cum faci cel mai bun sos pentru ele

Rețeta de paste sos alb este o alegere clasică și savuroasă pentru orice masă. Este o rețetă ușor de preparat și extrem de versatilă. Sosul alb, cremos și delicat, poate fi personalizat cu ingrediente și condimente pentru a satisface toate preferințele. Indiferent dacă preferi un sos simplu pe bază de smântână, sau vrei să adaugi brânză parmezan și usturoi pentru o aromă mai intensă, această rețetă se poate adapta cu ușurință.

Paste cu sos alb. Cum faci cel mai bun sos pentru ele
Salată de pui cu struguri, țelină și nuci pecan. Rețetă de toamnă
Salate | 27 septembrie 2025

Salată de pui cu struguri, țelină și nuci pecan. Rețetă de toamnă

Această salată de pui cu struguri, țelină și nuci pecan combină armonios ingrediente proaspete și texturi variate, creând un preparat sofisticat, dar ușor de pregătit.

Salată de pui cu struguri, țelină și nuci pecan. Rețetă de toamnă
Orez cu dovleac și ciuperci. O rețetă de toamnă hrănitoare
Garnituri | 24 septembrie 2025

Orez cu dovleac și ciuperci. O rețetă de toamnă hrănitoare

Această rețetă de orez cu dovleac și ciuperci este perfectă pentru zilele răcoroase, fiind gustoasă, consistentă și foarte hrănitoare. Rețeta combină dulceața discretă a dovleacului cu savoarea ciupercilor și cremozitatea orezului.

Orez cu dovleac și ciuperci. O rețetă de toamnă hrănitoare
Plăcintă cu varză călită. Un clasic al bucătăriei românești și est-europene
Galerie foto
Aperitive | 24 septembrie 2025

Plăcintă cu varză călită. Un clasic al bucătăriei românești și est-europene

Pentru că este sezonul verzei de toamnă avem pentru tine o rețetă de plăcintă cu varză călită, delicioasă și ușor de preparat. Este sățioasă, aromată și foarte potrivită atât ca gustare, cât și ca fel principal.

Plăcintă cu varză călită. Un clasic al bucătăriei românești și est-europene
Tarte Flambée cu dovleac și smochine. Rețetă tradițională alsaciană
Galerie foto
Aperitive | 23 septembrie 2025

Tarte Flambée cu dovleac și smochine. Rețetă tradițională alsaciană

Tarte Flambée cu dovleac și smochine este un preparat tradițional din Alsacia, asemănător unei pizze foarte subțiri, coapte la foc iute, cu o crustă crocantă și topping cremos. O întâlnești sub denumirea originală de flammekueche.

Tarte Flambée cu dovleac și smochine. Rețetă tradițională alsaciană
Cornuri cu dovleac în aluat și umplutură de scorțișoară
Galerie foto
Aluaturi | 23 septembrie 2025

Cornuri cu dovleac în aluat și umplutură de scorțișoară

Aceste cornuri cu dovleac în aluat și umplutură de scorțișoară sunt perfecte pentru un mic dejun de toamnă irezistibil. Îți oferim mai jos rețeta detaliată pas cu pas pentru a o prepara și tu.

Cornuri cu dovleac în aluat și umplutură de scorțișoară
Pasta alla gricia. Rețeta autentică din doar patru ingrediente
Paste | 22 septembrie 2025

Pasta alla gricia. Rețeta autentică din doar patru ingrediente

Pasta alla gricia este unul dintre cele mai vechi și mai autentice preparate din bucătăria italiană, considerată strămoșul celebrelor pasta carbonara și pasta amatriciana.

Pasta alla gricia. Rețeta autentică din doar patru ingrediente
Rețetă de sarmale ca la mama acasă. Pașii ca să-ți iasă gustoase
Rețete de mâncare | 21 septembrie 2025

Rețetă de sarmale ca la mama acasă. Pașii ca să-ți iasă gustoase

Această rețetă de sarmale ca la mama acasă aduce în farfurie gustul autentic al unei mese de familie. Fie că le pregătești pentru sărbători sau pentru o masă obișnuită, rețeta de sarmale este esențială pentru a aduna familia la masă și a crea amintiri de neprețuit.

Rețetă de sarmale ca la mama acasă. Pașii ca să-ți iasă gustoase
Supă de linte cu morcovi și țelină. Una dintre cele mai hrănitoare supe
Supe / Ciorbe | 21 septembrie 2025

Supă de linte cu morcovi și țelină. Una dintre cele mai hrănitoare supe

Această supă de linte cu morcovi și țelină este una dintre cele mai hrănitoare și reconfortante supe. Este potrivită atât pentru prânz, cât și pentru o cină ușoară.

Supă de linte cu morcovi și țelină. Una dintre cele mai hrănitoare supe
Găluște de cartofi ușoare și pufoase, perfecte cu sos. Cum se prepară
Rețete de mâncare | 20 septembrie 2025

Găluște de cartofi ușoare și pufoase, perfecte cu sos. Cum se prepară

Găluștele de cartofi sunt un preparat clasic, cu origini europene, apreciat pentru textura lor fină și versatilitatea în combinație cu diverse sosuri. Fie că sunt servite cu un sos bogat de roșii, o reducție de unt și salvie sau o combinație cremoasă de smântână și brânzeturi, aceste găluște de cartofi sunt un deliciu reconfortant, ideal pentru orice masă.

Găluște de cartofi ușoare și pufoase, perfecte cu sos. Cum se prepară
Tocăniță de vită cu legume de toamnă. Un preparat hrănitor și plin de arome
Garnituri | 19 septembrie 2025

Tocăniță de vită cu legume de toamnă. Un preparat hrănitor și plin de arome

Această tocăniță de vită cu legume de toamnă este genul de preparat care îți aduce instantaneu o stare de confort și liniște. Îți oferim mai jos rețeta detaliată pas cu pas, pentru a o prepara și tu.

Tocăniță de vită cu legume de toamnă. Un preparat hrănitor și plin de arome
Cartofi umpluți cu ciuperci și brânză, preparați la cuptor
Galerie foto
Garnituri | 19 septembrie 2025

Cartofi umpluți cu ciuperci și brânză, preparați la cuptor

Acești cartofi umpluți cu ciuperci și brânză sunt un exemplu minunat de cum un ingredient simplu poate fi transformat într-un preparat spectaculos. Îți oferim mai jos rețeta detaliată pas cu pas pentru a o prepara și tu.

Cartofi umpluți cu ciuperci și brânză, preparați la cuptor
Orez cremos cu ciuperci și cimbru proaspăt, pentru o cină elegantă
Garnituri | 18 septembrie 2025

Orez cremos cu ciuperci și cimbru proaspăt, pentru o cină elegantă

Un bol de orez cremos cu ciuperci și cimbru proaspăt este genul de mâncare care îți aduce confort și căldură după doar câteva îmbucături.

Orez cremos cu ciuperci și cimbru proaspăt, pentru o cină elegantă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Chifle pufoase cu susan într-un coș cu ștergar
06:58
Chifle pufoase cu susan, perfecte pentru burgeri de post Chifle pufoase cu susan, perfecte pentru burgeri de post
Cușcuș cu legume sotate, în stil mediteraneean în bol cu furculiță
05:48
Cușcuș cu legume sotate, în stil mediteraneean. Rețetă caldă, plină de culoare Cușcuș cu legume sotate, în stil mediteraneean. Rețetă caldă, plină de culoare
langoși de post ca la mănăstire
05:01
Rețetă de langoși de post ca la mănăstire. Cum o prepara măicuța Valentina de la Mănăstirea Piatra Fântânele Rețetă de langoși de post ca la mănăstire. Cum o prepara măicuța Valentina de la Mănăstirea Piatra Fântânele
Gogoși înfuriate decorate cu puțin zahăr
18 noiembrie, 07:28
Gogoși înfuriate, după rețeta bunicii. Desert tradițional, de post Gogoși înfuriate, după rețeta bunicii. Desert tradițional, de post
Dovleac copt și umplut cu orz, ciuperci, legume și rodie
18 noiembrie, 06:59
Dovleac copt și umplut cu orz, ciuperci, legume și rodie Dovleac copt și umplut cu orz, ciuperci, legume și rodie
Conopidă cu ciuperci și condimente la tigaie
18 noiembrie, 05:01
Conopidă cu ciuperci și condimente la tigaie. O rețetă rapidă și surprinzător de gustoasă Conopidă cu ciuperci și condimente la tigaie. O rețetă rapidă și surprinzător de gustoasă
chilli con carne
17 noiembrie, 10:30
Chilli con carne, rețeta cu gust intens ca în Texas Chilli con carne, rețeta cu gust intens ca în Texas
ouă turcești
17 noiembrie, 10:23
Ouă poșate cu iaurt și unt aromat. Rafinamentul micului dejun turcesc Ouă poșate cu iaurt și unt aromat. Rafinamentul micului dejun turcesc
Vezi cele mai noi articole
închide