Rețete de mâncare

Descoperă rețete de mâncare delicioase. Află rețete culinare gustoase, simple, de încercat la tine acasă, pentru mic dejun, prânz, brunch, cină sau mese festive.

Mere rase la borcan, perfecte pentru deserturile din sezonul rece
Galerie foto
Conserve | 7 noiembrie 2024

Mere rase la borcan, perfecte pentru deserturile din sezonul rece

Dacă îți plac deserturile cu mere și vrei să-ți ușurezi munca atunci când prepari unele dintre ele, poți pune mere rase la borcan, urmând rețeta pe care ți-o oferim mai jos. Merele rase pot fi folosite la plăcinte și tarte, pentru umpluturi de prăjituri, dar și în aluaturi de clătite sau de chec.

Mere rase la borcan, perfecte pentru deserturile din sezonul rece
4 rețete simple cu castane. Descoperă vedetele toamnei
Rețete de mâncare | 7 noiembrie 2024

4 rețete simple cu castane. Descoperă vedetele toamnei

Castanele, fructe ale arborelui de castan, au fost apreciate de-a lungul istoriei nu doar pentru gustul lor delicios, ci și pentru versatilitatea în bucătărie. Acestea sunt consumate în diverse forme, fie proaspete, prăjite sau fierte, și pot fi integrate în rețete simple cu castane, de la preparate sărate la deserturi.

4 rețete simple cu castane. Descoperă vedetele toamnei
Conopidă pane de post. Rețetă simplă pentru o gustare hrănitoare
Galerie foto
Mâncăruri de post | 6 noiembrie 2024

Conopidă pane de post. Rețetă simplă pentru o gustare hrănitoare

Pentru zilele în care vrei să ții post sau doar să faci pauză de la preparatele cu carne și lactate, rețeta de conopidă pane de post, își poate face loc cu succes în meniul tău. Rețeta se prepară simplu și ușor, iar conopida pane este gustoasă și hrănitoare.

Conopidă pane de post. Rețetă simplă pentru o gustare hrănitoare
Friptură de curcan la tigaie. Rețetă simplă și ușoară
Galerie foto
Friptură / Grătar | 5 noiembrie 2024

Friptură de curcan la tigaie. Rețetă simplă și ușoară

Dacă nu ai idee cum să gătești carnea de curcan într-un mod mai simplu și mai ușor, îți recomandăm rețeta de friptură de curcan la tigaie. Te vei bucura de o friptură fragedă și suculentă, pe care o poți savura la masa de prânz sau la cină. Feliată subțire această friptură poate fi inclusă și în sandvișuri, pentru gustările de la serviciu sau de la școală.

Friptură de curcan la tigaie. Rețetă simplă și ușoară
Caponata Siciliană. Rețetă savuroasă din bucătăria italiană
Galerie foto
Garnituri | 5 noiembrie 2024

Caponata Siciliană. Rețetă savuroasă din bucătăria italiană

Caponata Siciliană este un preparat emblematic al bucătăriei siciliene, cunoscut pentru echilibrul său perfect între arome dulci și acrișoare. Este un fel de mâncare vegetal, unde legumele prăjite, în special vinetele, sunt combinate cu o salsa dulce-acrișoară, pe bază de roșii, oțet și zahăr. Deși este adesea servită ca aperitiv sau garnitură, caponata poate fi și un fel principal vegetarian delicios.

Caponata Siciliană. Rețetă savuroasă din bucătăria italiană
Cum prepari cea mai bună ciorbă de burtă. Rețeta tradițională
Supe / Ciorbe | 4 noiembrie 2024

Cum prepari cea mai bună ciorbă de burtă. Rețeta tradițională

Ciorba de burtă este un preparat tradițional românesc apreciat pentru savoarea sa intensă și textura sa unică. Rețeta de bază include burtă de vită, os de vită cu măduvă, legume, smântână, usturoi și oțet, însă există variații regionale. Descoperă cum prepari cea mai bună ciorbă de burtă.

Cum prepari cea mai bună ciorbă de burtă. Rețeta tradițională
Usturoi macerat în miere. De la remediu tradițional, la sos pentru friptură
Conserve | 4 noiembrie 2024

Usturoi macerat în miere. De la remediu tradițional, la sos pentru friptură

Rețeta de usturoi macerat în miere este un preparat tradițional apreciat atât pentru gustul său complex, cât și pentru beneficiile sale asupra sănătății. Această combinație inedită între mierea naturală și usturoi se transformă, în timpul procesului de fermentare, într-un amestec cu proprietăți nutritive valoroase.

Usturoi macerat în miere. De la remediu tradițional, la sos pentru friptură
Sushi de casă. Rețetă delicioasă din bucătăria asiatică
Galerie foto
Aperitive | 3 noiembrie 2024

Sushi de casă. Rețetă delicioasă din bucătăria asiatică

Dacă nu ai preparat încă sushi de casă, îți oferim mai jos o rețetă simplă și ușoară, perfectă și pentru începători. Este o rețetă cu mai puține ingrediente și mai accesibile

Sushi de casă. Rețetă delicioasă din bucătăria asiatică
Clătite brașovene. Rețetă de clătite umplute și preparate pane
Galerie foto
Garnituri | 3 noiembrie 2024

Clătite brașovene. Rețetă de clătite umplute și preparate pane

Dacă ai în plan să prepari clătite pentru porția de desert, poți prepara mai multe pentru a le folosi lla o delicioasă rețetă de clătite brașovene. Este o rețetă de clătite sărate, umplute cu diferite ingrediente și preparate la tigaie sub formă de pane.

Clătite brașovene. Rețetă de clătite umplute și preparate pane
Supă cremă de dovleac copt, cu legume coapte
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 2 noiembrie 2024

Supă cremă de dovleac copt, cu legume coapte

Supa cremă de dovleac este una dintre cele mai populare supe de toamnă, pe care o adoră și copiii. Dacă și tu o adori și ești în căutarea unei rețeta mai interesante, încearcă rețeta de supă cremă de dovleac copt, cu legume coapte. Este o supă mai gustoasă și mai consistentă fiind bogată în ingrediente. Cucerește atât prin gust cât și prin culoarea frumoasă și textura cremoasă.

Supă cremă de dovleac copt, cu legume coapte
Pâine proteică din linte roșie. Rețetă de pâine fără gluten
Galerie foto
Aluaturi | 1 noiembrie 2024

Pâine proteică din linte roșie. Rețetă de pâine fără gluten

Pentru atunci când dorești să înlocuiești pâinea clasică cu una mai sănătoasă și fără gluten, îți recomandăm să încerci rețeta de pâine proteică din linte roșie. Rețeta este simplă și ușoară, fără frământare, iar ingredientele sunt puține și accesibile.

Pâine proteică din linte roșie. Rețetă de pâine fără gluten
Ce poți face cu pilaful rămas. Rețete rapide și savuroase cu orez
Garnituri | 1 noiembrie 2024

Ce poți face cu pilaful rămas. Rețete rapide și savuroase cu orez

Pilaful este un preparat delicios din orez, care are origini în Orientul Mijlociu și Asia Centrală, dar care este foarte popular și în gastronomia românească. Dacă se întâmplă să gătești o cantitate prea mare și nu știi ce poți face cu pilaful rămas, atunci te invităm să te inspiri din rețetele de mai jos.

Ce poți face cu pilaful rămas. Rețete rapide și savuroase cu orez
Sufleu de broccoli. Un aperitiv gustos și aromat
Galerie foto
Aperitive | 31 octombrie 2024

Sufleu de broccoli. Un aperitiv gustos și aromat

Dacă vrei să incluzi broccoli-ul în cât mai multe preparate culinare, avem pentru tine o rețetă de sufleu de broccoli, inspirată din bucătăria franceză. Te vei bucura de un preparat delicios și consistent ideal pentru una dintre mesele principale ale zilei.

Sufleu de broccoli. Un aperitiv gustos și aromat
Cum să faci acasă kebab de pui. Varianta rapidă și gustoasă
Friptură / Grătar | 30 octombrie 2024

Cum să faci acasă kebab de pui. Varianta rapidă și gustoasă

Kebabul de pui este un preparat culinar apreciat peste tot în lume, cunoscut pentru aromele sale intense și versatilitatea sa. Originar din Orientul Mijlociu, kebabul a evoluat de-a lungul secolelor și a căpătat numeroase forme și variante, fiind adaptat în funcție de ingredientele și tradițiile locale. Descoperă și tu cum să faci acasă kebab de pui. Aceasta este varianta rapidă și gustoasă.

Cum să faci acasă kebab de pui. Varianta rapidă și gustoasă
Rețete sănătoase cu cartofi dulci. Ce să adaugi în tavă pentru un preparat gustos
Rețete de mâncare | 30 octombrie 2024

Rețete sănătoase cu cartofi dulci. Ce să adaugi în tavă pentru un preparat gustos

Cartofii dulci nu sunt atât de populari pe cât ar trebui. Sunt versatili, au un gust bun și o mulțime de beneficii nutriționale. Iată cinci rețete sănătoase cu cartofi dulci din care să te inspiri.

Rețete sănătoase cu cartofi dulci. Ce să adaugi în tavă pentru un preparat gustos
Salată de crudități cu maioneză și pui. Se prepară rapid și este extrem de gustoasă
Salate | 30 octombrie 2024

Salată de crudități cu maioneză și pui. Se prepară rapid și este extrem de gustoasă

Salata de crudități cu maioneză și pui poate fi un aperitiv delicios, o garnitură pentru feluri de mâncare cu carne sau chiar o masă în sine. Poate fi adaptată în funcție de preferințe, adăugând sau eliminând legume, gătind pieptul de pui în maniera preferată și alegând maioneza potrivită pentru tine.

Salată de crudități cu maioneză și pui. Se prepară rapid și este extrem de gustoasă
Harissa, pasta picantă din Tunisia care a cucerit lumea. Ce este și cum se folosește
Sosuri | 29 octombrie 2024

Harissa, pasta picantă din Tunisia care a cucerit lumea. Ce este și cum se folosește

Harissa este o pastă picantă originară din Tunisia, utilizată pe scară largă în bucătăria nord-africană și în Orientul Mijlociu. Aceasta este compusă în principal din ardei iute, usturoi, ulei de măsline, coriandru, chimen și alte condimente, care variază în funcție de rețeta specifică. Gustul harissei este intens și complex, având note picante, afumate și aromate.

Harissa, pasta picantă din Tunisia care a cucerit lumea. Ce este și cum se folosește
Tocăniță de pui cu smântână. Ingredientele care o fac delicioasă
Rețete de mâncare | 29 octombrie 2024

Tocăniță de pui cu smântână. Ingredientele care o fac delicioasă

O porție de tocăniță de pui cu smântână este perfectă atât la cină, cât și la prânz, în orice anotimp. Este unul dintre cele mai cremoase preparate, ce poate fi savurat simplu sau alături de o mulțime de garnituri, de la piure de cartofi la orez.

Tocăniță de pui cu smântână. Ingredientele care o fac delicioasă
Dulceață de struguri negri, ideală pentru a conserva aroma toamnei
Galerie foto
Conserve | 28 octombrie 2024

Dulceață de struguri negri, ideală pentru a conserva aroma toamnei

Rețeta de dulceață de struguri negri este o rețetă delicioasă și aromată, care cucerește atât papilele cât și privirile. Strugurii negri dau o culoare intensă și o textură densă, iar gustul lor concentrat este o încântare pe pâine prăjită, alături de brânzeturi sau chiar în deserturi.

Dulceață de struguri negri, ideală pentru a conserva aroma toamnei
5 rețete de sandviciuri bune pentru școală și pentru pachetul de la birou
Aperitive | 28 octombrie 2024

5 rețete de sandviciuri bune pentru școală și pentru pachetul de la birou

Sandviciurile sunt printre cele mai populare opțiuni pentru pachetul copiilor la școală. Problema este că de cele mai multe ori ele conțin doar unt sau cremă de brânză, cașcaval și un tip de mezel. Este păcat să te limitezi doar la atât având în vedere că există atât de multe opțiuni. Îți oferim cinci variante de rețete de sandviciuri bune pentru școală și pentru pachetul de la birou.

5 rețete de sandviciuri bune pentru școală și pentru pachetul de la birou
Mâncăruri cu ciuperci proaspete pe care să le faci toamna asta. Sunt ușor și rapid de pregătit
Rețete de mâncare | 27 octombrie 2024

Mâncăruri cu ciuperci proaspete pe care să le faci toamna asta. Sunt ușor și rapid de pregătit

Atunci când gătești mâncăruri cu ciuperci proaspete trebuie să te asiguri că alegi soiul potrivit. Fiecare tip aduce o textură și un gust diferit, iar unele sunt mai potrivite pentru anumite feluri de mâncare. Iată câteva idei de mâncăruri cu ciuperci.

Mâncăruri cu ciuperci proaspete pe care să le faci toamna asta. Sunt ușor și rapid de pregătit
Vichyssoise, supa franțuzească rece și cremoasă. Rețeta preparată din doar 3 legume
Supe / Ciorbe | 26 octombrie 2024

Vichyssoise, supa franțuzească rece și cremoasă. Rețeta preparată din doar 3 legume

Vichyssoise este o supă rece, cremoasă, cu o poveste interesantă, fiind adesea asociată cu gastronomia franceză. Deși ingredientele de bază – cartofii, prazul și smântâna – sugerează o origine franceză, istoria acestui fel de mâncare include influențe americane și o dezbatere interesantă privind paternitatea sa.

Vichyssoise, supa franțuzească rece și cremoasă. Rețeta preparată din doar 3 legume
Dulceață de gutui tăiate în cuburi. Rețetă foarte aromată
Galerie foto
Conserve | 23 octombrie 2024

Dulceață de gutui tăiate în cuburi. Rețetă foarte aromată

Nu rata sezonul gutuilor, fără a te bucura de gustul lor proaspete sau în diferite preparate culinare. Iar dacă vrei să conservi aroma lor și pentru mai târziu îți recomandăm o rețetă de dulceață de gutui tăiate în cuburi. Este ideală de servit la micul dejun, pe felii de pâine cu unt, dar o poți folosi și în rețete de deserturi.

Dulceață de gutui tăiate în cuburi. Rețetă foarte aromată
Rețetă de supă cremă de dovleac din bucătăria franțuzească. Ce să adaugi pentru a ieși un deliciu
Supe / Ciorbe | 23 octombrie 2024

Rețetă de supă cremă de dovleac din bucătăria franțuzească. Ce să adaugi pentru a ieși un deliciu

Supa cremă de dovleac după rețeta franțuzească este mult mai cremoasă decât alte preparate similare, mai ales datorită modului de preparare. În plus, conține și mai multe legume care îi dau un gust mai bogat și mai sofisticat. Descoperă și tu o rețetă simplă și rapidă de supă cremă de dovleac din bucătăria franțuzească.

Rețetă de supă cremă de dovleac din bucătăria franțuzească. Ce să adaugi pentru a ieși un deliciu
Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească
Galerie foto
Garnituri | 22 octombrie 2024

Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească

Tian de legume este o rețetă tradițională provensală, originară din sudul Franței, în care legumele de sezon sunt aranjate stratificat și coapte lent la cuptor. Acest proces le ajută să-și dezvolte aroma bogată și dulceagă. Este un fel de mâncare vegetarian, perfect ca fel principal ușor sau garnitură. Special la această rețetă este modul în care legumele sunt așezate frumos într-o tavă și lăsate să se caramelizeze încet. În acest mod se intensifică gustul natural al fiecărui ingredient.

Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
Galerie foto
Sosuri | 21 octombrie 2024

Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase

Pentru atunci când vrei să-ți răsfeți familia cu o friptură delicioasă, îți oferim și rețeta de sos barbeque preparat în casă. Este absolut delicios și adaugă o savoare specială grătarelor, datorită echilibrului perfect între dulce, afumat și picant. Poți ajusta rețeta după preferințele tale, adăugând mai multă dulceață, aciditate sau iuțeală.

Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Galerie foto
Aperitive | 21 octombrie 2024

Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei

Dacă nu mai ai idei de rețete savuroase, dar simple și ușoare pentru prânz sau cină, îți recomandăm o rețetă de plăcintă cu ciuperci. Are o crustă crocantă la exterior și o umplutură bogată și aromată. Poți folosi ciuperci champignon, pleurotus, hribi sau o combinație de ciuperci sălbatice pentru o varietate de texturi și arome.

Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Cât zahăr se pune la dulceața de gutui, de fapt. Trucuri care o fac absolut delicioasă
Conserve | 20 octombrie 2024

Cât zahăr se pune la dulceața de gutui, de fapt. Trucuri care o fac absolut delicioasă

Dulceața de gutui este una dintre delicatesele toamnei. Este delicată și parfumată, perfectă pentru a fi umplutură pentru clătite, dar și un topping pentru pâine cu unt la micul-dejun. Iată cât zahăr se pune la dulceața de gutui pentru a obține un echilibru perfect.

Cât zahăr se pune la dulceața de gutui, de fapt. Trucuri care o fac absolut delicioasă
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 5 ingrediente
Conserve | 19 octombrie 2024

Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 5 ingrediente

Dulceața de smochine fără zahăr este un preparat versatil și delicios, ideal pentru a adăuga un plus de savoare multor preparate. De la micul dejun la deserturi sofisticate, această dulceață poate transforma o varietate de mâncăruri în delicii culinare, fără să aibă calorii.

Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 5 ingrediente
Spaghete cu dovleac și șuncă afumată. Rețetă delicioasă, de toamnă
Galerie foto
Paste | 19 octombrie 2024

Spaghete cu dovleac și șuncă afumată. Rețetă delicioasă, de toamnă

Dacă îți place gustul dovleacului în preparate și ești în căutare de rețete savuroase, trece pe listă și rețeta de spaghete cu dovleac și șuncă afumată. Este o rețetă simplă și ușoară care nu necesită multe ingrediente și nici timp îndelungat de preparare.

Spaghete cu dovleac și șuncă afumată. Rețetă delicioasă, de toamnă
Conopidă murată. Rețetă simplă și ușoară
Galerie foto
Conserve | 18 octombrie 2024

Conopidă murată. Rețetă simplă și ușoară

Rețeta de conopidă murată este o delicatesă tradițională în multe bucătării din Europa de Est și Balcani. Are un gust proaspăt, ușor acrișor, dar și crocant datorită procesului de fermentare. Este perfectă alături de mâncăruri grele, precum fripturile, tocănițele sau chiar în sandvișuri pentru un plus de textură și aciditate.

Conopidă murată. Rețetă simplă și ușoară
Sfeclă roșie cu oțet, la borcan, pentru iarnă. Pașii de urmat ca să obții o rețetă delicioasă
Conserve | 18 octombrie 2024

Sfeclă roșie cu oțet, la borcan, pentru iarnă. Pașii de urmat ca să obții o rețetă delicioasă

Sfecla roșie la borcan cu oțet poate fi consumată într-o varietate de moduri, datorită aromei sale echilibrate, dulci-acrișoare și a texturii crocante. Unul dintre cele mai populare moduri de a consuma sfecla murată este ca garnitură lângă preparatele principale.

Sfeclă roșie cu oțet, la borcan, pentru iarnă. Pașii de urmat ca să obții o rețetă delicioasă
Salate calde de toamnă. Ce să gătești rapid când vremea este rece
Salate | 17 octombrie 2024

Salate calde de toamnă. Ce să gătești rapid când vremea este rece

Salatele sunt delicioase oricând, dar parcă toamna este nevoie de preparate calde, cu dressinguri cremoase și cu o combinație echilibrată de carbohidrați și proteine. Îți propunem trei idei de salate calde de toamnă din care să te inspiri.

Salate calde de toamnă. Ce să gătești rapid când vremea este rece
Dulceață de gutui, după rețeta bunicii. Cât se lasă la fiert și ce e recomandat să adaugi în ea
Conserve | 16 octombrie 2024

Dulceață de gutui, după rețeta bunicii. Cât se lasă la fiert și ce e recomandat să adaugi în ea

Dacă vrei să prepari dulceață de gutui, atunci rețeta bunicii îți poate fi de folos. Vei obține un preparat parfumat, perfect pentru a te răsfăța la micul-dejun, la gustare sau desert. Iată rețeta simplă care te va ajuta să ai și peste iarnă să dulceață de gutui.

Dulceață de gutui, după rețeta bunicii. Cât se lasă la fiert și ce e recomandat să adaugi în ea
4 rețete de supă de toamnă. Cum să te încălzești mâncând ceva bun și sănătos
Supe / Ciorbe | 16 octombrie 2024

4 rețete de supă de toamnă. Cum să te încălzești mâncând ceva bun și sănătos

Toamna aduce cu sine o paletă bogată de ingrediente proaspete, perfecte pentru a pregăti supe delicioase și reconfortante. Această perioadă este marcată de culori vibrante, cum ar fi portocaliul dovleacului, galbenul porumbului și verdele legumelor de sezon, care nu doar că oferă o estetică plăcută, ci și o multitudine de arome și nutrienți. Iată câteva rețete de supă de toamnă cu care să te răsfeți sezonul aceasta.

4 rețete de supă de toamnă. Cum să te încălzești mâncând ceva bun și sănătos
Rețete delicioase cu dovleac copt. Ce ingredient poți să adaugi pentru un gust mai bun
Rețete de mâncare | 15 octombrie 2024

Rețete delicioase cu dovleac copt. Ce ingredient poți să adaugi pentru un gust mai bun

Dovleacul copt este una dintre cele mai apreciate delicii ale sezonului de toamnă, datorită gustului său dulceag, texturii moi și versatilității în bucătărie. Fie că îl servești simplu, copt, fie că îl incluzi în diverse preparate, dovleacul este un ingredient sănătos, plin de nutrienți esențiali și ușor de integrat în numeroase preparate. Îți lăsăm ca inspirație două rețete delicioase cu dovleac copt și câteva sfaturi utile de preparare.

Rețete delicioase cu dovleac copt. Ce ingredient poți să adaugi pentru un gust mai bun
Pâine de casă pufoasă cu drojdie uscată. Rețeta pas cu pas care nu dă greș
Aluaturi | 15 octombrie 2024

Pâine de casă pufoasă cu drojdie uscată. Rețeta pas cu pas care nu dă greș

O pâine de casă pufoasă cu drojdie uscată este un simbol al confortului, al familiei și al tradițiilor transmise din generație în generație. Coacerea pâinii acasă devine un act de revenire la simplitate și natural. Cu doar câteva ingrediente de bază, răbdare și îndemânare, poți obține o pâine cu gust autentic, care te va cuceri prin prospețime și savoare.

Pâine de casă pufoasă cu drojdie uscată. Rețeta pas cu pas care nu dă greș
Rețetă de lasagna cu legume, pas cu pas. Ce ingrediente o fac savuroasă
Paste | 14 octombrie 2024

Rețetă de lasagna cu legume, pas cu pas. Ce ingrediente o fac savuroasă

Lasagna cu legume este un preparat hrănitor și versatil, care poate fi servit atât ca fel principal, cât și ca o opțiune pentru mese de familie sau la ocazii speciale. Lasagna se servește caldă, proaspăt scoasă din cuptor, pentru a savura straturile de legume, sos de roșii și brânzeturi topite.

Rețetă de lasagna cu legume, pas cu pas. Ce ingrediente o fac savuroasă
Budincă de dovleac cu brânză și semințe. Rețetă de budincă sărată
Galerie foto
Aperitive | 13 octombrie 2024

Budincă de dovleac cu brânză și semințe. Rețetă de budincă sărată

Dacă vrei să experimentezi gustul dovleacului în combinații sărate, îți oferim mai jos o rețetă de budincă de dovleac cu brânză și semințe. Nu este o rețetă complexă, se prepară ușor și rapid, iar ingredientele sunt simple și puține

Budincă de dovleac cu brânză și semințe. Rețetă de budincă sărată
Sandwich hawaiian cu șuncă și mozzarella, gratinat la cuptor
Galerie foto
Aperitive | 12 octombrie 2024

Sandwich hawaiian cu șuncă și mozzarella, gratinat la cuptor

Pentru gustări delicioase și consistente, servite de-a lungul zilei, avem pentru tine o rețetă de sandwich hawaiian cu șuncă și mozzarella, gratinat la cuptor. Un astfel de sandwich este ideal de preparat și pentru pauza de masă de la școală sau de la birou.

Sandwich hawaiian cu șuncă și mozzarella, gratinat la cuptor
Supă cremă de dovleac cu smântână. Rețeta simplă și extrem de gustoasă
Supe / Ciorbe | 12 octombrie 2024

Supă cremă de dovleac cu smântână. Rețeta simplă și extrem de gustoasă

Rețeta de supă crema de dovleac cu smântână este o alegere excelentă pentru sezonul de toamnă, fiind bogată în arome, cremoasă și hrănitoare. Textura ei cremoasă îți va da o stare de bine și te va încălzi în zilele reci.

Supă cremă de dovleac cu smântână. Rețeta simplă și extrem de gustoasă
Varză călită cu cârnați afumați. Rețetă tradițională românească
Galerie foto
Garnituri | 11 octombrie 2024

Varză călită cu cârnați afumați. Rețetă tradițională românească

Rețeta de varză călită cu cârnați afumați este rețeta unui preparat tradițional românesc, foarte îndrăgit pentru aromele sale bogate și gustul sățios. Această mâncare este perfectă pentru zilele răcoroase de toamnă și iarnă. Este o combinație savuroasă între dulceața verzei și gustul afumat și condimentat al cârnaților.

Varză călită cu cârnați afumați. Rețetă tradițională românească
Supă de conopidă cu multe legume, pentru un prânz hrănitor
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 10 octombrie 2024

Supă de conopidă cu multe legume, pentru un prânz hrănitor

Dacă îți plac preparatele pe bază de conopidă și ești în căutare de rețete gustoase, poți încerca și rețeta de supă de conopidă cu multe legume. Este ideală pentru un prânz de toamnă delicios și hrănitor.

Supă de conopidă cu multe legume, pentru un prânz hrănitor
Compot de dovleac plăcintar. Un deliciu pentru sezonul rece
Galerie foto
Conserve | 10 octombrie 2024

Compot de dovleac plăcintar. Un deliciu pentru sezonul rece

Ca și alte legume sau fructe și dovleacul plăcintar are sezonul lui de coacere, după care dispare de pe piață. Dacă vrei să te bucuri și mai târziu de aroma lui, poți prepara rețeta de compot de dovleac plăcintar. Va fi ideal de savurat la micul dejun sau inclus în diferite deserturi.

Compot de dovleac plăcintar. Un deliciu pentru sezonul rece
Salată de varză roșie cu morcovi, mere și nuci
Galerie foto
Salate | 9 octombrie 2024

Salată de varză roșie cu morcovi, mere și nuci

Această salată de varză roșie cu morcovi, mere și nuci este o combinație delicioasă, crocantă și plină de culoare. Poate fi servită atât ca aperitiv, cât și ca garnitură la diverse feluri principale.

Salată de varză roșie cu morcovi, mere și nuci
Imam bayildi. Cum poți prepara acasă celebra rețetă turcească
Aperitive | 7 octombrie 2024

Imam bayildi. Cum poți prepara acasă celebra rețetă turcească

Imam bayildi este unul dintre cele mai cunoscute preparate din bucătăria turcească, apreciat pentru gustul său bogat și aromele intense. Vânăta este umplută cu roșii, ceapă și usturoi, rezultând un preparat extrem de gustos cu o textură cremoasă.

Imam bayildi. Cum poți prepara acasă celebra rețetă turcească
Pastă de sardine. Rețetă simplă pentru o gustare delicioasă
Galerie foto
Aperitive | 6 octombrie 2024

Pastă de sardine. Rețetă simplă pentru o gustare delicioasă

Pentru gustări delicioase sau pentru un platou cu aperitive, rețeta de pastă de sardine poate fi una dintre opțiuni. Este o rețetă simplă și rapidă care nu necesită multe ingrediente. În plus, pasta este și hrănitoare pentru că sardinele, bogate în acizi grași Omega-3, proteine, vitamine și minerale, având numeroase beneficii pentru sănătate.

Pastă de sardine. Rețetă simplă pentru o gustare delicioasă
Tapenade. Rețetă de pastă din măsline cu capere
Galerie foto
Aperitive | 5 octombrie 2024

Tapenade. Rețetă de pastă din măsline cu capere

Tapenade este denumirea unei rețete de pastă cu influențe mediteraneene, preparată din măsline, capere și anșoa. Rețeta este originară din sudul Franței și este cunoscută pentru aroma sa intensă și complexă, fiind un element clasic al bucătăriei provensale. Se folosește adesea ca aperitiv pe pâine prăjită sau ca acompaniament pentru diverse preparate.

Tapenade. Rețetă de pastă din măsline cu capere
Peltea de lămâie. Rețeta celui mai fin și aromat jeleu
Galerie foto
Conserve | 4 octombrie 2024

Peltea de lămâie. Rețeta celui mai fin și aromat jeleu

Dacă îți plac deserturile decorate cu glazuri colorate sub formă de jeleu, poți prepara astfel de glazuri cu ușurință în casă. Una dintre rețete pe care ți-o recomandăm s-o încerci este cea de peltea de lămâie. Este rețeta celui mai aromat și mai plăcut colorat jeleu.

Peltea de lămâie. Rețeta celui mai fin și aromat jeleu
Rețetă simplă de ciorbă de burtă. Ce să adaugi pentru a ieși perfectă
Supe / Ciorbe | 4 octombrie 2024

Rețetă simplă de ciorbă de burtă. Ce să adaugi pentru a ieși perfectă

Ciorba de burtă este una dintre cele mai apreciate mâncăruri tradiționale românești, cu o istorie îndelungată și rădăcini puternice în bucătăria est-europeană și balcanică. Acest preparat, pe cât de controversat pentru unii datorită ingredientului său principal. Ori o iubești, ori nici nu vrei să o miroși. Descoperă și tu această rețetă simplă de ciorbă de burtă.

Rețetă simplă de ciorbă de burtă. Ce să adaugi pentru a ieși perfectă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Chateaubriand servită pe un tocător de lemn
06:14
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
salată shuba
05:08
Salata shuba, cea mai populară și sofisticată rețetă rusească Salata shuba, cea mai populară și sofisticată rețetă rusească
Persoană servind Camembert în foietaj, cu bacon, cașcaval și curmale
15 ianuarie, 06:33
Camembert în foietaj, cu bacon, cașcaval și curmale Camembert în foietaj, cu bacon, cașcaval și curmale
Porții de kugel de cartofi
15 ianuarie, 05:23
Kugel de cartofi. Rețetă tradițională evreiască Kugel de cartofi. Rețetă tradițională evreiască
Coji de eclere coapte în tavă
14 ianuarie, 05:19
Aluat pentru eclere. Rețeta clasică de aluat opărit Aluat pentru eclere. Rețeta clasică de aluat opărit
Plăcintă cu mazăre porționată pe farfurie și în vasul de copt
14 ianuarie, 05:18
Plăcintă cu mazăre și carne de pui, pentru o masă consistentă Plăcintă cu mazăre și carne de pui, pentru o masă consistentă
cel mai bun piure de cartofi pus într-un bol
13 ianuarie, 06:50
Trucuri pentru cel mai bun piure de cartofi. Greșelile pe care nu trebuie să le faci Trucuri pentru cel mai bun piure de cartofi. Greșelile pe care nu trebuie să le faci
Ștrudel cu șuncă și ciuperci pe un tocător de lemn, alături de ciuperci proaspete, frunze de busuioc și ardei roșu
13 ianuarie, 05:01
Ștrudel cu șuncă și ciuperci. O gustare savuroasă pentru orice moment al zilei Ștrudel cu șuncă și ciuperci. O gustare savuroasă pentru orice moment al zilei
Vezi cele mai noi articole
închide