Descoperă rețete de supe sau ciorbe pe HelloTaste.ro. Află cum poți să prepari în propria bucătărie ciorbă de burtă, de văcuță, de găluște și perișoare, dar și supă cremă de legume.
De obicei când spui supe de legume, te gândești la un preparat banal. Totuși, ar trebui să fie mult mai apreciate pentru că au un aport semnificativ de vitamine, și, gătite corect, pot fi un adevărat deliciu culinar.
5 supe de legume. Rețete pline de savoare și vitaminePrepară o supă rece de dovlecei cu castravete. Rețeta este ideală pentru zilele calde vară. Nu doar că este răcoroasă, dar îți aduce o mulțime de vitamine și minerale.
Supă rece de dovlecei. Rețeta de care ai nevoie vara aceastaDacă adori gustul și aroma căpșunilor și dorești să le savurezi și altfel decât simple, prepară o rețetă de supă rece de căpșuni cu mentă și smântână. Este gustoasă, este răcoroasă și foarte sănătoasă. O poți savura în primele ore ale zilei, pentru porția de vitamine.
Supă rece de căpșuni cu mentă și smântână, gustoasă și plină de vitamineO porție de borș de sfeclă este specifică bucătăriei ucrainiene. Are un gust aparte, este plin de culoare și de savoare datorită multitudinii de legume folosite. De obicei, i se adaugă și găluști umplute cu carne sau alte legume. Borșul vegetarian cu vushka poate fi pregătit în orice anotimp și este gustos atât cald, cât și rece.
Borș de sfeclă cu găluști. Rețeta intrată în Patrimoniul UNESCOPentru borș de miel rețeta este simplă și nu necesită o îndemânare aparte. Se pregătește în general primăvara, în special în perioada sărbătorilor pascale. Dacă îți place în mod deosebit o poți include oricând în meniu.
Borș de miel după rețeta clasică. Ciorba perfectă pentru masa de PașteDacă ești în căutarea unor rețete de preparate din carne de miel pentru masa de Paște, îți recomandăm o rețetă de borș de miel simplu și delicios. Borșul este preparat după rețeta bunicii, cu multă carne și legume.
Borș de miel simplu și delicios, preparat după rețeta buniciiAi auzit de delicioasa supă tarator? Dacă ai fost în vacanță în Bulgaria sau în Albania cu siguranță ai găsit-o în meniurile restarantelor și poate ai și încercat-o. În aceste două țări este un preparat tradițional, consumat de tineri și bătrâni deopotrivă.
Supă tarator. Cea mai delicioasă supă rece de castravețiSupa clară de pui este perfectă atunci când vrei să faci preparate cu orez, sosuri, paste sau atunci când pur și simplu vrei să dai un gust mai complex unui preparat. Se face foarte ușor și poate fi păstrată la congelator luni de zile.
Supă clară de pui. Rețeta simplă și rapidăSupa Gazpacho este o supă rece de roșii, specifică în anumite regiuni din Spania. Este foarte populară în Andaluzia, unde este servită rece.
Gazpacho, supă rece de roșii. Rețeta tradițională care a cucerit lumeaDintre verdețurile timpurii de primăvară, urzicile se bucură de un nivel crescut de popularitate în rândul românilor. Include-le și tu în alimentația zilnică, pentru că sunt adevărate surse de sănătate. Îți oferim în acest scop o rețetă de supă cremă de urzici cu crutoane aromate.
Supă cremă de urzici cu crutoane aromate, plină de gust și de sănătateDacă te numeri printre iubitorii supelor cremă, sporește-ți colecția de rețete și prepară o supă cremă de usturoi cu cartofi și țelină. Este una dintre cele mai gustoase, mai consistente dintre supele cremă, dar este și plină de beneficii pentru sănătate.
Supă cremă de usturoi cu cartofi și țelinăCiorbă de legume cu spanac, un adevărat boost de vitamine și energie. Fie că ai o perioadă încărcată, fie că vrei să iei o pauză de la mâncarea grasă și greoaie, ciorba de legume cu spanac este alegerea perfectă.
Ciorbă de legume cu spanacDe la sushi la ramen, bucătăria japoneză a devenit foarte populară în întreaga lume. Fără îndoială, tăițeii ramen japonezi sunt unul dintre cele mai iubite alimente reconfortante de pe planetă.
Tot ce trebuie să știi despre ramen. Rețeta de ramen de puiBisque este o supă franțuzească foarte fină și catifelată preparată din crustacee, homar, crab, creveți și raci. Din cojile se face supa, iar carnea este încorporată la final. Unele rețete conțin și vin sau smântână pentru un plus de aromă.
Bisque, supa specială a francezilor pe care trebuie să o încerci și tuIarna e vremea supelor cremoase, aromate și pline de vitamine. E vremea unei supe bogate în proteine care să te hrănească și să îți asigure vitaminele și minerale care să te ajute să faci față vremii reci.
6 supe bogate în proteine. Rețete delicioase pentru întreaga familieDacă adori supele și ești în căutare de rețete diverse, îți recomandăm să încerci și rețeta combinată de supă de pui cu legume și paste. Este o supă gustoasă și consistentă care îți asigură senzația de sățietate între mese.
Supă de pui cu legume și paste, gustoasă și consistentăPentru atunci când dorești să faci pauză de la preparatele cu carne, poți prepara o rețetă de ciorbă de legume dreasă cu iaurt. Iaurtul adăugat în ciorbă va oferi un gust acrișor, dar și un plus de cremozitate.
Ciorbă de legume dreasă cu iaurt. Rețetă de ciorbă cu gust acrișorDacă adori supele cremă pline de savoare și culoare, nu ezita să prepari și rețeta de supă cremă de mazăre cu mentă. Este foarte gustoasă, aromată și sănătoasă.
Supă cremă de mazăre cu mentă, colorată și aromatăÎți plac ciorbele, dar nu mai știi ce rețetă să prepari pentru un prânz delicios de post? Încearcă rețeta simplă și gustoasă de ciorbă de fasole păstăi.
Ciorbă de fasole păstăi. Rețetă simplă și gustoasăDacă adori supele cremă gustoase și consistente și ești în căutare de combinații inedite, încearcă rețeta de supă cremă de năut și conopidă. Este o rețetă de post pe care o vei îndrăgi de la prima înghițitură.
Supă cremă de năut și conopidă. Rețetă de postDacă te numeri printre cei care adoră supele creme și ești în căutare de rețete noi, poate te inspiră și rețeta de supă cremă de broccoli. Este foarte ușor de preparat, nu necesită ingrediente multe și nici timp îndelungat de preparare.
Supă cremă de broccoli. Rețeta ușor de preparatPentru a profita la maxim de bunătatea legumelor de toamnă, combină-le în cât mai multe preparate. Îți oferim în acest scop o rețetă de supă de conopidă și varză de Bruxelles.
Supă de conopidă și varză de Bruxelles. O combinație gustoasă și sănătoasăNu ezita să introduci conopida în alimentația ta zilnică, pentru că ai o gamă variată de rețete pe care le poți prepara cu ea. Una dintre acestea este rețeta de supă cremă de conopidă. Este o rețetă simplă, dar gustoasă și consistentă.
Supă cremă de conopidă. Rețetă simplă și gustoasăDin categoria celor mai populare și apreciate rețete de ciorbă, îți recomandăm să încerci rețeta de ciorbă de pui a la grec. Este foarte gustoasă, consistentă și ușor de preparat.
Ciorbă de pui a la grec, gustoasă și acrișoarăPentru că zilele au devenit din ce în ce mai răcoroase, rețetele de supă n-ar trebui să lipsească din meniurile noastre. Îți oferim în acest scop o rețetă de supă picantă de pui cu legume, perfectă pentru o zi răcoroasă.
Supă picantă de pui cu legume, pentru o zi răcoroasăPentru că deja s-a răcorit afară, supele cremă, gustoase și consistente își fac loc cu succes în meniurile zilnice. Îți oferim în acest scop o rețetă de supă cremă de usturoi copt, cu bacon crocant și crutoane aromate.
Supă cremă de usturoi copt, cu bacon crocant și crutoane aromateOdată cu sosirea toamnei, pentru că zilele devin din ce în ce mai răcoroase, rețetele de supă cremă își fac loc cu succes în meniurile zilnice. Una dintre cele mai îndrăgite este rețeta de supă cremă de dovleac, plină de savoare și culoare.
Supă cremă de dovleac, plină de savoare și culoareRețeta de supă de pui este mâncarea potrivită pentru aproape oricine. Zeama este bună când ești răcită, când ești tristă, când vrei ceva bun și gustos, dar ușor. Practic, poți mânca supă de ori oricând, mai ales că nici nu costă prea mult ca să o prepari.
Rețeta clasică de supă de pui. Care este secretul eiSupa de roșii cu tăieței, rece sau caldă, este tot ceea ce au nevoie în zilele caniculare de vară. Cu cât roșiile sunt mai coapte și mai cărnoase cu atât supa va fi mai delicioasă.
Supă de roșii cu tăieței. Cum să obții un preparat perfectPentru că este sezonul roșiilor de grădină coapte la soare și pline de savoare, îți oferim o rețetă de supă cremă de roșii coapte cu ardei copți și usturoi. Vei avea la masă un preparat aromat și cremoas, plin de savoare și culoare.
Supă cremă de roșii coapte cu ardei copți și usturoiSupa cremă de morcovi este cremoasă, bogată în vitamine, se face ușor și poate fi congelată pentru a fi consumată mai târziu. Nu ai niciun motiv să nu o încerci. Dacă ai copii, cu siguranță această rețetă este modalitatea perfectă să îi convingi să consume morcovi.
Cea mai cremoasă supă cremă de morcovi pe care o poți face acasăVara, din cauza căldurii, nu prea ai chef să stai în căldura din bucătărie, nu-i așa? De aceea mereu este binevenit un preparat ce se prepară repede și este extrem de gustoas. O astfel de mâncare este rețeta de ciorbă de roșii cu tăiței de casă.
Ciorbă de roșii cu tăiței de casă. Ușoară, pentru zilele toride de varăRețeta de ciorbă de urzici se prepară în special primăvara. Acesta este anotimpul perfect pentru o cură de detoxifiere, iar urzicile sunt renumite pentru proprietățile lor speciale. Sunt bogate în vitaminele A, B2 C și K și se folosesc atât în alimentație, cât și în scopuri medicinale. Ciorba de urzici este pe cât de gustoasă, pe atât de ușor de preparat.
Ciorbă de urzici: rețetă simplă și delicioasăCiorbă de spanac și urzici este vedeta sezonului de primăvară. Profită din plin de vitaminele pe care aceste două plante le conțin și oferă-i organismului tău un boost de energie. Combinația de spanac și urzici, într-o ciorbă delicioasă, este tot ce îți trebuie în această perioadă.
Ciorbă de spanac și urzici. Rețetă gustoasă și sănătoasăSupa cremă e alegerea perfectă pentru un prânz sănătos. Se pregătește rapid și nu ai nevoie de multe ingrediente. Poți să alegi legumele care îți plac cel mai mult sau te poți folosi de cele pe care le ai în frigider. Important este ca legumele să fie proaspete pentru ca această supă cremă de legume să aibă o aromă deosebită.
Supă cremă de legume. Alegerea perfectă pentru o masa sănătoasă