Descoperă rețete de mâncare delicioase. Află rețete culinare gustoase, simple, de încercat la tine acasă, pentru mic dejun, prânz, brunch, cină sau mese festive.
Rețeta de plăcintă cu iaurt este specifică multor țări, mai ales în zona Balcanilor. O fac și grecii, și bulgarii, se găsește și în Albania și în Macedonia.
Plăcintă cu iaurt. Cea mai simplă rețetăCartofii sunt foarte populari la noi în țară. Dacă se află pe lista ta de alimente de bază, atunci îți propunem o salată de cartofi cu sos de muștar și smântână. Se prepară rapid și cu siguranță ai la îndemână toate ingredientele.
Salată de cartofi cu sos de muștar și smântână, un deliciu în farfuriePulled pork este un hit al localurilor care vând street food. Fiecare bucătar se laudă că preparatul lui este cel mai bun, cel mai fraged, cel mai bine condimentat. Cu toate acestea, nu uita că poți încerca și tu să faci acasă, așa că venim în ajutorul tău cu cea mai bună rețetă de pulled pork.
Rețetă de pulled pork. Preparatul care îi va impresiona pe invitațiAceastă rețetă de ouă umplute îți amintește și ție de gustul copilăriei? La fiecare eveniment festiv, ouăle umplute stăteau la loc de cinste pe față. De multe ori îi ceream mamei să le facă și atunci când nu aveam de sărbătorit, dar nu erau atât de simplu de preparat și trebuia să aștept gustul lor până la următorul mare eveniment din familie.
Rețetă de ouă umplute cu ton, un aperitiv gustos și sănătosAi nevoie de foi de prăjituri și nu ești deloc mulțumită de ceea ce găsești pe rafturile magazinelor? Avem noi soluția pentru tine. Îți oferim o rețetă de foi de prăjituri coapte pe dosul tăvii, care nu au cum să te dezamăgească.
Foi de prăjituri coapte pe dosul tăvii pentru deserturi delicioase, cu un gust greu de egalatSos pesto este originar din Genova, regiunea Liguria din nordul Italiei. De-a lungul timpului au apărut și alte variante: pesto cu usturoi zdrobit, cu busuioc și muguri de pin amestecate cu ulei de măsline, brânză Parmigiano Reggiano și inclusiv pesto cu Fiore Sardo, o brânză din lapte de oaie.
Sos Pesto. Rețeta simplă pe care o poți face în 5 minute