Chefi celebri și pasionați îți dezvăluie tehnici culinare celebre, rețete delicioase, sfaturi în bucătărie și secretele unui plating perfect în cadrul emisiunii BeautiFood.
Chef Roxana Blenche propune o rețetă care va impresiona toate soacrele, așa cum spune chiar ea. Deci dacă ești dispusă să-ți etalezi calitățile de gospodină în fața mamei partenerului de cuplu, atunci fă cu încredere această tocăniță de porc cu ciuperci uscate și piure de cartofi.
Tocăniță de porc cu ciuperci uscate și piure de cartofiUn aperitiv ușor și delicios este și un platou cu brânzeturi. Acesta este perfect pentru o petrecere sau pentru când mergi într-o țară nouă și vrei să ai o experiență culinară diferită. De fapt, este ideal pentru orice fel de întâlnire.
Platou cu brânzeturi de la Chef Roxana Blenche. Tehnici importante pentru realizarea unei farfurii cu gustEști o împătimită a deserturilor cu ciocolată? Îți place combinația dintre ciocolată și textura crocantă a nucilor? Atunci te afli unde trebuie. Chef Nobo a pregătit pentru tine o rețetă de tort cu ciocolată și nuci, simplă și ușor de preparat. Câștigătorul Chefi fără limite, sezonul 2, a făcut rețeta la Beautifood și pe cât de complicat pare, pe atât de ușor e de realizat.
Tort cu ciocolată și nuci, desert pentru toate gusturilePanna cotta este un desert nelipsit din meniul restaurantele italiene. Aceasta a căpătat din ce în ce mai multă popularitate și la noi în țară. De data aceasta, Nobo, câștigătorul Chefi fără limite 2022, a propus varianta de panna cotta cu mango, ananas și mentă, la Beautifood | Sezonul 2.
Panna cotta cu mango, ananas și mentă, o rețetă răcoroasă de varăDacă vrei să savurezi un desert care îți amintește de copilărie, îți propunem să încerci rețeta de cremă de zahăr ars. Se prepară ușor, ai nevoie de puține ingrediente și, dacă urmezi indicațiile, sigur nu vei da greș. Nobo, câștigătorul Chefi fără limite, a inclus și el acest desert fin pe lista preparatelor pe care le-a pregătit într-un nou episod din BeautiFood | Sezonul 2.
Cremă de zahăr ars. Desertul care îți amintește de copilărieBanana bread este soluția ideală atunci când bananele se coc prea mult și nu mai pot fi mâncare. Este una dintre cele mai populare rețete din lume, motiv pentru ca Nobo a decis să includă pe lista deserturilor preparate în sezonul 2 al emisiunii BeautiFood.
Banana bread. O rețetă simplă și delicioasăMacarons sunt unele dintre cele mai îndrăgite și cunoscute deserturi din lume. În Franța, este cel mai bine vândut produs dulce, și pornind de la gradul de popularitate al acestui desert, Nobo a decis să îți ofere rețeta de macarons cu ganache de ciocolată.
Macarons cu ganache de ciocolată. O rețetă rafinatăCând spui desert și bezea, automat te gândești la prăjitura Pavlova. Fie că alegi să o faci sub formă de prăjitură, fie că preferi un tort, nu vei da greș indiferent de ocazie. Nobo, câștigătorul Chefi fără limite 2022, ne propune să testăm rețeta de pavlova cu sos de zmeură, cremă de brânză și lime. Este un desert care se prepară ușor, iar gustul este delicios.
Pavlova cu sos de zmeură, cremă de brânză și lime. Desertul potrivit pentru o vară perfectăDescoperă câteva tehnici de aranjare a piureurilor în farfurie, prezentate de Chef Roxana Blenche. Deși pare un proces dificil, îți reamintim că nimeni nu s-a născut învățat. În plus, doar punând în practică diferite tehnici, vei deveni mai sigură pe tine și pe calitățile tale în bucătărie.
Tehnici de aranjare a piureurilor în farfurie. Care sunt sfaturile oferite de Roxana Blenche